Nie ma co do tego wracać, dawno i nieprawda. Teraz nawet moderator może zbanować użytkownika, więc o wspomnianej "kolejnej burdzie" można zapomnieć. W ogóle nie rozumiem w jakim celu się tym pochwaliłeś - to wcale nie zabrzmiało groźnie (chyba, że to był żart).
Tak czy inaczej witam z powrotem Jo-Jo i mam nadzieję, że takich sytuacji jak z M&A już nie będzie.
Wysłany: 2008-03-01, 16:46
Dzień dobry;P Mam na imię Natalia i jestem tu nowa;P Podobnie jak Miho studiuję anglistykę, z resztą z nią w grupie. Do tej pory w ogóle nie grałam w gry komputerowe, ale to przez nią, albo dzięki niej;) jestem tutaj i od trzech dni gram w Silent Hill (zamiast pisać pracę licencjacką):P
Pozdrawiam
...A wszystko zaczęło się od płytek z muzyką :razz: .
Nie martw się, z pracą damy radę, połowa już odbębniona .
Ps. My tu mamy kilku anglistów: yuniku (z tego co pamiętam, juz magisterskie), _Music (po licencjacie, uczy w liceum) i Suavek (2gi rok).
EDIT: AAA, i jrszcze Raq :lol-sweat: . Gomenasai ^^", jak mogłam zapomniec .
Wysłany: 2008-03-01, 21:46
Heh jeszcze raz cześć :-) Faktycznie tych anglistów się tu trochę "namnożyło";). Może to forum powinno się przechrzcić na "Angliści w Silent Hill" Bersek, ja i szybkie przechodzenie jakiejś gry to totalny oksymoron;)
Wy wszyscy naprawdę chcecie uczyć w szkołach ? :O ^_^
Witam nową forumowiczkę. Częstego postingu życzę nie tylko w tematach Sajlentowych;]
Twój nick przypomniał mi o anime 'Sukeban Deka', które za małolata zawsze chciałem obejrzeć ;]
_________________ „Większość ludzi, w jakimś momencie życia, potyka się o prawdę. Wielu szybko się podnosi, otrzepuje i zajmuje swoimi sprawami, jakby nic się nie stało.” - Winston Churchill
"Czytaj wszystko, słuchaj każdego. Nie dawaj wiary niczemu, dopóki nie potwierdzisz tego własnymi badaniami" - William Cooper
Wysłany: 2008-03-02, 20:16
no ja się poważnie zastanawiam nad tym, czy w przyszłości podejmować pracę jako pani nauczycielka;) A jeśli chodzi o zbieżność mojego nicka z wyżej wymienionym anime, jest on przypadkowy i jeśli ostatnie zdanie było sugestią, nie mam tego anime;) i chyba nigdy o nim nie słyszałam;)) pozdro
Wiek: 33 Dołączyła: 10 Mar 2008 Posty: 29 Skąd: Z Twoich Najgorszych Snów
Wysłany: 2008-03-14, 19:37
Witajcie! :grin:
Nazywam sie Maria i mam 17 lat (od kwietnia )
W Silent Hill gram od niedawna i aktualnie usiłuje przejść drugą część ale James jest ułomny i nie chce współpracować (pewnie się obraził o to że w parku go parę razy zrzuciłam ze schodów )
Jestem miłą dziewczynką z nieźle zrytą psychiką, która lubi czytać książki, pisać dziwne rzeczy, rysować, grać na pianinku i jest ogarnięta rządzą posiadania pluszowego Piramidogłowego
Mieszkam w Gdańsku ale jak będe duża założe na głowę ostrosłup i przeprowadzę się do Silent Hill ^^
Jak się nie uda wyprowadzę się do Krakowa
Co do bycia nauczycielem... Radzę tylko osobom o mocnych nerwach
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-14, 19:47
Witaj na forum - z tym Jamesem niemogącym przebić muru to jakaś anomalia w matrixie chyba ;]
Wiek: 33 Dołączyła: 10 Mar 2008 Posty: 29 Skąd: Z Twoich Najgorszych Snów
Wysłany: 2008-03-14, 21:56
Nie wiem
W każdym razie zachowuje się bardzo po męsku: Ciągle gada o tym że to ściana (aczkolwiek Inna Niż Wszystkie!) i może gdyby spróbował ją rozbić...
Ale jak mu każe próbować to on znów zaczyna że to tylko ściana ale Inna Niż Wszystkie xP
Idiota.
Ach gdyby Piramidogłowy tam był... On by rozwalił tą ściankę gołymi rekoma
Witajcie. Mam na imię Szymon i w tym roku kończę 20 lat i robię maturę (;
SH interesuje się od sierpnia 2003 kiedy zagrałem w SH1 (później z 20x przeszedłem tą część). Oczywiście zaliczyłem też SH2, SH3 i SH4. Teraz jestem w połowie SHO. Lubię dobre kino, gry na konsolę i cały konsolowy światek oraz kocham piłkę nożną (; To tyle o mnie.
A na tym forum już jakiś czas jestem (od jesieni 2005 czy jakoś tak). Trochę postów wtedy napłodziłem, co jakiś czas bywałem. Ale no jak wiadomo ilość postów na forum wyszła na zero przez pewien incydent (; A tak to bywam na SHTC ostatnio dość regularnie.
SH interesuje się od sierpnia 2003 kiedy zagrałem w SH1 (później z 20x przeszedłem tą część). Oczywiście zaliczyłem też SH2, SH3 i SH4. Teraz jestem w połowie SHO.
To czekamy na Twoje posty w odpowiednich działach :grin:
Ostatnio zmieniony przez Bersek 2008-03-15, 11:41, w całości zmieniany 1 raz
Witam kolegę z TC Mam nadzieję, że wkupisz się w tutejszą paczkę Osobiście czekam na Twoje kolejne posty
_________________ Człowiek może wytrzymać cały tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności. To najcięższa tortura.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum