Emmm... Takie rzeczy to na PM, albo na GG do mnie napisz. xD Po angielsku mam tylko, bo w Polsce jeszcze nie wydano tych komiksów. Niedługo mają być ale kij ich tam wie.
Wreszcie otrzymałem czytstą lol tapetę ( ) od jednego gościa z forum. Prezentuje się nieźle, a ten uśmieszek zawsze mi przypominają teksty Plaziego o wazelinkach i gumowych żelkach.
A oto tapeta z mojego okurzonego laptopa. xD
Zajefajne. Chciałbym coś takiego tyle że z cool face. xD Dzięks za link do tapety, też chyba sobie wrzucę.
A tak przy okazji: jakby ktoś chciał ładną tapetę z motywem kosmicznym to polecam ze strony teleskopu Hubble'a - http://hubblesite.org/gallery/wallpaper/
Niektóre tapety są naprawdę spore, a jeszcze w innych sekcjach są zdjęcia w gargantuicznych wręcz rozdziałkach, warto obadać, choćby dlatego że można się z bliska przyjrzeć mgławicom czy galaktykom.
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 996 Skąd: Dowództwo Galaktyczne Ashtar
Wysłany: 2011-01-29, 03:13
Żelazko, ten obraz to "A Forest at Dawn with Deer Hunt" Rubensa, niestety ciężko znaleźć w jakiejś wysokiej rozdziałce, znalazłem tylko w 1024x768. Ogólnie polecam gościa, bo prócz spasionych bab można znaleźć u niego naprawdę ładne rzeczy.
Ostatnio zmieniony przez Wendigo 2011-01-29, 03:13, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "And shepherds we shall be,
For thee my lord for thee,
Power hath descended forth from thy hand,
That our feet may swiftly carry out thy command.
So we shall flow river forth to thee
And teeming with souls shall it ever be
In nomine Patris, et Fillis,
Et Spiritus Sancti."
No musiałem w końcu przejść i tą część Silent Hilla, wcześniej sprzęt na to nie pozwalał, ale rzeczywiście, nie ma szału, i mnóstwo bugów w wersji PC, teraz gram w Fallout : New Vegas
Fajna ta tapeta z Jeleniami, chyba ustawię sobie na pulpit, bo Wenecja mi się już znudziła
Ma ktoś w rozdziałce 1920x1024 ? xD
Ostatnio zmieniony przez Kwiatek1993 2011-01-29, 12:44, w całości zmieniany 1 raz
Tak jak zawsze nie mam ikonek na pulpicie (bo nie potrzebuje), tak pewnego dnia coś we mnie pękło i postanowiłem zapisywać obrazki i pierdoły zamiast w folderze pobierania to na pulpicie... A o tapetce powiem tyle że biorę tylko czarne z dodatkiem innych kolorów, żeby mi w nocy żadna oczojebna tapeta mózgu nie uszkodziła (strasznie działało mi to na nerwy) Dlatego teraz zawsze jest czarno.
@Żelazko, brzydka pani.
@Zaratul, brzydka gra.
@Kwiatuszek, te, zapodaj mi to czyste zdjęcie co masz na tapetce
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 996 Skąd: Dowództwo Galaktyczne Ashtar
Wysłany: 2011-01-29, 15:28
Plazi, ja tu widzę niezły burdel. Od razu bym wszystko z tego do niebytu posłał albo folder z obrazkami zrobił. Piwko, że się w tym bajzlu odnajdujesz i AIMPa używasz.
Plazior napisał/a:
@Żelazko, brzydka pani.
Mnie się podoba. Pani na tapecie Muerte też jest urodziwa .
Ostatnio zmieniony przez Wendigo 2011-01-29, 15:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum