Wysłany: 2010-01-15, 22:33 Terminy konferencji
W tym temacie będziemy podawali terminy najbliższych konferencji odnośnie projektu. Najczęściej spotykamy się na GG lub ICeQ - gdy miejsce zostanie ustalone, pojawi się odpowiednia informacja.
Chętni proszeni są o wpisy - przy braku zainteresowanych nie ma sensu organizować spotkań.
Najbliższy termin:
29 - 31 stycznia (wieczorem), zapraszamy!
_________________ RHCP
Piszę poprawnie po polsku.
Ostatnio zmieniony przez Nazar 2010-01-22, 22:25, w całości zmieniany 2 razy
Żelazko mi wczoraj na gg coś wspominał, że chciałby na weekendzie, bo jakieś zajęcia na uczelni ma, ale konkretów nie znam. Niech się chopak wypowie, ja się dostosuję do waszej decyzji (o ile konferencja będzie miała miejsce w godzinach wieczorno-nocnych).
Prawda Doxpi . Mam w piątek zajęcia. W domu będę o 00:00 czasu polskiego, jak transport publiczny nie nawali. Stres związany ze spotkaniem nowych profesorów, poleci na moją aktywność i pewnie bym siedział cicho na czacie. Prosiłbym o sobotę lub niedzielę
Sobota o 20 wszystkim pasuje? Ew. jeszcze niedziela dla wytrwałych z wolnym czasem
Może by tak poniedziałek albo czwartek? Bo w te dni mam wolne. Bo godziny mojej pracy to 19-1 tak więc nie będę mógł uczestniczyć na czacie w moje dni robocze.
Wysłany: 2010-02-03, 01:17
Poza jedną osobą, nikt się do mnie nie odezwał w żadnym z czterech tegorocznych terminów. Osoby, które faktycznie chcą i realnie zamierzają pogadać, prosiłbym o potwierdzenie. Jakoś nie uśmiecha mi się po raz piąty czekać po kilka godzin dla samego czekania
W czwartek o 19 najbliższy i prawdopodobnie ostatni termin konferencji w tym miesiącu. Przypomnę jeszcze w środę i w czwartek w ShoutBox'ie, bo tu dużo sklerotyków
Podaję, gdyby ktoś nie mógł znaleźć, link do ankiety z wyborem terminu. Kto raczej nie wpadnie, niech zmieni swój poprzedni wpis.
Poza jedną osobą, nikt się do mnie nie odezwał w żadnym z czterech tegorocznych terminów.
Pytałam na gg, co z konferencją parę dni temu i nic nie odpowiedziałeś, na forum też nie było żadnej informacji, więc uznałam, że konferencja w jakiś dziwny sposób została odwołana/przełożona.
Wysłany: 2010-02-03, 19:21
Dziwne, nic do mnie nie dotarło. W takim razie, jeśli ktoś miałby problemy z moim GG, niech odezwie się do Żelaznego lub wbija na ICeQ (pokój 'shp'), Skype jest mało wygodny do pisania.
_________________ RHCP
Piszę poprawnie po polsku.
Ostatnio zmieniony przez Nazar 2010-02-04, 23:31, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum