Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 42 Skąd: Twin Peaks
Wysłany: 2009-03-09, 16:52
Nick Arch Enemy jest znany metalowcom, ale dra reszty niekoniecznie, więc tak nazywa się death metalowa kapela ze Szwecji, w której na wokalu jest babka, zapodająca growlem, lepiej od wielu wokalistów śpiewających w ten sposób.
Zaś mój pierwszy nick, który cały czas obowiązuje i jest moim głównym nickiem,to Pandeaemon.
Wziął się on z piosenki "From Cradle to Enslave" zespołu black metalowego Cradle of Filth
Najpierw był Gandalf, bohater książek autorstwa Tolkiena. Od niego wymyśliłem nick Gandalfica, bo tak go nazywałem grając w Powrót Króla. Później, jak nick był w użyciu inni użytkownicy mówili do mnie Gand. Później dodałem literkę a, a następnie h. I tak już zostało.
U mnie było raczej zabawnie ;p Kupiłem kiedyś bluze i miała na boku malutką metke na ktorej pisało JJ (czyt. dzejdzej) ;p i jakos od tamtego wydarzenia tak na mnie mowia :razz:
_________________ Congratulations... You are still alive...
Mi się kojarzysz z moim nauczycielem od Geografii J.J. Murphy xD Nienawidzę gnoja
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Wiek: 28 Dołączył: 14 Wrz 2009 Posty: 108 Skąd: South of Hell
Wysłany: 2009-12-02, 17:22
Wcześniejszy pseudonim był Thvnder. Używałem go na wszelakich forach o tak, bo spodobał mi się. No to kiedy się znudził ten nick a to bardzo długo trwało było "Cloud" przeciwieństwo poprzedniego pseuda oraz zafascynowanie serią FF (od której VII się zaczęło xD) spowodowało że tak występuje na aktualnych stronach, forach etc.
Hmm...Mój nick pochodzi od piosenki "Ataegina" Moonspell'a. Wiele lat czytałam go błędnie (Ataeigna), lecz po zauważeniu błędu stwierdziłam, że nawet dobrze się stało. :grin2:
Lagos... co niektórzy mogą twierdzić, że to przekręcenie od Lavos z Chrono Trigger (tak, Ty Trivane xD) a wzięło się z tego że czasami się zacinam, co moi koledzy uznali jako "lagi", toteż jeden z nich nadał mi ksywę Lagos i się przyjęło
Mój jest dość prosty w interpretacji. LaMuerte z hiszpańskiego to śmierć, a jak każdy wie, śmierć jest nieuniknioną częścią ludzkiego życia. Przed nią się nie ucieknie, nic jej nie powstrzyma. Najsilniejsze zjawisko na świecie. PL zacząłem dopisywać grając na międzynarodowych serwerach czy też zakładając konta na niepolskich stronach, po 1, bo LaMuerte było czasem już zajęte, a po 2 to żeby Polacy wiedzieli, że Polak. Zacząłem używać, po użyciu ataku o tej samej nazwie przez Chad'a z Bleach'a.
_________________ "And shepherds we shall be,
For thee my lord for thee,
Power hath descended forth from thy hand,
That our feet may swiftly carry out thy command.
So we shall flow river forth to thee
And teeming with souls shall it ever be
In nomine Patris, et Fillis,
Et Spiritus Sancti."
Kwiatek - moja powszechna ksywa której wszyscy wobec mnie używają, pochodząca od mojego nazwiska : Kwiatkowski a 1993 jak łatwo zgadnąć jest moim rokiem urodzenia
W strzelance o nazwie serious sam było 5 poziomów trudności a najłatwiejszy nazywał się turysta gdzie twoje hp szybciej się odnawiało niż wrogowie zadawali obrażenia:p Jak byłem noobem w enemy territory to używałem tego i tak zostało:)
OldSnake - pewnie połowa osób wie skąd pochodzi, a połowa nie, więc pochodzi z Metal Gear Solid, a konkretnie z MGS4. Używam go ponieważ w pewnym sensie utożsamiam się z mentalnością tego bohatera.
_________________ „Dimidium facti, qui bene coepit, sapere aude, incipe”
_________________ "And shepherds we shall be,
For thee my lord for thee,
Power hath descended forth from thy hand,
That our feet may swiftly carry out thy command.
So we shall flow river forth to thee
And teeming with souls shall it ever be
In nomine Patris, et Fillis,
Et Spiritus Sancti."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum