Wysłany: 2008-07-23, 21:10 Nasze kolekcje Silent Hill
W końcu nowy komp, a co za tym idzie działające USB. Nareszcie mogę zrzucać zdjęcia, a zatem....
Moja kolekcja Silent Hill, w następnym miesiącu powinna nieco się rozrosnąć, ale myślę, że teraz też nie jest źle :grin2:
http://www.fotosik.pl/pok...95a0614f74.html
Acha...zdjęcie może ładować się z godzinę xD
PS. bloo, jutro zapodam te zdjęcia mapy z SH:O
Ostatnio zmieniony przez Bersek 2008-07-24, 19:52, w całości zmieniany 1 raz
:shock: Wow. Bersek, ładna kolekcja Jedyna rzecz do jakiej mogę się przyczepić to brak SH2:DC ale i tak ładna kolekcja Jak znajde czas to mooooże postne moją
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
O kurde, właśnie się dowiedziałem z tego zdjęcia że Origins jest na PS2
No to się trzeba będzie za to zabrać wreszcie. Nie śledziłem tematu origins bo stwierdziłem że skoro nie mam psp to nie ma sensu na razie a tu taka niespodzianka. Świetnie bo nachodzi mnie od jakiegoś czasu ochota na SH.
W każdym razie Bersek, kolekcja ładna Brakuje jakichś plakatów i gadgetów oprócz koszulki. A tak właściwie to skąd ją masz i ile kosztowała?
Niezła kolekcja Bersek, niezła .Zawsze podziwiałem ludzi którzy potrafili wydać tyle kasy dla swojej pasji (no chyba, że szastasz keszem i kupienie oryginała to dla Ciebie pikuś ;> ). Ja nawet z całym uwielbieniem jakim darze SH, nie dałbym rady zdobyć się na coś takiego... Za dużo wyrzeczeń
No kolekcja pierwsza klasa ;] Musi fajnie wyglądać na półce ;]
Jeszcze wydrukuj sobie np. taką okładkę do SH1 i już w ogóle wypas.
Sam bym się na to nie szarpnął, ale dlatego, że z przyjemnością wracam tylko do pierwszych dwóch części ;]
_________________ „Większość ludzi, w jakimś momencie życia, potyka się o prawdę. Wielu szybko się podnosi, otrzepuje i zajmuje swoimi sprawami, jakby nic się nie stało.” - Winston Churchill
"Czytaj wszystko, słuchaj każdego. Nie dawaj wiary niczemu, dopóki nie potwierdzisz tego własnymi badaniami" - William Cooper
Ostatnio zmieniony przez PiK 2008-07-24, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
Sorry za jakość zdjęć ale były robione one telefonem
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
To może przeniesiecie (lub zrobicie nowy) temat do działu ogólnego, skoro część osób daje także rzeczy nie związane z SH? Nie byłby to taki głupi pomysł, sam bym pewnie coś pokazał.
Jeśli chodzi o Silent Hill to nic nie zarzucę. Jedyne co posiadam to dwa komiksy Dying Inside, których chcę się pozbyć ;>. Kiedyś miałem jeszcze Silent Hill 3 na PS2 ale sprzedałem.
Plazi, chyba nie chcę wiedzieć ile wynosi Twoje kieszonkowe ;>.
Chcialbym miec koszulke jaka ma Berserk... ktoś mi poleci jakiegos gosic na Allegro? Najlepiej jakby mozna bylo zrobic i przod i tyl... (tytul i symbol.... i tak do kazdej czesci )
_________________ SH is in me...
Sometimes i feel like this...
Devlock: Zauważyłeś w ogóle, że ten temat jest w dziale poświęconym tylko i wyłącznie Silent Hill?
Tak, zauważyłem chciałem już wyciąć te zdjęcia ale Zaratul mnie powstrzymał.
R4Zi3L napisał/a:
Chcialbym miec koszulke jaka ma Berserk
Nie ty jeden
Zaratul, niezła kolekcja Mang (I kto tu nie lubi mangi xD ) OST'y wypasione
Suavek napisał/a:
Plazi, chyba nie chcę wiedzieć ile wynosi Twoje kieszonkowe ;>.
HA! Właśnie pisałem Zaratulowi że Suavek się zaraz dop!$#!@# A połowe ty gier kupiłem za 2-5 Euro, a przed wyemigrowaniem miałem 6 gier xD Wiem,wiem humor ci się automatycznie poprawił po przeczytani moich wypocin, ale ile dajesz, tyle dostajesz, right?
Btw. Fakt, lepiej by było przenieść temat do innego działu.
Ostatnio zmieniony przez Plazior 2008-07-24, 19:11, w całości zmieniany 1 raz
Sugeruję utworzyć osobny temat. Kolekcja SH jako jedno może zostać. Tymczasem jeśli ktoś by się chciał pochwalić jakimś innym zbiorem to by to zrobił oddzielnie. Aby tylko były to faktycznie kolekcje czegokolwiek, a nie przechwałki typu "Oto zdjęcia mojej >kolekcji< dwóch wypasionych samochodów zafundowanych przez babcię" itp. Na kilku innych forach podobne tematy widziałem to były dość ciekawe przyznać muszę.
Sugeruję utworzyć osobny temat. Kolekcja SH jako jedno może zostać.
Albo zróbmy tak: Ten temat zostanie, zmienię mu nazwę, założę osobny temat do "zwykłych" kolekcji, a Ci co dawali zdjęcia czegoś innego niż kolekcji SH niech wytną to ze swoich postów i wrzucą do nowego tematu.
Ostatnio zmieniony przez Bersek 2008-07-24, 19:52, w całości zmieniany 1 raz
A ja właśnie sobie kupiłem papier do transferu Planuje se zrobić koszulke z HotS i napisem SH3 na plecah.... grafike mam, ale tytułu nie... ma ktoś to w wysokiej rozdziałce?
_________________ SH is in me...
Sometimes i feel like this...
Niestety nie ma wersji bez tła.
Zresztą zawsze możesz ściągnąć SHową czcionkę (jest tego od groma) i zrobić odpowiedni napis w PS, czy jakimkolwiek innym programie.
Ostatnio zmieniony przez Mee 2008-08-07, 21:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum