W sumie, już to zrobili Nie miałem jeszcze okazji zobaczyć ZOE2. Ale wydaje mi się iż są wydane bez dodatków premierowych np. Substance nie ma Document Of, Jijing Ling 2 jest bez Making Of i chyba zwykły (nie Director's Cut)...
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Ostatnio zmieniony przez Plazior 2009-08-08, 00:23, w całości zmieniany 2 razy
It's just like, your opinion, man... W sumie to na PC można kupić tylko SH3. Wiecie. Konwersja... Możesz kupić na PS2 i z emulować. Teraz emulacja PS2 jest już dobra, a za rok, dwa będzie można emulować gry z PS2 bez problemu.
Cena to 15 Ojro.
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Ostatnio zmieniony przez Plazior 2009-08-08, 01:04, w całości zmieniany 1 raz
Po coś wymyślono pocztę, nie? Ano, i działa ona na cały świat! Także kupić możesz u siebie w domu i za tydzień pod twoimi drzwiami zmaterializuje Ci się pudełko z grą. Simple.
Ostatnio zmieniony przez Plazior 2009-08-08, 01:45, w całości zmieniany 1 raz
Wiesz, jak Ci się nie widzi bulić tyle za grę i czekać zawsze możesz mieć w jedną noc i za darmo (!) z sieci sklepów torrent.
Kumpel zakupił włąśnie SH3. Powiem wam, że bardzo solidna reedycja. Książeczka, dodatkowa książeczka i płytka ma chyba jaśniejszy nadruk tego Halo of the Sun. Miło. Nazar, zamiast narzekać, baw się i ciesz, i miej nadzieje, że nowicjusze, z Ery Homecominga będą miały okazję zagrać w prawdziwego SH. Nie jego marną imitacje.
Jutro wrzucę fotki tego SH3. Tak czy siak. Niech mody filują się fri do usunięcia offtopa
Wysłany: 2009-08-08, 11:43
Ja nie narzekam, napisałem tylko o tym, że ja bym chciał reedycję wersji PC, która u mnie bez problemu działa A SH3 na PS2 dużo łatwiej u nas odstać, niż właśnie wersję PC
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum