bloo, Ty zawsze zamieszczasz takie niesamowicie klimatyczne fotki. A widok z balkonu masz świetny, szczególnie w tym świetle. Ja z balkonu widzę jedynie sąsiedni blok vis a vis mojego ;/Mi - 2008-08-22, 13:03 There were photos here, they are gone now.Zaratul - 2008-08-22, 15:42
Stuntman_Mike-L napisał/a:
Uo jezu, Miho! Z wcześniejszych zdjęć zawsze wnioskowałem, że chudzia z Ciebie xD A tu proszę, jednak się myliłem. Nie obraź się, w sumie to zaleta bo patyki wg. mnie są brzydkie
Hmm,dlaczego mnie to nie zdziwiło że ty pierwszy skomentowałeś te fotki.
No nie powiem,zdanie co do tych fotek mamy bardzo podobne.
Mike-L co powiesz na...fanklub Miho? PiK - 2008-08-22, 23:54 Moho, fajne wakacje ;]
Ja, za to wrzucę teraz fotki, z wielkiego wydarzenia, którego się jeszcze dziś nie spodziewałem
Mój klonik
Szczęśliwy tata
pyramid.pusher - 2008-08-22, 23:57 PiK, cóż innego mogę rzec niż 'PRZEGRATULACJE!!!'? W sumie nic, tak wjęłć, przegratuluję ; D No i dziecko urodzone w wakacje to szczęśliwe dziecko ; )Wendigo - 2008-08-22, 23:57 PiK ale czadowy bobas congratulations!!!Raq - 2008-08-23, 16:33 Noooo Pik fajne bobo wiesz jak sie niekiedy gada 'jaki sliczny bobas' a dzieciak wygląda jakby przez maszynkę do mięsa przeleciał twój jest tró fajowy! Jak sie b ędzie zwał?
Szczęśliwy tata coś wychudł albo mi się zdaje? Bersek - 2008-08-23, 17:00 ...StuntmanMikeL - 2008-08-23, 17:58 United States Bureau Of Morality edited this post...Iron Savior - 2008-08-23, 18:30 Brawo stary:) I pomyslec, ze tylko 4 lata starszy ode mnie jestes a juz rodzina... Jak nazwiesz dzidzi?
A tak btw ciekawostka, ktora moze nie dla kazdego bedzie zaskoczeniem, bo mnie duzo ludzi nie znalo z tego forum nie mowiac juz o innych forach: scialem wlosy:PCarmash - 2008-08-23, 18:54 PiK: Gratuluję! Widać, że mały będzie wielbicielem Tarantino. Prawdziwie sympatyczny bobas!
Raq napisał/a:
Szczęśliwy tata coś wychudł albo mi się zdaje?
Odniosłem to samo wrażenie
Cytat:
A tak btw ciekawostka, ktora moze nie dla kazdego bedzie zaskoczeniem, bo mnie duzo ludzi nie znalo z tego forum nie mowiac juz o innych forach: scialem wlosy:P
Gdzie? xD Wrzuć fotkę, jeżeli jest to możliwe Iron Savior - 2008-08-23, 19:59 Fotki nie mam zadnej na ktorej ryja nie krzywie, wiec nie wrzuce poki co:P
jako taki zarys masz tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=TOyElv23UII przy okazji mozesz posluchac calego i zrecenzowac:) A ja jak postawie wlosy jakos na zel i zrobie ladne zdjecie to zapodam:)
oraz dodasz opcje:
d) zeby nie byc kojarzonym z debilami, ktorzy chodza na czarno w dlugich wlosach i kojarza satanizm z 666
to wszystkie 4 opcje beda poprawne, aczkolwiek ciezko mi bedzie ustalic udzial procentowy;)
No mi rowniez milo Cie widziec znowu!:)
Swoja droga zastanawia mnie, czemu (no dobra, wiem czemu:P) Wam sie tak bardzo kojarze z bluzgami;)
ps dla porownania zdjecie w dlugich wlosach, bo czesc nie widziala: http://i28.photobucket.co...on/IMG_0688.jpgRaq - 2008-08-23, 22:51 Satanista jak się patrzy w ogóle wyglądasz BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO młodoIron Savior - 2008-08-23, 23:04 No widzisz, a rok starszy od Ciebie jestem. Bede mial 40 lat to 20stki na mnie beda leciec;dwawmaster - 2008-08-23, 23:11 To zdjęcie z długimi włosami mi sie skojażyło z pewną sytuacją która zdarzyła sie pare lat temu. A mianowicie szedłem z kolegą na koncert metalowy (a na festiwal w Węgorzewie przyjezdząją ludzie z całej Polski i nie tylko) i jego mama wyskoczyła do nas z takim tekstem : "Tylko uważajcie na tych CZARNYCH KUDŁATYCH, zeby was nie napadli Normalnie tego textu nigdy nie zapomne Iron Savior - 2008-08-23, 23:14 Wlasnie m.in. przez to, ze czesc ludzi w dlugich wlosach to debile, a potem wszyscy mysla, ze wszyscy w dlugich wlosach to debile teraz mam krotkie:]wawmaster - 2008-08-23, 23:23 ee tam czarni kudłaci są w porządku i wbrew pozorom są bardzo kulturalni. Jak do mnie do Węgorzewa tysiące takich przyjeżdżają na Union Of Rock to nawet widziałem jak przeprowadzali jakąś babcie przez ulice czarni są spoko. Za to dresów nie lubie.
sorka za off mukunio - 2008-08-24, 01:01 Wrzucam najnowsze fotki mojej osoby, zrobiony zaraz po próbie. Jest też na nich prawie cały skład mojej kapeli tylko basisty nie ma bo pojechał na jamajke XD
a skąd takie podejrzenie? To jest forum o SH a nie forum muzyków A to, ze sporo osób na czymś gra to inna sprawa. Ja nie wiem czy moge siebie nazwac muzykiem, ale w sumie gram w zespole więc chyba moge
PS. Makunio, zaj*bistego masz Jacksona Też chciałbym mieć takiego. Może kiedyś sobie kupie, ale narazie musi mi wystarczyć mój strato Mi - 2008-08-24, 21:41 PiQ moje przenajszczersze gratulacje ! Nie wiem, co powiedziec, mogę jedynie powtarzac wczesniejsze posty... Na pewno sprawdzisz się w roli tatusia ^^. A synek, od razu widac, PiKaczu Jr!
Uo jezu, Miho! Z wcześniejszych zdjęć zawsze wnioskowałem, że chudzia z Ciebie xD A tu proszę, jednak się myliłem.
Erm... nie zgrubłam, jeśli o to Ci chodzi =D. Wyglądam cały czas tak samo, nigdy nie byłam chuda xD.
Uo jezu, Miho!
w sumie
xD don't know what to say xD.Iron Savior - 2008-08-24, 23:16
MZet napisał/a:
No zgrubłaś, zgrubłaś
MZet napisał/a:
Teraz zauważyłem że napisałaś "nie zgrubłam"
Nie sluchaj ich Miho, nie znaja sie;)PiK - 2008-08-25, 01:37
Iron Savior napisał/a:
... Jak nazwiesz dzidzi?
Synek to Karol Cezary ;]
Dzięki wszystkim za dobre słowo. Mały jest po prosty ZA-JE-BI-STY. Mogę w nieskończoność na niego patrzeć. Nawet się o to nie podejrzewałem, bo nigdy nie przepadałem za małymi dziećmi, ale nad nim się rozpływam po prostu. Każdemu tego życzę w przyszłości ;]