Forum Silent Hill Page

Our Special Place - Zapytaj, a odpowiem...

Kwiatek1993 - 2010-12-19, 09:30

OldSnake, Nie zadałeś pytania, więc ja to zrobię

Czy wydaje Ci się nieraz, że niektóre zespoły ulubione kiedyś grały dobrą muzykę, ale obrały złą drogę i dziś można powiedzieć kaleczą tą grę ? ( ja np mam takie odczucia w stosunku do Linkin Park )

R4Zi3L - 2010-12-19, 09:34

Jest to spowodowane tym ze i ty jak i oni sie starzeja i zmieniaja sie wam gusta. Poza tym nie mozna robic ciagle robic tego samego i "trzymac te sam poziom" bardzo dlugo. Z koleji mlodszemu pokoleniu moze sie bardziej podobac.

Moje pytanie: Czemu wszyscy tak bardzo mnie nie lubią na tym forum? Czy ja komuś ubliżam? Czemu wszyscy uznaja mnie za najwiekszego spamera chociaz to nie prawda bo odzywam sie bardzo malo i tylko wtedy gdy mam cos do powiedzenia. I jesli nie jest to BEZPOŚREDNIO zawiazane z tytulem topicu, to ma to na celu pobudzenie rozmowy i jej dalsze rozwinięcie.

Kwiatek1993 - 2010-12-19, 09:48

Ja Cię bardzo lubię, jak każdego tutaj i nikogo włącznie z Tobą nie uważam za spamera :) no ale tak moje zdanie się nie liczy bo jestem jednym młodym nieważnym userem ;)

Czy zakochałeś/aś się kiedyś w najlepszym przyjacielu płci przeciwnej ?

StuntmanMikeL - 2010-12-19, 11:35

Najlepszego przyjaciela/przyjaciółki to w sumie nigdy nie miałem, ale parę razy co najwyżej zadurzyłem się w koleżance.

Jesteś na imprezie ze znajomymi. Alko się leje, wszyscy już generalnie albo wstawieni, albo nawaleni. Nagle w ramiona rzuca Ci się koleżanka, która proponuje Ci seks, jednak wiesz, że jak otrzeźwieje, może tego pożałować. Co robisz?

Bersek - 2010-12-19, 12:09

...
Kwiatek1993 - 2010-12-19, 17:36

Rzucanie w ludzi balonikami z wodą z 4 piętra xD

Windows 7/XP czy Vista który twoim zdaniem najlepszy i dlaczego tak uważasz ?

Plazior - 2010-12-19, 18:59

Chyba sobie kpisz dziewczynko xD Logiczne że 7. XP jest stary i słaby, a Vista to beta-omega wersja 7.

Żeby ucieć od nerdowych tematów, a skoro byliśmy przy chłopcach i dzięwczynkach to zadam pytanie:

Co myślisz o nie-logicznej części rasy ludzkiej? (mówię tu o panienkach)

PS: Kwaitek, zabraniam Ci odpowiadać na to pytanie :P

R4Zi3L - 2010-12-19, 19:22

Nie można z nimi żyć, ani bez nich. Nie mam pytań.
Plazior - 2010-12-19, 19:31

Jak pokazujesz innym że ich: 1.kochasz 2.podziwiasz 3.lubisz?
StuntmanMikeL - 2010-12-19, 20:17

Staram się nie być wobec nich takim kutasem, jakim jestem na co dzień? Nie wiem, trudno powiedzieć tak bez głębszego zastanowienia.

Jakbyś opisał kobietę, której byłoby najbliżej Twojego ideału?

Plazior - 2010-12-19, 20:26

Mój ideał? Filigranowa, blada, ładne oczy, ładny uśmiech, interesująca, normalna, zabawna, nie robiąca mi wyrzutów o seks i moje zachcianki, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA KU4WA, DOBRZE GOTOWAĆ, BYĆ MISTRZEM KUCHNI, było by miło gdyby potrafiła docenić dobrą muzykę, było by też miło gdyby umiała śpiewać i grać na gitarze, było by jeszcze milej gdyby mnie kochała, no i oczywiście mokra i ciasna. Właśnie tak to sobie wyobrażam i właśnie takiej nigdy nie będzie.

Lubisz kotlety mielone?

Kwiatek1993 - 2010-12-19, 21:42

Przestały mi już smakować, przerzuciłem się na sojowe które są moim zdaniem przepyszne :]

Jaką pracę wolisz wykonywać ? : fizyczną czy umysłową ?

StuntmanMikeL - 2010-12-19, 21:52

Plazi, Ty to masz wymagania ;p Sam do garów za3,14erdalaj, a nie. Facet sam powinien sobie umić gotować.

Zdecydowanie umysłową. Fizycznej się nie boję, ale gdy taką wykonuję, to myślami dryfuję po odległych krainach, co by nie umrzeć z nudów.

Opisz swoją pierwszą, szkolną miłość, ewentualnie pierwszą dziewczynę i jeśli się już rozstaliście, co teraz o niej sądzisz? ;)

Kwiatek1993 - 2010-12-19, 22:03

Jestem na tyle dziwny, że nie miałem jeszcze dziewczyny, a ostatnia moja poważna miłość skończyła się 2 letnią depresją którą jeszcze trochę odczuwam :) jak ją kiedyś opisywałem ? bóstwo z piwnymi oczami, pięknym uśmiechem, wydatnymi kośćmi policzkowymi które nadawały piękny wyraz twarzy i pięknymi blond-popielatymi włosami ( jak moje ) , tak ją kiedyś opisywałem , a dziś ? cholerna kobieta która zniszczyła mi psychikę ;) ...

Czy wyznaliście kiedyś komuś miłość spontanicznie ?

Plazior - 2010-12-19, 22:11

StuntmanMikeL napisał/a:
Plazi, Ty to masz wymagania ;p
No. Szczególnie dwa ostatnie. Nie możliwe do spełnienia ;p A co do "było by miło" to już takie od dryfowanie w dal marzeń. Wymóg mój to nie jest żaden, miał być ideał to był.

StuntmanMikeL napisał/a:
Sam do garów za3,14erdalaj, a nie. Facet sam powinien sobie umić gotować.
No sorry, ale zrobienie sobie żarcia i tak dalej to jak najbardziej. Ale chodzi mi o to że ... eeee... nie ważnie w sumie masz racje. ;) Co nie znaczy że nie powinna umieć gotować.

A tak w ogóle to bardzo dziwne i wymagające pytanie zadałeś. Na przyszłość, starajmy się unikać takich pytań

@Kwiatek Nie.

Co myślisz o Polsce i Polakach?

StuntmanMikeL - 2010-12-19, 22:23

O narodzie - kocham go. O stanie polityczno - gospodarczym - sram na niego.

Plazior napisał/a:
A tak w ogóle to bardzo dziwne i wymagające pytanie zadałeś.

Lepsze takie, niż o jakichś pierdołach. x]

Hitler miał rację?

Żelazko - 2010-12-19, 22:26

Nie miał, bo jakby mu się sprawdziło, to prawdopodobnie by teraz egzystował o ile wcale jako słowiański niewolnik dla pana aryjskiego.

Napadli Cię kiedyś?

Kwiatek1993 - 2010-12-19, 22:35

Póżną nocą na mieście z kumplem wyskoczyło parę karków łysych z nożami na nas i chcieli nas pobić bo kumpel miał długie kudły, a mnie dlatego, że z nim trzymałem, uciekaliśmy przed nimi z pół miasta, adrenalina na maxa .. miałem chyba z 7,0 na 60-tke. True story

Czy masz jakieś poważne schorzenia ? coś co przeszkadza Ci w normalnym życiu ? ja np mam Hipoglikemię, słaby mięsień sercowy i reumatyzm ( więc geny lipne :D )

StuntmanMikeL - 2010-12-19, 23:45

Dziurawy mózg. xD Poza tym nadciśnienie.

Czy Twoja kobieta/Twój mężczyzna lubi rozmawiać z Tobą o grach (odpowiedzi, typu: "nie, bo jej nie mam" się nie liczą x)?

PiK - 2010-12-20, 17:56

Nie, chyba że rozmową można nazwać teksty w stylu:
Klik klik klik klik...
Żona: Tylko gnijesz przed tymi głupotami, wziąłbyś się za coś pożytecznego
Ja: mhm
klik. klik, klik, klik....

W sumie ma po części rację, ale jakoś nie mam zamiaru wyrastać z tej "tępej rozrywki". Właściwie biorąc pod uwagę ilość wolnego czasu, jaki spędzam grając i tak mam bardzo tolerancyjną żonę. Zresztą ona sama nie stroni od weekendowego grania w Buzza czy Guitar Hero ze znajomymi. Od wielkiego dzwonu zdarzy jej się nawet zagrać w jakąś przygodówkę.

Co zamierzasz robić 22.XII.2012?

Plazior - 2010-12-20, 18:07

Zamierzać to nic nie zamierzam, ale znając siebie to pewnie albo będę kuł do egzaminów (matura się będzie kłaniać) albo będę siedział przed kompem jak teraz, albo będę gdzieś na spacerze. Nic nadzwyczajnego.

Dlaczego dwunasty miesiąc napisałeś rzymskimi cyframi?

Say - 2010-12-20, 18:18

Nie napisałem.

Twój największy życiowy fail?

Plazior - 2010-12-20, 18:27

Zostawienie posta na więcej niż 5 minut, czekając na odpowiedź od PiK'a który był w między czasie online, na pytanie skierowane wprost do niego i zapomnieniu z edytować posta, a nim pytanie. Na takie co było by uniwersalnie skierowane do każdego.

Czy wierzysz w "miłość"? Jeśli tak - czym dla ciebie jest?

StuntmanMikeL - 2010-12-20, 20:59

Miłość to najbardziej niebezpieczne uczucie, jakie może zawładnąć człowiekiem. Czy w nią wierzę? Powiem Ci jeśli kiedyś takową znajdę.

Szykujesz się do świąt, czy siedzisz i czekasz aż rodzice wszystko ogarną?

Kwiatek1993 - 2010-12-20, 21:11

Można by tu wkleić idealny cytat, napisać wiersz, lub opowiadanie miłosne ... ale po co ? miłość to bardzo szerokie pojęcie a niektórzy ludzie go upraszczają, ja Ciebie np Plaziorku też kocham xD

Z jednej strony chcemy się komuś ofiarować, z drugiej strony stajemy się egoistami i szukamy szczęścia przede wszystkim dla siebie, chociaż nie zawsze tak jest .. ;)

Jeśli miałbym już cytować :

"Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty
To tez nie diabeł rogaty
Ani miłość kiedy jedno płacze
A drugie po nim skacze
Bo miłość to żaden film w żadnym kinie
Ani róże ani całusy małe duże
Ale miłość kiedy jedno spada w dol
Drugie ciągnie je ku górze"

Happysad - Zanim pójdę

ODP - Póki co rodzice wszystkim się zajmują, tylko te finalne rzeczy pomogę przygotować ( do kolacji itp, ubrać choinkę )

Czy tylko mi się wydaję, czy w tym roku nie czuć klimatu nadchodzących świąt ?

EDIT : Mike .... mogłeś poczekać .... :p