Mi - 2008-10-20, 23:16 Fajne fotki, Ana, chociaż w ciemnych włoskach zdecydowanie Ci lepiej =D.
Ja też mam w domu sziszę. Przywiozłam w 2005 roku z Egiptu [razem z rożnymi smakami tytoniu] i swojego czasu też lubiłam sobie popalić, ale szybko mi ta fascynacja przeszła i dziś faja robi tylko za ozdobę ^^".rick1939 - 2008-10-21, 09:01
Miho napisał/a:
Kurcze, to powyżej to byłam ja, wywaliło mnie .
Proszę panów z władzą o usunięcie tamtego posta .
towje zęby przypominają mi dzieciństwo, jak zasiadałem przed Królikiem Bugsem Mi - 2008-10-21, 10:34 Dlatego niektórzy twierdzą, że w poprzednim wcieleniu byłam gryzoniem =D.Raq - 2008-10-21, 12:13 Ja sie tez pochwale czyms nowym Odrazu tu odpowiem PiK'owi (myśle ze wie na co ) Aparascik pisąłem jaki w temacie o fotografii, nic niesamowitego ale ja jestem w pełni usatysfakcjonowany, za tą cenę dla mnie bomba, natomiast fotografa nei mam bawie sie sam
Tak więc jedziemy, tym razem bardziej poważnie z uwagi na moje zazwyczaj wesołe foty Nie jestem jakis przybity czy cos zebyście nie myśleli, chciałem spróbować jak sie robi takie foty jako ze wreszcie mam możliwosć Raq 4 : The Door Lesny spacer ( tu faktycznie nei aj robiłem fotę)
Ponoć Jezus Zrobione dosłownie kilka minut temu z nudów
A teraz cos czym chciałem sie pochwalić ale nei miałem jak wcześniej. Prezęt ode mnei dla mojej dziewczyny na jej 18ste urodziny (prawie 2 lata temu). Obraz jest rysowany kredkami swiecowymi jak obrze pamietam i farbami. Jest to 'cover' foty z jakiejś imprezy dodam ze jest dosć spory, mieści sie w tej wielgachnej antyramie
Wykonany przez mojego dobrego znajomego chłopak am talent jak jasny sku...wiadomo I jeszcze tylko, w rzeczywistosci wyglada odrobinkę inaczej, fota robiona w ciemnym pokoju, a sam obraz jest za szkłem. Tak ze musiałem troszke się pobawić zeby było widac jak on wyglada jednak niektóre linie sa tu widoczne bardziej niz w orginale nie mamy tam takich zmarszczek Obraz_Music - 2008-10-22, 13:44
Cytat:
Nie wiem jak to powiedzieć...po prostu jak zobaczyłem na zdjęciach młodą kobietę nie przyszło mi to do głowy że możesz takie coś palić.
To brzmi, jakby palenie sziszy było czymś w rodzaju palenia marychy.
Też jestem przeciwnikiem palenia czegokolwiek, ale tytoń smakowy przez sziszę raz na rok można ciachnąc- świetny posmak w ustach na pół dnia :]
Raq- Dżizas! :]
Ten prezencik fenomenalny- to się nazywa talent.Teufel.86 - 2008-10-27, 21:47 Przedstawiam Wam moją pociechę :-]
Gdyby coś nie działało - hasło dostępu to "niuni"Wendigo - 2008-10-27, 21:50 Ale małe bobo słodko śpi Mi - 2008-10-27, 23:19 Witamy na świece, klein Teufel(ik) ^_^ !
Gratulacje, Teu, bobas jest uroczy.
Powiedz jeszcze tylko, jak ma na imię.Teufel.86 - 2008-10-28, 13:39 Pomysłów było dużo, ale w końcu zdecydowaliśmy się, że imię otrzyma po babci - Ania ^_^Wendigo - 2008-11-02, 20:16 Byłem u kumpla i on mi pokazywał fotki z Halloween, które było u niego w budzie, wpadłem na pomysł, żeby przebrać się za postacie z gry/filmu lub jakieś straszydło albo i z Silent Hill, zrobić zdjęcie, a potem wrzucić do facjatek. Co Wy na to?Raq - 2008-11-02, 20:39 BYł kiedyś nawet 'konkurs' taki na SHP za daaaaaaaaaaaaaawnych czasów, ja jestem jak najbardziej na takbo jest zabawa Zaratul - 2008-11-02, 20:54 Jeśli pomysł wypali i będzie więcej tych zdjęć to można będzie stworzyć osobny topic dla tych zdjęć o nazwie cosplay.
A co do pomysłu to jestem jak najbardziej za. Mi - 2008-11-03, 10:35 Z tego, co wiem, to QDC był nawet za tym, żeby otworzyć cosplay w dziale underground na stronce. Ja się chciałam swojego czasu przebrać za Lisę, tylko miałam problem ze znalezieniem "czapeczki" i koniec z końcem, zniechęciłam się. Teraz, jak mi o tym przypomnieliście, wróciły mi chęci :-].
Jak się chociaż kilka takich sesji zbierze, myślę, że admini chętnie powrócą do pomysłu 'cosplay shp' na silenthill.rox :-].sienial - 2008-11-03, 21:34 To tak najświeższe jakie udało mi się znaleźć, Aby sobie znajomi przypomnieli a nowi poznali.
Tutaj antomiast juz gładkosć niemowlęcia http://i162.photobucket.c.../RaqPL/gfsd.jpg
btw juz zdążyłem zmienić avatar hehe...pewnie jak mi sie dalej bedzienudzic wieczorami to zmieni sie on kilkunastokrotnie do świąt xDIron Savior - 2008-11-05, 20:19
Wendigo napisał/a:
ale te zwłoki, które trzymasz w ręce już nie są śmieszne
Nie moja wina, kolacje robilem - smazonego pstraga:)Raq - 2008-11-05, 20:53 który nie wyraźny? ci 2? dlatego ze jeden drugiemu wkłąda wiadomo co do ucha
a 4 mi tez odpowiada , i dziękuję Raq - 2008-11-05, 21:05 haha greatest love songs xD musze kiedys z toba w jakąś współpracę wejsc hehe fajne xDIron Savior - 2008-11-06, 13:03 Jesli volume 51 jest tak samo dobre jak 47 to z pewnoscia kupie Żelazko - 2008-11-24, 05:07 No to i pokaże moją facjate. Młodo wyglądam jak na 19 lat?
Zdjęcie robione w kwietniu tego roku. Niesądze bym się zbytnio zmienił.Wendigo - 2008-11-24, 14:55
zelazko napisał/a:
Młodo wyglądam jak na 19 lat?
Szczerze, to wyglądasz mi na 25-30 :razz:Żelazko - 2008-11-24, 21:43
Wendigo napisał/a:
zelazko napisał/a:
Młodo wyglądam jak na 19 lat?
Szczerze, to wyglądasz mi na 25-30 :razz:
lol nie pomyślałbym :grin: to pewnie przez to że zdjęcie czarno białe jest
Zaratul: Któryś już raz piszesz posta pełnego błędów,popraw je.Raq - 2009-01-29, 23:03 No to znowu moja parszywosć
Ferie co za tym idzie nuda...kilka osób dobre portrety cyknęło ja nadal za cholerę nei umiem...w każdym razie siedziałem w pokoju i cykałem foty...totez kilkoma sie pochwalę http://s162.photobucket.c...nt=IMG_4112.jpg z boku strzałki co by kolejne można było zobaczyć robiłęm sobie gangsta sesję ( w sumie tak najczęściej na codzień wyglądam)