Anonymous - 2008-03-16, 02:58 Chodziło mi o to, że dajesz jako przykłady jakieś megasztandarowe gry ( Age Of Conan )
PS Jakby wyszedł od czasów Diablo 2 LOD jakiś fajny hack n' slash to oczywiście, że bym w hack n' slashe grał Zaratul - 2008-03-16, 03:14
Jo-Jo napisał/a:
Chodziło mi o to, że dajesz jako przykłady jakieś megasztandarowe gry ( Age Of Conan )
Dałem jako przykład Age of Conan bo doskonale pasował do mojej wypowiedzi a nie dlatego że gra ma wielomilionowy budżet.
Jo-Jo napisał/a:
PS Jakby wyszedł od czasów Diablo 2 LOD jakiś fajny hack n' slash to oczywiście, że bym w hack n' slashe grał
Zacząłem grać w MMO m.in dlatego że hack`n`slashe mnie znudziły.Już mnie nie interesuje ciągły grind i gonienie za itemami.Poza tym większość hack`n`slashy ma bardzo małą ilość questów i mały teren do eksplorowania.
Wole pograć sobie z moją gildią i porobić questy cz też iść do insta.Tylko że ja rozumiem że ktoś może mieć inne gusta od moich.
Proszę Cię o nie obrażanie mnie i innych graczy MMO którzy płacą abonament tylko dlatego że jesteśmy uczciwi.Anonymous - 2008-03-16, 03:36 WoW polega w 100 % na grindzie >_> ....StuntmanMikeL - 2008-03-16, 10:56
plazi napisał/a:
Mnie wkurza "Tibia" szit ktory puscil czara na moje osiedle
Heh, dobrze Cię rozumiem. Pracuje w kafejce internetowej wię na co dzień widuje takich "Tibiarzy". Dla mnie to dziwni ludzie, że też nie szkoda im czasu i pieniędzy na takie pierdoły. Wogle on-line gram czasem tylko w Battlefield2 i Unreal Tournament 3 a takie MMORPGi i wszyskie gry tego typu (Massive Multiplayer) wywołują u mnie gęsią skórkę. Nie lubię tego i mnie to wkurza. Po prostu strata czasu. Naprawde nie lepiej zasiąść z kumplami przy browarku i czipsach (okazyjnie "baczkach" :grin2: ) i zagrać we czterech w np. Bishi Bashi? Bo ja wolę to niż ślęczeć godzinami przed kompem levelując postać wyrabiając przy tym garba.Plazior - 2008-03-16, 12:32 Dokladnie,moj kumpel z piaskownicy ktory gral ze mna w tekken'ca juz odplynol , byl u psychologa i kiedys za prand placil 90 zlych teraz placi 220 O_O Teraz najlepsza czesc umawia sie z kolegami i Tibia-cam i od 23 do 4 w nocy na quest'cie bo on "EXP'i" i Tibia to jego zycze...ZAL.
Ja tez se czasami gram w "Diablo" , "WoW" i "CoD 4" ale bez przesady...
EDIT:Temat troche sie Rid-off wracamy do tematu "Co was wkurza" temat o MMO sie otworzy.Anonymous - 2008-03-17, 15:46 co mnie wkurza ? takie wypowiedzi, i tacy ludzie. Jak nie mozna w cos grac to najlepiej to negowac. Jakby wow byl do bani to by gralo w niego tyle osob co w Twojego "Pangya".
Jo-Jo napisał/a:
Taka prawda, że ->
1. WoW jest do bani i zdobył popularność tylko przez dwie rzeczy
a) zrobiło to Blizzard
b) jest osadzona w świecie Warcrafta
2. Dla mnie każde MMO za którego trzeba płacić co miesiąc to dno .... to, że ktoś płaći 10-20 euro miesięcznie żeby MÓGŁ SOBIE POGRAĆ TROSZKĘ w jakąś bezfabularną i totalnie nieklimatyczną grę to już szczyt nie posiadania życia .....
3. każdy kto widział system walki w Cabalu powie ci z miejsca, że system walki w WoWie w porównaniu z Cabalem ssie po maxie ... już nie mówię o samym systemie walki .... muzyka, postacie i klimat też są lepsze od tych w WoWie ....
4. Pangya to online'owy golf w konwencji przesłodzono-M&A-podobnym i .... jest bardzo przyjemna rozgrywka i baaaardzo kojąca i fajna muzyka
5. Grałeś choć w jeden z tych tytułow które wymieniłem ?
6. Po co ja się wogóle wdaję w dyskusję na ten temat z kimś takim jak ty ? ( czytaj - maniakiem WoW'a )
EDIT:
7: Tibia to zaraz za WoW'em też gówno gówien ^^
Od zdobywania inernetowych kolegów/koleżanek służą takie miejsca jak grono, gadugadu, najrozmaitsze fora .... A NIE GRY ... w grach chodzi o to, żeby być najlepszym, takie były założenia gier od czasów np. Montezuma's Revenge bądź Pac-Mana i tak jest do dziś
Coz prawde mowiac oceniasz gre nie znajac jej, tak robia tylko prosci ludzie (oceniaja ksiazke po jej okladce) . Co do drugiego postu hmmm jak to ujac... coz mozesz o tym wiedziec? O pac manie? o zalozeniach gier? Gry byly i sa po to by sie dobrze bawic, jesli grasz tylko po to zeby zawsze byc najlepszym to troche żal mi Ciebie. Masz 18lat a moj kuzyn ktory ma 14 lat madrzej gadaAnonymous - 2008-03-17, 17:02 Tiaaa ? w takim razie ( przykład ) czemu tyle ludzi bawi się w speedruny ? aby udowodnić światu, że są tacy fajni ...
Sry, ale ja jeśli jakaś gra mnie bardzo zainteresuje, to wyciskam z niej co się da i najlepij jak mogę ( np. Ultrastar, DDR, FF7, FF8, RE2, SH2 ) jak mi się nie uda, próbuję jeszcze raz, do skutku...nigdy się nie poddaję ...
Czemu tak robię ....cóż ... być może dlatego, że nie za bardzo mam się czym innym pochwalić ... chociaż wiem, że nikt mnie nie zauważy jak zobaczy, że tak koszę w DDRa ... dlatego wpadłem na pomysł, abym się uczył grać na jakimś instrumencie ( albo skrzypce, albo fortepian, albo elektryk ) i pokazać, że umiem coś innego niż tylko " pececić "_Music - 2008-03-17, 18:26 Speedrun'ami ludzie się zajmują, bo chcą pokazać swiatu ile można osiągnąć w danej gierce.
Równie dobrze mógłbyś napisać że biedni ludzie na olimpiadzie chcą podbudować swoje ego, pokazując jak daleko rzucą jakąś tyczką.
Cytat:
Czemu tak robię ....cóż ... być może dlatego, że nie za bardzo mam się czym innym pochwalić ... chociaż wiem, że nikt mnie nie zauważy jak zobaczy, że tak koszę w DDRa ... dlatego wpadłem na pomysł, abym się uczył grać na jakimś instrumencie ( albo skrzypce, albo fortepian, albo elektryk ) i pokazać, że umiem coś innego niż tylko " pececić "
Czyli chcesz grać na instrumencie po to, by pokazać się innym, a nie dlatego że to czujesz i chcesz grac jakąś konkretną muzykę?
Ontopic: tnę w Personę3 i genialna gierka!Anonymous - 2008-03-17, 20:43 To też, ale nie chciałbym tworzyć byle czego i musiałbym mieć naprawdę cholernie dobry pomysł na wałek/wałki, aby go zrealizować ... nie chciałbym wdawać jakiś pozerskich szmir bez żadnej energii w utworze ... w grę wchodzi -> Black Metal, Death Metal, Power Metal, Speed Metal, Symphonic Metal, w cholre epickie nutki ( a'la mój ukochany Vergil Battle 3 )Anonymous - 2008-03-19, 13:56 http://www.google.com/tra...l=pt-PT&ie=UTF8
Tymczasem - pierwsze obrazki i informacje z Simsów 3 - jeden na zachętę(?).
Pomyślałem że ten mod do Half-Live`a może was zainteresować.
Spójrzcie na screeny,czy czegoś wam to nie przypomina? Bersek - 2008-03-22, 20:53 Ow shit nie wiedziałem, że można aż takie rzeczy zwykłym edytorem do HL robić. Muszę powiedzieć, że wyszło świetnie.Kilroy - 2008-03-25, 07:21 http://ps3.ign.com/articles/861/861691p1.html
Zamówiłem wczoraj pre-order wersji kolekcjonerskiej Warhammera Online.
Dzięki temu będę mieć dostęp do open bety i wreszcie będę mógł w niego zagrać bo sądząc z informacji developerów i wypowiedzi ludzi z mojej gildii ta gra będzie naprawdę świetna.
A tak wygląda wersja kolekcjonerska.Na szczególną uwagę zasługuje figurka którą trzeba najpierw złożyć i pomalować. :sweet:Undertaker - 2008-03-28, 21:31 Taa,Starcraft jest naprawde genialny,nie wiem jak dwójka ale jedynka nie nudzi mi się juz od dobrych paru lat. Poprostu coś genialnego :grin:R4Zi3L - 2008-03-29, 09:26 heheh... po tym można poznać wspaniałą grę.... nie nudzi się nawet po 10 latach Bersek - 2008-04-02, 07:13 Przeglądając wczoraj recenzję gry "Magritte" (pewnie kojarzycie o co chodzi) w CD Action trafiłem na małą wzmiankę o "naszym" QDC
Cytat:
"Ścieżka dźwiękowa, której autorem jest Łukasz Brzostek, idealnie pasuje do klimatu. Ciężkie ambientowo-industrialne brzmienie pomagają nam się wczuć w zabawę...."
Mało tego, ale zawsze :-]R4Zi3L - 2008-04-02, 08:59 szkoda tylko że nie napisali że jego twórczość ogólnie była inspirowana Yamaoką... Kilroy - 2008-04-05, 17:42 http://pl.youtube.com/watch?v=mqHBiF3mC-U
Tym razem nie prowadzimy drużyny duchów, tylko ich wspieramy :sweet:Anonymous - 2008-04-05, 18:38 Więc jak jest z tym dodatkiem do Wiedźmina? Coś słyszałem, ze mozna go dossać z netu i jest bezpłatny O.oPlazior - 2008-04-05, 18:42 Przesuneli go na Kwiecien.Zaratul - 2008-04-05, 19:41
Puty napisał/a:
Więc jak jest z tym dodatkiem do Wiedźmina? Coś słyszałem, ze mozna go dossać z netu i jest bezpłatny O.o
Premiera Edytora wraz z modem"cena neutralności" i patchem 1.3 została przesunięta o kilka dni.Bersek - 2008-04-06, 00:42
R4Zi3L napisał/a:
Ostatnio pocinam w Audiosurf... gra wymiata! Hicior na skalę Guitar Hero.. Polecam!
Podpisuje się pod tym. Wciąga jak cholera, chyba nawet nockę sobie zrobię ^^
Ogólnie gra polega na tym:
http://youtube.com/watch?v=2EsVyEnhxWY
Wrzucasz jakąś swoją piosenkę, a program automatycznie dopasuje Ci tempo, ilość bloczków itd.
Polecam!jarq - 2008-04-07, 11:01 Gra wygląda bardzo ciekawie ale coś się boję że jak zacznę w to grać to nie będę mógł przestać :grin: To tak samo jak miałem jakoś 4-5 latek i grałem w moją pierwszą grę - Pacmana na automacie u kuzynki... Skończyło się obydwiema zabandażowanymi rączkami Bersek, narobiłeś mi smaku na Blur-a, znowu przez tydzień będę chodził i słuchał w kółko "Song 2" :grin2: