ColdWorld jest świetne! Moje ulubione utwory to "Tortured by Solitude" i "The Old Ghost in the Well", ze szczególnym wskazaniem na ten drugi.
U mnie leci teraz Nobuo Uematsu - Mako Reactor. Uwielbiam soundtrack z FF7, a ten kawałek się jeszcze wyróżnia na tle reszty. Taki industrialny, niepokojący klimat...
_________________ I'm in flames cause I have touched the light
It pulls me so
Wintersun - Sons of Winter and Stars
Na początku byłam strasznie cięta na nowy album Wintersuna, ale teraz stwierdzam, że jest całkiem niezły Choć to nie to co pierwszy krążek...
It pulls me so
_________________ "And shepherds we shall be,
For thee my lord for thee,
Power hath descended forth from thy hand,
That our feet may swiftly carry out thy command.
So we shall flow river forth to thee
And teeming with souls shall it ever be
In nomine Patris, et Fillis,
Et Spiritus Sancti."
Co w tym zabawnego? To, że wydał najlepszą płytę w Polsce od 15 lat?
Et Spiritus Sancti."
To teraz mi panowie powiedzcie, ktry z Was tę płytę przesłuchał chociaż raz, że taki hejt idzie? :3
Cytat:
Ja wiem że jesteś gimbusem ale bez przesady.
A co do tego nie wiem czy bym się zgodził. To nie ja skreślam muzykę za niechęć do wykonawcy.
Et Spiritus Sancti."
Sam TDF stwierdził, że poprzednie płyty traktuje jako demówki i Elliminati jest dopiero czymś co może nazwać porządną płytą.
Et Spiritus Sancti."
To najlepszy album Tedego od dawna (jeszcze Paffistotedes, ale to remixy), więc również nie rozumiem zdziwienia. Ale w sumie, czego tu wymagać jak ktoś pisze, że jego jedyną dobrze zrobioną rzeczą jest coś związanego z WYP3 (czyli jeden feat i remix)
_________________ Moja jest tylko Racja i to Święta Racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza! I właśnie to moja Racja jest Racja najmojsza.
Polej kolejkę za te martwe marzenia, za wszystko co miało tu być, czego nie ma. Zalejmy pałę do reszty jak świnie, w głupiej nadziei, że ból przeminie.
Ostatnio słucham głównie najnowszego odkrycia, czyli Deathspell Omega. Zasugerowane przez nowopoznanego kolegę, który pod łysą łepetyną skrywał metalową duszę Kapela okrutnie mi się podoba, już dawno tak przyjemnego blacku nie słyszałam - o ile black może być przyjemny
Przeplatam to sobie czasem Blut aus Nord, to znałam wcześniej, tylko mi przypomniano.
A gdy mam nastrój na coś lżejszego, to leci sobie The Knife.
It pulls me so
Wiek: 33 Dołączyła: 20 Mar 2013 Posty: 1759 Skąd: Niegrywalne Miasto Wolnego Świata
Wysłany: 2014-04-17, 11:41
Waiting for the end by Linkin Park
Ogólnie lubie Linkin Park, Skillet, Nickelback oraz Three Days Grace.
_________________ Damage done to the flesh, what they said, in the name of the...
Damage done to the heart, is the start, of the end!
Damage done to my soul, and you know, it knows where my...
Damage done to my life, cursing loud, as the chaos!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum