Temat podchwycony z innego forum. Jak wiecie (w co wątpię ) pulpit dużo mówi o osobie.Założyłem ten temat, bo chcę abyście się pochwalili i zapodali screeny z waszymi aktualnymi pulpitami,które oglądacie codziennie na swoich monitorach
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Czy moim pierdolnikiem przebijam Światłocienia?
W sumie ten temat zainspirował mnie, żeby trochę posprzątać
_________________ „Większość ludzi, w jakimś momencie życia, potyka się o prawdę. Wielu szybko się podnosi, otrzepuje i zajmuje swoimi sprawami, jakby nic się nie stało.” - Winston Churchill
"Czytaj wszystko, słuchaj każdego. Nie dawaj wiary niczemu, dopóki nie potwierdzisz tego własnymi badaniami" - William Cooper
Gdzieś od pół roku mam taką tapetę. Nie lubię za częstych zmian. Kiedyś pewnie się zmieni, ale kiedy to nie mam pojęcia
_________________ Moja jest tylko Racja i to Święta Racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza! I właśnie to moja Racja jest Racja najmojsza.
Polej kolejkę za te martwe marzenia, za wszystko co miało tu być, czego nie ma. Zalejmy pałę do reszty jak świnie, w głupiej nadziei, że ból przeminie.
to i ja zapodam mój...zmienia sie dosć często przez moją nieskromność bo widnieja tam obecnie moje fotki xD
http://i162.photobucket.c.../beztytuu-3.jpg
bajzel spowodowany tym ze czesto albo ja albo mama robimy wujkowi róznego rodzaju zaswiadczenia
A gdzie tam, po prawej masz masę miejsca xD Ja dalej mam tą samą tylko, że się większy burdel zrobił. Będę musiał trochę ogarnąć, a może i zmienić.
_________________ Moja jest tylko Racja i to Święta Racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza! I właśnie to moja Racja jest Racja najmojsza.
Polej kolejkę za te martwe marzenia, za wszystko co miało tu być, czego nie ma. Zalejmy pałę do reszty jak świnie, w głupiej nadziei, że ból przeminie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum