Wysłany: 2008-02-04, 11:57 Re: Filmiki własnej produkcji
Bersek napisał/a:
"Decade of Therion" Behemotha w wykonaniu Mandaryny.
Masochizm czystej wody, bracie.
Antycypuje. Podczas tych strasznych nocy, obłąkana z bólu biedna głowa rzuca się na wszystkie strony, poruszając z okrutną wesołością dzwoneczkiem starej czapki błazeńskiej. Pesze mińją, cóż za miły, niewinny grzeszek. Pesze mińją, cóż za miły, niewinny grzeszek.
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2008-02-04, 15:37
Pierwszy raz zrozumiałem kula... i w pełni się znim zgadzam. Ta muzyka... uhhh, moja biedna dynia.
C-Walk (może ktoś kojarzy) w moim wykonaniu => http://pl.youtube.com/watch?v=XMGh6hsStNM
Uprzedzam, że trenuje dopiero parę tygodni z przerwami, więc proszę o wyrozumiałość :grin: . Co o tym myślicie?
Ostatnio zmieniony przez sullivan_1989 2008-02-16, 08:42, w całości zmieniany 1 raz
Mi się podoba, co prawda pierwszy raz słyszę o C-walk i nie mam porównania, ale i tak nieźle. Muzyka w tle brzmi jak jakiś remix Alien Ant Farm - Smooth Criminal
Też za bardzo się na tym nie znam, ale wygląda ciekawie. Im więcej będziesz ćwiczył tym będziesz w tym lepszy, a i tak już masz się czym pochwalić ludziom mało obeznanym w temacie. Powodzenia.
To ma byc takie "burackie" bigos ta gra ssie, gran turismo rulez
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-05, 02:03
Uuu słaby ten NFS, nie ma NOSa i zniszczeń ;], ale za to można wylecieć prtzez maskę jak w Flatout ;].
PS. Pchająca, nie "pchajonca"
Ostatnio zmieniony przez Puty 2008-03-05, 02:05, w całości zmieniany 4 razy
To był wyjątek. Tło, na którym kręciłem fimik to grafitti klubu, któremu kibicuje moje osiedle. Co prawda ja za wielkim "kibolem" nie jestem, ale nie chciałbym mieć przypału na mieście :razz: . Obiecuje, że następny filmik już nagram bez "dodatku" :grin:
To mialo byc "phojonca" ale zbyt brutalne,wienc jest pchajonca.Czyli specjalnie zrobilem taki bl(on)d.
PS:Na lato szykujemy "Prazon Brejk"
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-29, 01:15
Ciekawe obrazki w "ulubionych" :grin2: a Hitmana chyba z Postalem pomyliłeś ;].
Ostatnio zmieniony przez Puty 2008-03-29, 01:17, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Plazior 2008-11-09, 02:43, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Plazior 2008-11-09, 02:47, w całości zmieniany 1 raz
http://pl.youtube.com/watch?v=d3MtGh5a0H8 Tak se słucham Drone Zone przy robieniu męczącego projektu... i nie wiem czemu, ale wziąłem notes leżacy pod ręką i napisałem parę słów... potem wziąłem telefon... lol...
_________________ SH is in me...
Sometimes i feel like this...
Ostatnio zmieniony przez bloo 2008-09-25, 20:15, w całości zmieniany 1 raz
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-19, 19:59
Kurde, wiedziałem skad jest ta muzyka ;]. Około 1:10 okazałeś miłosierdzie, az się prosiło o Stealth killa ;](nawet jeśli to był członek tej samej druzyny ;])
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum