Mam pytanie. Czy istnieje jakakolwiek możliwość odpalenia gry z PSP na PS2? Strasznie mnie kusi SH:E. Dziwne, że nikt z posiadających tutaj PSP jeszcze w to nie grał, a przynajmniej nic nie wspominał :razz:
Ostatnio zmieniony przez Bersek 2008-05-12, 15:55, w całości zmieniany 1 raz
To takie Art and Music of SH dla PSP... do tego są wywiady z Yamaoką i kimś tam... jest możliwość podpięcia PSP do TV, ale nie wiem jak z nagywaniem... Ja chciałbym zobaczyć SH:E głównie dla animowanych komiksów (i chyba udzwiękowionych)
_________________ SH is in me...
Sometimes i feel like this...
Ja napisze ale mam prosbe aby ta rozmowa zostala przeniesiona na odpowiedzni temat badz skasowana bo do tego tematu sie nie nadaje.
SH:E to zbior komiksow udzwiekowionych , niepublikowane filmiki, wywiady, arty i mozliwosc podpiecia do telewizora.
Szczerze? Nie polecam 10 Euro wywalone w bloto nic nowego tam nie ma poza dwoma filmikami z PH i to wszystko.
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum