Ten coś z pierwszejs trony, podpisany K'H przyciąga uwagę, hipnotyzuje wręcz. W latach 80 spokojnie kupiliby go od ciebie na okładkę jakiegoś horroru Barkera.
Ostatnio zmieniony przez Navar 2008-10-07, 21:37, w całości zmieniany 1 raz
Idąc w ślad za MZetem, również postanowiłem przerobić jedno ze zdjęć naszej Miho. Zajęło mi to około 5 godzin. Mam nadzieję, że Misza nie rzuci za to na mnie jakiejś klątwy! xD
A swoją drogą, to można by było utworzyć konkurs ”Przerób Zdjęcie Miho” ( coś na wzór dorób usta Alessie ). Miho była by w jury. :razz:
Rudezuo, liczy się przede wszystkim to, że tworzysz. Z wielka chęcią obejrzał bym twoje prace.
_________________ FHOMGHT - NARODZINY, ISTNIENIE I śMIERć.
Ostatnio zmieniony przez FHOMGHT 2008-10-10, 11:45, w całości zmieniany 1 raz
Rany, jak wy mnie rozpieszczacie =D.
Czuję się zaszczycona, znowu, nie wiem, jak mam dziękować. W życiu żadnej klątwy nie rzucę, przecież to dla mnie komplementy jak z mojej biednej Dąbrowy aż po sam Bałtyk!
A Memory jest świetne. Nawet wiem, z którego to zdjęcia. Kukurydza zmieniła się w krwawego 7days'a ^^" .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum