Trofea, zbieram w grze tylko po to by mieć tą satysfakcje i by wycisnąć z gry wszystkie soki, i żeby sprzedał bez wyrzutów sumienia, że "A jeszcze mogłem to zrobić itp." Zależy to też od trofeów, czy są warte uwagi czy też są to jakieś pierdoły typu " zbierz wszystkie ziarenka i się zesraj na miętko..." które są pochłaniaczem czasu a po takiej pierdole to satysfakcja prawie, żadna... Ale to tyle na temat tego
Co do Speedrunów to już się wypowiedziałem. Szkoda, że na forum żadnych sppedrunerów nie mamy. Chociaż Timothy coś pisał i jeszcze kilka osób... Można było by zrobić taki contest na dniach, kto szybciej skończy SH(X) Na forum MGS jest już takie coś i leci z tego spory fun. Nie musi być to cała gra. Może być to jakiś dany boss.
iiiSPOILER SH2!!!
Np. 2 PH po koniec gry, albo Mary.
iiiSPOILER END!!!
Co o tym myślicie?
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Ostatnio zmieniony przez Plazior 2009-01-25, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Szczerze? Świetny pomysł. Zebrać kilku typa, umówić się powiedzmy na 2PH i zobaczyć kto będzie szybszy. Zawsze to jakaś zabawa i wydarzenie na forum Kto jest za?
PS. Wiem, że to offtop. Później się skasuje, albo przeniesie do odpowiedniego tematu (w którym omówi się szczegóły) w przypadku gdyby to wypaliło.
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2009-01-25, 22:29
Ja myślę, że to by było ekscytujące gdybysmy mieli podgląd na Wasze aktualne poczynania xD("Bersek wysuwa się na prowadzenie! Ale moment! Plazi używa skrótu i go wyprzedza!"). Ale to czyste science fiction.
gdybysmy mieli podgląd na Wasze aktualne poczynania
Chociażby X-fire ma taką opcje
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2009-01-25, 22:35
Zakładając, że gralibyście na EMU a nie na PSX. Introverder mówił, że na emu chyba nie uznają, co zresztą jest słuszne w obliczu istnienia opcji quicksave.
Jakby się grało online to nie widzę problemu xD Ale nie przypominam sobie aby w którymś tam SH była tak opcja
Np. Ktoś wchodzi na serwer jako "komentator" i wszystko ładnie komentuje do mica w PC. Nawet takie coś przez Skype było można by puścić. Na Zanzibarze już takie coś też było podczas MGS Online Ktoś vs. Ktoś. ale w SH raczej jest to impossible. Szkoda.
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Dlatego SH1 odpada. Albo i niekoniecznie.
Po prostu można nagrać gameplay jakimś progsem, wysłać to do jednej osoby, która mogłaby zmontować filmik gdzie ekran byłby podzielony na 2 czy 4 części, każda podpisana nickiem grającego i walnąć jakiś licznik czasu. Co wy na to ?
Myślę, że ciekawie by to wyglądało
Ostatnio zmieniony przez Bersek 2009-01-25, 22:45, w całości zmieniany 2 razy
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2009-01-25, 22:44
Oj chłopaki, w którymś wywiadzie padło zdanie o SH: Online więc kto wie, moze sie kiedys pookładamy rurami w sieci ;].
EDIT: Nooo można by każdemu np. dać z tydzień na wyczesanie jak najlepszego wyniku ;].
Ostatnio zmieniony przez Puty 2009-01-25, 22:50, w całości zmieniany 1 raz
O! Bersek, świetny pomysł! Jeszcze potem ktoś to komentuje. I do ogladania. Nie ma co. Trza ekipe zebrać. Jacyś chętni?
O! Bersek, świetny pomysł! Jeszcze potem ktoś to komentuje. I do ogladania. Nie ma co. Trza ekipe zebrać. Jacyś chętni?
Ja. ale ktoś musiałby mi podesłać Save. Acha i umówmy się, że każdy startuje z tym samym.
PS. To niech się jeszcze ktoś zgłosi, a założę osobny temat do tego.
Ostatnio zmieniony przez Bersek 2009-01-25, 22:53, w całości zmieniany 1 raz
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2009-01-25, 22:53
Ale bez nagrody jakos mi sie nie chce brać w tym udziału... A może uczestnicy tego Rankingu Gwiazd wrzuciliby do jakiejś puli po np. 20 złotych? ;]
A może frytki do tego? xD Liczy się czysty fun, ale można by o jakiś forumowych nagrodach pomysłeć. Na przykład dowolny kolor nicka przez X czasu xD To można ustalić.
Ostatnio zmieniony przez Bersek 2009-01-25, 22:54, w całości zmieniany 1 raz
Pomysł z kolorem mi się podoba. Już mi się widzi ten różowy 8) A co do Speedrunu no to. Nie wiem. Z tym samym Eq to się zgodzę, ale ja mam bardziej możliwość grania na PS2.
No cóż... W sumie to masz racje. Było by to się sranie z zmienianiem broni i w ogóle. Musiał bym skądś skołować grę i jestem zwarty i gotowy. Zarek, zapodał savy w pewnym temacie. (zaraz editne link) od dowolnego momentu.
Ostatnio zmieniony przez Plazior 2009-01-25, 23:05, w całości zmieniany 1 raz
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2009-01-25, 23:08
Ja odpadam w takim razie. Kolorków już się namiałem ;]. Bez jakiejs konkretnej nagrody wiem, że nie chciałoby mi się ;]. Te forumowe mnie nie kręcą(no chyba, że jakaś ekskluzywna fotka Any albo Miho :idea: x))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum