_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Wiek: 37 Dołączył: 16 Lis 2007 Posty: 129 Skąd: prosto z 1967, yoh
Wysłany: 2008-05-16, 20:21
Od niedawna możecie mnie spotkać (niech to będzie przestrogą, żeby się tam rejestrować, hyhy) na stronie, na którą niemożliwe wydaje się abym wcześniej tam nie trafił, a jednak. Co prawda jeszcze nic tam nie napisałem ale o czym tam pisać? Że jesteśmy jakieś 70 lat do tyłu za resztą świata, że po akohol izopropylowy muszę popylać 35km do hurtowni, podczas gdy tam jest za rogiem w Walmarcie? Że płyty są 2x, 3x droższe nie wiedzieć czemu, że u nas nie ma "bargain basement", czy choćby wyprzedaży garażowych? Dobra, Record Collectors Guild
_________________ feed feed feed eat eat eat head head head long long long hair hair hair smokin' smokin' smokin' caterpillar caterpillar caterpillar run run run
Forum Dzieci Online i m-Forum genialne. Od razu poprawil mi sie humor
www.mishima.blog4u.pl -> moje bzdury. brak aktualizacji.
nasza-klasa.pl - Michal J.
A na tych stronkach i forach rzadko bywam. Psxzone forum rządzi !
www.worldofgothic.com (jako zelazko) - angielskie forum o grach z serii z gothic.
www.gothic.gram.pl (jako Żelazko) - forum i strona o grach z serii z gothic.
www.poziomkaz.pl (jako Żelazko) - strona i forum moderatorskiej grupy Poziomka .
http://bunker.aaxxss.com (jako zelazko) - strona i forum o serwerze gry online ET.
Moje miejsca:
YouTube|MySpace|Mój Opera blog z programem Opera Backup
naszą-klase mam ale profil fikcyjny i tylko po to żeby znalezione kretyńskie fotki wstawiać na sadistic
Poza tym kilka nieistotnych dla ogólu for
_________________ NIE KLIKAJ NA OBRAZEK!!! :twisted:
Ostatnio zmieniony przez Rooster 2009-12-30, 01:15, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio wchodzę tylko na 4 strony:
konsolowisko.pl
neojsite.pl
last.fm
xboxm.pl - rzadko, ale kiedyś można tam było podyskutować. Forum obecnie zajęte przez bandę szczeniaków.
Na zagranicznych już nie bywam. Jest nudno jak jasna cholera polskie strony to jedna moc..
To konto o którym piszesz od początku było stworzone z myślą o trollowaniu, podobnie jak kilka kolejnych, które nastąpiły po nim. Na "poważnie" przestałem tam pisać już znacznie wcześniej.
_________________ "And shepherds we shall be,
For thee my lord for thee,
Power hath descended forth from thy hand,
That our feet may swiftly carry out thy command.
So we shall flow river forth to thee
And teeming with souls shall it ever be
In nomine Patris, et Fillis,
Et Spiritus Sancti."
Ostatnio zmieniony przez LaMuertePL 2010-12-12, 18:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum