Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 996 Skąd: Dowództwo Galaktyczne Ashtar
Wysłany: 2009-04-18, 08:30
No ta ostatnia Heather, niemal klon
Najwięcej na googlach pielęgniarek ( chyba dlatego, że najłatwiej kostium skołować )
Znalazłem też stronkę o cosplayu Sh ( znaczy nie ma tam zdjęć, ale jest opisany ubiór postaci ) Nie ma wszystkich postaci, ale warto zajrzeć
http://www.whatthefun.net/sh/
Ostatnio zmieniony przez Wendigo 2009-04-18, 08:31, w całości zmieniany 1 raz
Klon jak klon ale klimat tego zdjęcia jest genialny
I do tego ten znak w tle - napadła mnie ochota wymalowania go sobie na ścianie :grin:
Zanim wyjde na jakąś popijawe można by się przy nim potem zasejwować i wczytać rano jakbynigdynic :razz:
_________________ NIE KLIKAJ NA OBRAZEK!!! :twisted:
Ostatnio zmieniony przez Rooster 2009-04-18, 18:40, w całości zmieniany 1 raz
Ale to Siam po prostu świetne.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Silent Hill i Final Fantasy Mnie się ten obrazek spodobał To będzie chyba piąty licząc od góry.
Ja nie rozumiem i nie podoba mi się jak cosplajują (? fajne słowo) potwory - a jak się wpisze SH Cosplay w grafice to tego jest najwięcej O_o' o dziwo.
Mało jest zdjęć z bohaterami, James, Vincent, Harry - o ile Harry mógłby być trudny do rozpoznania ze względu na ilość szczegółów w grze o tyle Ci dwaj pierwsi już nie.
Marudzicie jak stare panny
nie cosplay'ują - źle
costplay'ują najbardziej rozpoznawalne postaci - źle
WTF
stworzył jeden z drugim kiedykolwiek jakikolwiek strój przypominający postać z SH?
No właśnie, nie wiecie ile to trudu a ile frajdy dla twórcy ... Więc stop marudom
Ubierzcie ciuchy kaufmanna, na pewno cały tłum rozpozna kto to o tak bo trzeba być mega alternatywnym a nie iść na łatwiznę i kilkadziesiąt dni gromadzić rzeczy do przygotowania stroju piramid head'a pff
tak więc czekam na pierwszego odważnego
mnie się bardzo podoba tym bardziej że mają dystans do postaci tym bardziej że parka Piramidogłowych wygląda bardzo zabawnie
Dystans panowie i panie, dystans.
_________________ NIE KLIKAJ NA OBRAZEK!!! :twisted:
Taka logika "jak się nie podoba to zrób lepiej" nie zawsze ma sens :razz:
Mnie po prostu najbardziej się podobają zdjęcia cosplayerów odtwarzających postacie "z twarzą" - widać uśmiech czy jakieś inne zagrane emocje i fajnie bardzo to wygląda - na tym polega cały urok imo
Wiadomo że ktoś kto przebierze się za starą aleksa to nikt nie pokapuje - chyba że makeup będzie + podobna osoba.
Wiek: 33 Dołączyła: 20 Mar 2013 Posty: 1759 Skąd: Niegrywalne Miasto Wolnego Świata
Wysłany: 2014-09-04, 13:36
W metrze to bym sie prędzej Insane Cancer spodziewała niż czarnej piramidy.
_________________ Damage done to the flesh, what they said, in the name of the...
Damage done to the heart, is the start, of the end!
Damage done to my soul, and you know, it knows where my...
Damage done to my life, cursing loud, as the chaos!
Wiek: 33 Dołączyła: 20 Mar 2013 Posty: 1759 Skąd: Niegrywalne Miasto Wolnego Świata
Wysłany: 2014-09-05, 09:11
Albo uduchowiona Cynthia.
_________________ Damage done to the flesh, what they said, in the name of the...
Damage done to the heart, is the start, of the end!
Damage done to my soul, and you know, it knows where my...
Damage done to my life, cursing loud, as the chaos!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum