Dobra mam pomysła by zrobić 10 minutowy klip pokazujący wyniki naszych ankiet na temat SH ,widzę ,że jest ich dostatecznie dużo.
Ilość głosów ,kto na co głosową ,zwycięzca itp.
Dobra myślicie ,że to dobry pomysł ,możemy zareklamować forum przed całym światem.
Może jeszcze jakieś ankiety z Town Center ,a może z sumowanie niektórych ankiet z naszymi.
Szczerze mówiąc nie widzę przeszkód.
Temat do wyrzucenie po ustaleniu ,potrzebnych faktów.
Szczerze mówiąc to też nie mam pojęcia, ale co będzie to będzie
Nawet ja tego nie wiem. xD
Ale do rzeczy nie pokój Mzeta jest uzasadniony.
Trzeba pokazać nasze wyniki w ciekawy sposób , z drugiej strony nie za szybko.
Na razie nie umiem zbytnio rozwinąć koncepcji ciekawy sposób.
Jedyne co mi przychodzi to głowy do wykresy,scenki,komentarze po anielsko [besto weapon is] xD
Trzeba pokazać informacje w dobry sposób.
MZet napisał/a:
Musiałoby być krótko i zwięźle. 10 minut to stanowczo za długo.
Z jednej strony zrobić kilka klipów to błąd na całego.Po za tym klip nie może taj taj taj to to to i bęc i koniec dlatego musi być długi.
Sorry ,ale na razie jest pomysł skończę tego "Doman" i skoncentruje się full na rzeczach które robie dla was.
Pomysł miałem już w styczniu ,ale byłem tak za mulony studiami ,że wolałem się nim nie dzielić.
_________________ Sono Me Dare No Me?
Ostatnio zmieniony przez SiedzacyWKiblu 2008-09-11, 09:01, w całości zmieniany 3 razy
Podstawowa problematyka co Mzeta.
Z resztą gdyby był taki przekonany nie robił bym tego tematu.
Jednak wierze ,że tak
MZet napisał/a:
w przedstawianiu całemu światu co garstka ludzi z jakiejś tam Polski sądzi o broniach i potworach w SH. Kogo to obchodzi? Kto będzie oglądał tyle statystyk?. Dla porównania weźmy sobie np filmik który przedstawia jakie zdanie mają na ten temat użytkownicy forum o SH np z Jugosławii. Interesujące?
Ten koleś pokazuje w swoim Top 5 ,który miejscami jest dziwny bo Alex nie grywalna jeszcze postać jest na 3 miejscu ,a James chyba na 5 WTF.
Wygląda to tak jakby koleś robił to na widzi mi się .Oczywiście nie będę zaprzeczał twoi argumentom ,ja mam wiarę ,a przynajmniej po zobaczeniu tych top 5 wydaje mi się to sensowne .
Bo osobiście wtedy zadałem sobie pytanie kto to ogląda.Ale zagraniczne mają duzio userów
Jednak gruntowa sprawa to zrobienie dobrego klipu.
Inaczej klip skończy tak jak mówisz.
Cytat:
Cez kto według ciebie miałby być tego odbiorcą?
Każdy kto na to kliknie i zostanie zachęcony tytułem klipu.
Ja nie widzę powodów żeby tego NIE robić, a argumenty przeciw jakie podaliście to tylko kwestia gustu. Jednemu się spodoba i obejrzy wszystko (na przykład fanatyk SH) a drugi ominie i zapomi. Kwiestia tylko tego jak to zostanie zrealizowane i ilu takich fanatyków tematu to przyciagnie
Co do reklamowania forum na świecie to zgadzam się z MZetem - nie ma sensu bo przy innych światowych forach to nasze jest o takie tyci, tyci. Poza tym, jak to juz wspomniał MZet - kto ze świata będzie z nami chciał gadać skoro nawijamy tylko po polsku?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum