Wysłany: 2010-05-01, 23:04
OK, coś pokombinujemy Za 2 tygodnie mała aktualizacja tematu potworów. Mamy ich już 12 (+ rodzaje), przybędzie jeszcze kilka, uzupełnię opisy w szczegóły. Zorganizujemy później konferencję głównie przeciwnikom poświęconą. Wcześniej trzeba parę decyzji odnośnie fabuły podjąć.
Ja również uważam, iż piguły powinny znaleźć swoje zaszczytne miejsce w tymże projekcie. I niekoniecznie (moim zdaniem rzecz jasna) muszą być one ściśle związane z lokacją "szpital" :grin2: .
Nasz bohater może przecież podświadomie "przywołać" pielęgniarki do swojego koszmaru za sprawą jakichś wspomnień, przeżyć, doświadczeń czy innych fantazji. Może jakaś kobitka z jego rodziny dalszej lub bliższej była pigułą. Może ktoś ze znajomych. A może jego niespełniona, platoniczna miłość? Dziewczyna z czasów szkoły? Ta, którą zawsze podziwiał, której pragnął, lecz z powodu swojej nieśmiałości nigdy nie odważył się jej tego powiedzieć. Choć wiele razy próbował, to jednak nigdy nie miał dość odwagi, aby zebrać się w sobie i dać jej chociaż jeden maleńki sygnał, że jest gotów poświęcić dla niej wszystko.
Coś mi się zdaje, że chyba trochę mnie poniosło...........
Wysłany: 2010-05-11, 00:58
Zamiast szpitala mamy przychodnię, ale w razie czego można zmienić. Kwestie "uzasadnienia" pielęgniarek będzie trzeba ustalić na konferencji, bo ja tylko w wersji humorystycznej to widzę, także nie za wiele zdziałam
Wiele z tych obrazków pokazuje całkiem fajne maszkary.
_________________ Damage done to the flesh, what they said, in the name of the...
Damage done to the heart, is the start, of the end!
Damage done to my soul, and you know, it knows where my...
Damage done to my life, cursing loud, as the chaos!
_________________ Damage done to the flesh, what they said, in the name of the...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum