Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 996 Skąd: Dowództwo Galaktyczne Ashtar
Wysłany: 2008-08-22, 14:21 Zagram w...
Pewnie macie w domu jakąś starą gierke w którą nikt już nie gra, a chętnie zmieżylibyście sie z myślącym(lub nie:-)) przeciwnikiem, napiszcie w co chcielibyście pograć może chętny sie znajdzie, jeśli będzie dużo głosów że pomysł jest głupi to temat leci na cmentarz. Ze względu na bardziej towarzyski charakter, temat będzie w OSP(nie mylić z ochotniczą strażą pożarną)
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 996 Skąd: Dowództwo Galaktyczne Ashtar
Wysłany: 2008-08-22, 22:11
Widze że jesteście nieśmiali to ja zaczne pogram z kimś w:
Disciples II Powrót Galleana
i może w jedynke jeśli ktoś chce zagrać
Bunt Elfów też mam w swojej kolekcji
Ostatnio zmieniony przez Wendigo 2008-08-30, 08:11, w całości zmieniany 3 razy
Disciples II Powrót Galleana
i może w jedynke jeśli ktoś chce zagrać
Człowieku spadasz mi z nieba! Zawsze chciałem pograć w to z kimś po necie. Imo Disciples kładzie na łopatki wszystkie części Heroesów razem wzięte. Niestety nie mam "powrotu Galeana", ale za to mam "Bunt Elfów" i starą, dobrą jedynkę.
PS. Ktoś by zagrał w Original War po necie?
Acha Wendigo edytuj posty.
Ostatnio zmieniony przez Bersek 2008-08-22, 23:03, w całości zmieniany 1 raz
Kto jest chętny może zagrac ze mną i z Zaratulem w Team Fortress 2 - teraz jest "Darmowy Weekend" i gierkę można pobrac ze Steama całkowicie za friko. Wczoraj się przekonałem, że gierka rządzi na całej linii, zarówno gameplayem jak i humorem. Miód po prostu leje się z ekranu, dlatego zachęcam czym prędzej ściągac i grac, bo zegar tyka a "Darmowy Weekend" nie będzie trwał wiecznie (jak sama nazwa wskazuje ).
Wysłany: 2008-08-25, 11:35
Bersek napisał/a:
Byłby ktoś chętny na pogranie w GTA2?
ja się dołączam do prośby Berseka, też chętnie sobie w to pogram i mozna kiedyś pograć druzynowo w Heroes of Might & Magic 3, bo to praktycznie każdy ma
Ostatnio zmieniony przez Wendigo 2008-08-25, 13:27, w całości zmieniany 1 raz
Miałby ktoś ochotę na wspólną grę w Trackmanię.
Jeśli tak to mogę z wami zagrać,świetnie by się grało z wami.
Dałem linka do darmowej wersji Trackmanii.
A ja zapraszam forumowiczów do gry w counter-strike 1.6
Popieram i czekam na pełną listę graczy. Mam nadzieję, że uda nam się zmontować konkretną ekipę do gry, aby podzielić się na dwa teamy. Zapewne będzie ultra śmiesznie
Rano wpadł mi do głowy pomysł (mama obudziła o 5 rano ), że moglibyście zagrać w CS'a z drużyną z forum o Władcy Pierścieni, bo oni też tam mają jakąś ekipę.
Byłby to taki mały turniej, a ta drużyna, która by wygrała to by dostała taki.. hm.. wirtualny puchar xD. No więc, jeżeli pomysł by się przyjął, to napisała szczegóły tegoż turnieju.
Rano wpadł mi do głowy pomysł (mama obudziła o 5 rano ), że moglibyście zagrać w CS'a z drużyną z forum o Władcy Pierścieni, bo oni też tam mają jakąś ekipę.
Byłby to taki mały turniej, a ta drużyna, która by wygrała to by dostała taki.. hm.. wirtualny puchar xD . No więc, jeżeli pomysł by się przyjął, to napisała szczegóły tegoż turnieju.
W FPS-y jestem rzadki jak jasna cholerna, o czym przekonałem się dodatkowo wczoraj, podczas sesji w Q2, ale twój pomysł wydaje mi się świetny. Jeżeli sami zmontujemy konkretną ekipę do gry, to możesz śmiało umówić nas z Pierścieniami
ok, ja mam prośbę, niech mi ktoś na gg najlepiej, wyjaśni dokłądnie skad pobrać (bo pewnie jest jakiś saj z darmówkami) giery w jakie gracie i jak sie przyłączyć do zabawy...w wolnej chwili się skuszę napewno...z góry dzieki jak wróce do domu coś pościągam a CS jest ciężki jak grałem z Car'em kiedyś to chyba 1 osobę sprzątnąłem tylko xD
Razem z Devem potrzebujemy 3 osób do gry w Swata4 na coopie. Co prawda w 2 też gra się świetnie, ale to nie to samo co kompletny zespół. Kto byłby chętny?
Suavek w shoutboxie zasugerował czy może byśmy zagrali w UT.
Ja jestem oczywiście jak najbardziej za.Tylko pytanie kiedy i ile osób będzie grało.
Suavek mówi że chce zagrać dzisiaj czyli w poniedziałek 2 marca,mi to odpowiada.
Godzina to może 21.00? TO chyba w sam raz.
Btw jeśli ktoś chce grać to niech już będzie przygotowany.To znaczy niech ma zainstalowanego najnowszego patcha i 4 bonus packi.
http://liandri.beyondunre...Essential_Files
Tutaj macie te pliki.
Dobrze. Trzeba się przede wszystkim zorganizować, przydałoby się także jakąś komunikację pozaforumową utrzymać, zawsze to będzie nam łatwiej ustawić się na grę bez konieczności pisania tutaj/w shoucie. Jeśli ktoś z was nie ma x-fire (taki "komunikator dla graczy" jakby kto nie wiedział), to ściągnijcie sobie tutaj:
http://www.xfire.com/download/now/
I dodajcie mnie/kogokolwiek kto się tu dopisze na listę znajomych. Mój nick to: stuntmanmikel
Czy to wszystko czasem nie wchodzi w skład Unreal Anthology? Tam zdaje się jest UT GOTY, więc chyba doinstalowywać nic nie trzeba.
No ja też mam wersję GOTY i zainstalowałem tylko bonus packa 4 i patcha.
Reszta była na drugim CD edycji GOTY.
StuntmanMikeL napisał/a:
Trzeba się przede wszystkim zorganizować, przydałoby się także jakąś komunikację pozaforumową utrzymać, zawsze to będzie nam łatwiej ustawić się na grę bez konieczności pisania tutaj/w shoucie.
Mimo iż Xfire bardzo lubię to wolałbym Skype`a.
Kiedy ostatnio grałem ze znajomymi w Left 4 Dead to używaliśmy Skype`a i spadku płynności w czasie gry nie było i jakość dźwięku była bardzo dobra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum