_________________ Człowiek może wytrzymać cały tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności. To najcięższa tortura.
No cóż. Mój nick wymyśliłem prawie 10 lat temu (malo oryginalny, wiem) do THPS 3 Online.
Od tamtej pory nie zmieniałem go prawie w ogóle (czasami z kombinacjami wieku np. MichcioPL19 lub obecnie MichcioPL21)
Mój stary nick to Żelazko.
Nowy nick to Cygarniczka. Wziął się z filmu Kariera Nikosia Dyzmy, gdzie Pazura wspomniał, że jako to był jego pseudonim pod którym się ukrywał przed komunistami czy jakoś. I tak zostało.
Mój to japoński termin oznaczający "myślografię" lub "nengrafię", a pochodzi z czasów, gdy straszliwie fascynowałam się serią "Ring". Nensha to moc głównej bohaterki, pozwalająca na wypalanie na zdjęciach, telewizorach, ogólnie różnych mediach własnych myśli. A jako że lubię rysować i pisać, uznałam że to dobry nick dla mnie. Plusem dodatkowym jest to, że brzmi ładnie i jest oryginalny - jak spotkacie gdzieś w necie inną nenshę (zawsze z małej), to na 95% jestem to ja
_________________ I'm in flames cause I have touched the light
It pulls me so
Nattramn to wokalista Depressive Black Metalowego zespołu Silencer ze Szwecji. A , że muzykę Silencera sobie cenię i lubię bardzo a sama osoba Nattramna jest pokręcona i tajemnicza pojawiam się pod tym nickiem w różnych zakamarkach internetu...
_________________ "Beyond mind is dream to be found ..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum