Forum Silent Hill Page

Our Special Place - Facjatki

SbobekH - 2008-05-27, 10:48

Dobra, wstałem z rana.. Patrze na te zdjęcia (a dokładniej na drugie od góry) i mówię sobie - to żona PiK'a?! WTF?!. Po dłuższym zamyśleniu doszedłem do wniosku, że jednak to ze mną coś nie tak ;P

A tak w ogóle to ładnie razem wyglądacie ;) PiK w ogóle jak inny człowiek wygląda, ale to oczywiście na plus dla niego ;> Że tak zapytam - po jakim czasie bycia razem zdecydowaliście się pobrać? ;>
No i przede wszystkim szczęścia na nowej drodze życia ;)

Byłbym zapomniał.. szalonej podróży poślubnej życzę ;>

PiK - 2008-05-27, 11:13

Zmieniłem na linki zamiast img, żeby nie obciążać waszych łączy i nie było niejasności, kto jest gdzie ;]
Serdeczne dzięki wszystkim za życzenia w imieniu swoim jak i małżonki :]
Później może jeszcze wybiorę jakieś fajne fotki.
Podróż poślubna zaplanowana, ale skromna :D

Mi - 2008-05-27, 13:12

Ha, PiQ, ależ Ty masz szelmowskie miny :D . Ogolenie poszło Ci faktycznie na spory plus, pan młody jak się patrzy, a Katarzyna wyglądała jak baśniowa księżniczka. Gdyby nie moja ślubofobia, powiedziałabym, że też tak chcę ;]. Powrzucaj jakieś foty z weselicha, pokaż, jak się bawiła Legionowska szlachta.
Poza tym wszystkim, wiadomo, congratz najszczersze, mimo, że już Ci stokrotnie winszowałam na gg; formalnie, na forum też nie zaszkodzi.

Bobek, że tak zapytam, no offence oczywiscie, ale zastanawia mnie, czemu, Ty niemal każdego forumowicza/czkę, który ujawni, że ma kobietę/mężczyznę pytasz, ile są razem itp. Przecież związek między dwoma istotami ludzkimi to nie jest jakieś rzadko spotykane zjawisko atmosferyczne ;p. Robisz jakieś badania x] ?

Raq - 2008-05-27, 17:04

No to ja tez teraz już oficjalnie tutaj niena gg pogratuluję. Pik'pok GRATZ!!!!!!!!!!!!!! oby wam tam sie jak najlepiej układało :D
I mi sie nei podoba ze PiK sie ogolił :P taki zarosnięty był bardziej swojski :P hehehe ale najwazniejsze ze widac że oboje jesteście szczęśliwi :D i jak mawia kumpel "ważne że potrafisz widziec dobro" że co? ze nie na temat? A ****!
PS sora za chaos ale zdałem literaturę :D

StuntmanMikeL - 2008-05-27, 18:02

No, no. Co tu rzec mądrego... Jako że nie jestem zwolennikiem zaślubin pewnie nic mądrego nie napiszę na ten temat zatem pozostaje mi pogratulować pięknej małżonki i życzyć wszystkiego najlepszego.

United States Bureau Of Morality edited this post...

bloo - 2008-05-27, 18:06

Światłocień - 2008-05-28, 15:43

Ja również dołączam się do życzeń. Wszystkiego Najlepszego PiKu na nowej drodze życia(takie serdeczne i z głębi serca, bo naprawdę jesteś w gronie userów z którymi najbardziej się zżyłem xD )

Takie dziwne pytanie: Podobał Ci sie twój własny ślub? Lukałeś fołłard na niego, czy bałeś się tej presji i że wszyscy się tak na Was (Ciebie i małżonkę) będą dziwnie patrzeć xD

BroVaR - 2008-05-29, 00:51

Też gratuluję, kolego PIKu. Zyczę zarówno tobie, jak i twojej żonie pomyślności na nowej drodze życia.
Przy okazji zmieniłem swoją fotkę-ID na DA na bardziej ziomalskią. Zresztą >> Zobaczcie sami! :D . <<

PiK - 2008-05-30, 12:20

Światłocień napisał/a:
Takie dziwne pytanie: Podobał Ci sie twój własny ślub? Lukałeś fołłard na niego, czy bałeś się tej presji i że wszyscy się tak na Was (Ciebie i małżonkę) będą dziwnie patrzeć

Właściwie to jedno i drugie. Ślub mi się zajebiście podobał. Świetna atmosfera. (Jeszcze bardziej wesele xD) Jednak stres był spory. Myślałem, żeby tylko nie strzelić jakiejś gafy, bo cały Kościół patrzy się tylko na nas. Na szczęście wszystko się udało ;]

Bobek - Ze swoją obecną żoną spotykałem się wcześniej 7 lat (z przerwami, co prawda)

_Music - 2008-05-30, 17:20

Kilka dni mnie nie było na forku, a tu się ludzie żenią.

Bardzo sympatyczne zdjęcia, gratulacje PIK- weszłeś w nowy rozdział życia i to jeden z tych najlepszych :]

Ana - 2008-06-05, 22:06

Dobra, jak wszyscy to wszyscy :)

http://img150.imageshack....elzebub1ko7.jpg

http://img393.imageshack....22222222qa8.jpg

zdięcie z dowodu, żeby znowu gadania nie było, że ja to nie ja ;P

http://img393.imageshack....33333333ah7.jpg

Światłocień - 2008-06-05, 22:18

_Ana_-Fotki nieco casualowe, ale ładna z Ciebie dziewczyna :grin2:
Zaratul - 2008-06-05, 22:21

Światłocień napisał/a:
_Ana_-Fotki nieco casualowe, ale ładna z Ciebie dziewczyna :grin2:

Zgadzam się w 100 %.
Te fotki są BARDZO fajne. :->
Nie żebym się ślinił czy coś w tym stylu....ale więcej takich fotek. :oops: =D

Raq - 2008-06-05, 22:37

hmmm...dziwne...dajesz foto z dowodu a wiek pod nickiem 17....weird
ANTH - 2008-06-05, 23:00

Raq napisał/a:
hmmm...dziwne...dajesz foto z dowodu a wiek pod nickiem 17....weird

Dowód tymczasowy może?
Ładnie, bardzo ładnie.

Ana - 2008-06-05, 23:30

tak, tymczasowy ;]
Bersek - 2008-06-06, 07:44

.
Raq - 2008-06-06, 12:46

Myślicie ze sąd uzna mój pozew przeciwko SHP jak powiem zę to przez 4um cukrzycy dostałem :P ??
Światłocień - 2008-06-06, 14:31

A wyrok wyda sędzia Anna Maria Wesołowska xD

Wiem wiem, offtop... Ale nie mogłem się powstrzymać :razz:

pyramid.pusher - 2008-06-06, 14:55

Panowie, czy trochę nie za dużo słodzenia? Forumowiczki mamy urocze, owszem, temu nie zaprzeczę : ) Ale mam wrażenie, że podczas pisania co niektórych postów, co niektórym userom ślina ścieka na klawiaturę, a język dotyka kolan. Bez urazy oczywiście, ale co za dużo słodkości to niezdrowo.

Ana, cóż mogę rzec (bez słodzenia) - wyładniałaś ; )

Raq EDIT: mi to sie wydaje ze nie tylko język :P tak zę na luz panowie ;) bo staram sie ograniczać słodycze ;) [/b]

Mi - 2008-06-06, 16:00

Świetne fotki, Ana.
Bardzo ładna z Ciebie dziewczyna =D.

Tak, Majk, pobiję ją zaraz że odważyła się przycmic mą "urodę" XP.

Ana - 2008-06-06, 22:51

Czemu faceci mają to podejście, że jak dwie kobiety to zaraz konkurentki -.-'
Miho, śliczna z Ciebie dziewczyna :) .

za komplementy, moim zdaniem: bez przesady z tym gadaniem bo aż wstyd mi! xD dziękuję bo cóż, miłe to jest przyznaję ^^.

Wszyscy jesteśmy piękni, no xD

Ana - 2008-06-07, 12:53

Każy mi prawie wyrzuca o tym dziubku :Pale ja zawsze jak lekko się uśmiecham to po prostu mam tego dziuba a'la fotka.pl ;P idzie się przyzwyczaić ;]

pocieszam się, że [jeszcze??? xD] "cmoków!" nie robię do aparatu -.-'

Ana - 2008-06-07, 13:03

Sama nie wiem, jak ktoś mi robi zdięcia z zaskoczenia to zwykle to potem ukrywa ^^. Się poszuka najwyżej ;P
Raq - 2008-06-07, 16:51

ja w łóżku :P
Ja ci moge posłodzic Mike-L :p nie am problemu :P
MZet, zajebiste foto...naprawdę dobre !