Forum Silent Hill Page

Our Special Place - Facjatki

StuntmanMikeL - 2008-05-10, 10:15

yuniku napisał/a:
and wow, dzięki Mike ^^

Bah, "niezamaco":). Dodam tylko, cytując Agenta Smitha: "MORE!" (zdjęć ofkoz).

Anonymous - 2008-05-10, 11:34

Mike-L napisał/a:
Dodam tylko, cytując Agenta Smitha: "MORE!"

Albo Jennę Jameson w filmach dla dorosłych ;]. Dołączam się do apelu.

szametu - 2008-05-10, 15:25

Puty napisał/a:
Albo Jennę Jameson w filmach dla dorosłych ;]. Dołączam się do apelu.

a wstydz sie zboczuchu ;p ... red tube miast dobranoscki sie oglada <co jest>

// dobra moi mili/mile moje; doszedlem do wniosku ze albo macie moje zdjecia albo spotkam sie z Wami, jak bede pod koniec sierpnia w polsce - aczkolwiek losy mojego urlopu sie waza jeszcze. z tym, ze zamieszczam zdjecia dla wszystkich i nie ma zmiluj lub spotykam sie z Wami a zdjec nie ma.

nie rozpaczajcie bo to i tak laske okazuje

Mi - 2008-05-20, 21:20

There were photos here, they are gone now.
BroVaR - 2008-05-20, 22:39

Ciekawe zdjęcia, Miho. Gratuluję zdanego egzaminu. No i bardzo ładna z ciebie dziewczyna. Ale to chyba mówi ci (a raczej pisze, a może i to, i to :D ) co 20 użytkownik forum. Cóż... doliczę się do tego jako 21 ;) .
Również nie pozostanę w tyle. Nie będę zgrywać Galla Anonima i też ujawnię swoją osobowość. Ale ostrzegam ::==>> KLIKASZ NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC!!! :D . <<==:: (przy okazji - jest to moje oficjalne ID na DeviantArcie).

Mi - 2008-05-22, 11:57

Ogór obgryziony w ten sposób leżał sobie spokojnie na stole; na majówce był z nami kolega znany z bardzo dziwnych rzeczy, np. wkładania sobie flipsów do skarpetek i to on tego nieszczęsnego ogóra w ten sposób przyatakował ;]. Potem ja go znalazłam i reszta majówkowiczów [a było ich 12] miała z lekksza mówiąc prze...kitrane ["Cucumber Attack"] =D.
szametu - 2008-05-22, 15:17

sie tutaj ostatnio za slodko zrobilo. zeby co poniektorym powypadaja od slodkosci. chyba trza sie nauczyc prawic komplementa
Kilroy - 2008-05-24, 14:02

:shock: Mike-L co to tam wisi za obrazek nad tobą :O
Cheryl Mason - 2008-05-24, 14:15

Dziwne, ze ja swojej nie dodałam xD

Oglądasz na własną odpowiedzialność! XD

StuntmanMikeL - 2008-05-24, 14:36

United States Bureau Of Morality edited this post...
mukunio - 2008-05-24, 22:23

Mike-L napisał/a:

Ale żeby totalnego offtopu nie było wrzuce tu randomowe zdjęcie - tym razem ja&moja nowa gitara :)

http://img180.imageshack....e=fota42xk9.jpg

ooo, Flying V widze xD Przemaluj ją sobie w kropki i będziesz jak Randy Rhodes xD Jaka to firma??

Żeby nie było offtopu też fotke zamieszczam:
http://img144.imageshack....=jahodyshw7.jpg

szametu - 2008-05-25, 10:56

z calym szacunkiem, ale ten_co_gardzi_emo moze Cie wzasc na celownik. wiesz jak to jest z ludzmi innymi i chodzacymi ego
Raq - 2008-05-25, 11:54

Właśnie miałem pisać ze na avku emousem zajeżdżasz ale w sumie juz itak toleruję to bardziej...tacy przesadzacze mnie wkurzają only
szametu - 2008-05-25, 11:59

ale widze, ze do ubioru pasuje jak ulal. i tym sie broni ;] ... swoja droga, gdzie sie podziala ta bluza czerona i te wlosy na glowie ? to byl fenomenalny wlasnie avatar. sie mi to podoba. teraz ? wybacz, ale popieram przedmowce ;]
mukunio - 2008-05-25, 12:08

Włosy może i troszke emowe ale zaświadczam iż nie mam z tą subkulturą nic a nic wspólnego xD Po prostu w takich najlepiej wyglądam i tyle :grin: A co do avka to za waszą radą zmieniam spowrotem na starego :razz:
Raq - 2008-05-25, 12:19

I dobrze bo faktycznie jest fajny :D Szametu ma dobry gust :D notabene szamciu moja mama robi inaczej masło czosnkowe przy okazji zapodam kiedyś przepisem ;)
GordonCommodore - 2008-05-25, 12:19

Yyy tam, zetknij grzywkę i hoduj kudły w dół to wtedy będziesz bardziej trve.

BTW, Mike, cóz to dokładnie za wiosełko, tak z ciekawości pytam.

szametu - 2008-05-25, 12:27

mukunio napisał/a:
Po prostu w takich najlepiej wyglądam i tyle
i z tym sie zgodze. do tego stroju, jaki miales na avku, pasuja idealnie ;p ... wiem cos, bo sam sie tak ubieralem

Raq napisał/a:
Szametu ma dobry gust

no ba :D

Raq napisał/a:
notabene szamciu moja mama robi inaczej masło czosnkowe przy okazji zapodam kiedyś przepisem

a z mila checia sie z szanowna Mama powymieniam przepisami ;]

GordonCommodore - 2008-05-25, 16:28

Ktoś tu chyba słabo widzi, mukunio, czas do okulisty xD

Ja gram na Stracie American Vintage '62, oczywiście sunburst ale coś w mostku strzela... Dodatkowo ruszam z zamiarem wykonania drugiego vintage strata, zacząłem kompletować części, to będzie istny mix różnych Stratów, między innymi korpus z Claptona, gryf vintage '70s, elektronika Custom Shop i drobnica z oryginalnych gitar z lat 60. i 70.

P.S. mukunio gra na wiośle Kondzior Kustom (yeah), czy jakoś tak, cokolwiek by to było.

szametu - 2008-05-25, 17:06

@ emzet ... teraz Ty sie bedziesz czepial ? byl juz Pan ego, teraz Ty ? pamietasz ? sam kiedys chyba - czy to nie byles Ty ? - napisales, aby dac Ci spokoj;p

ale spoko. nie nie byla to aluzja do Ciebie. bynajmiej. jak mam w zwyczaju do kogos pic, to mowie t ow twarz. i jesli uwazam, ze mam cos komus do powiedzienia, niechybnie sie ta osoba o tym dowie ;]

i moze przestanmy sobie skakac do gardel ? tylko nie patrz na moje orty i grsmtyke. my ludzie stetryczali juz tak mamy

mukunio - 2008-05-25, 19:55

GordonCommodore napisał/a:
Yyy tam, zetknij grzywkę i hoduj kudły w dół to wtedy będziesz bardziej trve.

Dobra, grzywke właśnie obciąłem i w sumie nie jest najgorzej xD Jak będe miał czasu troche to wrzuce foty...

Mike-L napisał/a:
Moje wiosło to Epiphone SG Special

No faktycznie teraz widze... Ale jak na początku patrzyłem to tak światło padało że jak Flying wyglądał xP

GordonCommodore napisał/a:
P.S. mukunio gra na wiośle Kondzior Kustom (yeah), czy jakoś tak, cokolwiek by to było.

Co ty chcesz, jak na swoją cenę(zapewniam że niewielką), po małych zmianach wizualnych to jest zajebiście xD

EDIT:
Foty mojej gitarki:
http://img212.imageshack....25195626uj9.jpg
http://img395.imageshack....25195651nm3.jpg
http://img395.imageshack....25195710gs4.jpg

Kośmin - 2008-05-25, 22:49

Sorry za offtopa, ale skąd wziąłeś to futerko? :P Z jakiegoś sklepu czy handmade?
mukunio - 2008-05-25, 22:56

Futerko ze sklepu z materiałami, jakoś tak 40 zł za metr. Z nadwyżki jeszcze sobie kamizelke uszyłem xD

Devlock: Jak macie tak napisać jeszcze z 10 postów, to może załóżcie nowy temat, co?

PiK - 2008-05-27, 01:03

:grin:
Przed domem Panny Młodej
Pan Młody z Mamą
Przed Weselem
Przed Kościołem zaraz po ślubie
Moja Żona :D

Bersek - 2008-05-27, 09:49

..