Sztruksy, koszulę, bluzkę, zajefajny plakat ze znakami kanji i książke o mitologii japońskej, markowe perfumy o fajnym aczkolwiek specyficznym zapachu, naszywski z zespołami na plecak i 350 zetów :grin:
Nieźle jak dla mnie :razz:
Pokrowiec na aparat, skarpety, Lśnienie (nowe wydanie), browar za 20zł w glinianej butli taki pimped out , 250zł a do tego od laski 3xBoxerki, skary, maszynki do golenia, zestaw AXE i...statyw! komplet do robienia fot juz mam ;d teraz tylko zmienię aparat na lustro ale to jak kupie laptopa xD
Nie no, oryginalnie to Mikołaj w Polsce na Mikołajki przecież przychodził... tylko zgapiliśmy od Ameryki, że na Święta Bożego Narodzenia.
Natomiast ja jestem Zagłębie, Panie Światłocień, i tak, jestem wychowana na Gwiazdce, aczkolwiek moje koleżanki ze Śląska to już faktycznie od dzieciątka dostają prezenty .
Gifts4Rooster:
* * Żel do golenia
* Zestaw "łazienkowy" dla facetuff
* Coś co ponoć służy do trzymania płyt w samochodzie (nie mam samochodu )
nie jest źle :grin2:
_________________ NIE KLIKAJ NA OBRAZEK!!! :twisted:
Ostatnio zmieniony przez Rooster 2008-12-26, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie no, oryginalnie to Mikołaj w Polsce na Mikołajki przecież przychodził... tylko zgapiliśmy od Ameryki, że na Święta Bożego Narodzenia.
Natomiast ja jestem Zagłębie, Panie Światłocień, i tak, jestem wychowana na Gwiazdce, aczkolwiek moje koleżanki ze Śląska to już faktycznie od dzieciątka dostają prezenty .
Ja też Zagłębie i od zawsze się mówiło, że prezenty są na Gwiazdkę. Mikołaj zawsze rozdawał 6 grudnia, a w Wigilię Gwiazdka. Ze Śląskiem to nigdy nic nie wiadomo, nie ździwiłbym sięgdyby to był Dziadek Mróz, Czarnu Górnik, czy też Rudolf Czerwononosy heheh
mimo ze daleko mi do patriotyzmu jakiegokolwiek (w tym i tego 'slaskiego') to jednak dziwna wypowiedź troche...u mnie na ślasku zawsze dzieciatko było i na gwaizdkę przynosiło a na mikołaja mikołaj 6.12...BTW odnosnie tematu co by offtopem nie walic Trivane, konkretny gift..
Heh, też na początku miałem dostać taki telefon, ale wykłóciłem właśnie w810i :-> jedyny powód: zbyt klockowaty :\ ..ale jednak ma trochę lepsze funkcje od mojego fona.
Żeby nie robić OFF - dostałem również 3 pary słuchawek, bo rodzice kupują co chcą. Najpierw przynieśli do domu jakieś tandety za 20zł, potem oryginalne Sony Ericssona za 60zł - a ja chciałem proste słuchawki, wymarzone za 40 z pilotem. W końcu też musiałem na nie sam zarobić, szkoda tylko, że nikt moich starych, praktycznie jednodniowych oryginalnych słuchawek na allegro nie kupił - a gitare z GH3 ze "śladami użytkowania" owszem ;|
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Oprócz standardowego zestawu sweter,skarpetki+czekolada dostałem grę Mark of the Ninja .Do tego też mam książkę "Cyfrowe Marzenia" która opisuję historię gier video od lat 70 do współczesności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum