Wysłany: 2011-11-01, 22:55
Konferencja się nie odbyła i w najbliższym czasie nie będzie kolejnych. Jestem zawalony bzdurnymi sprawami, więc rzadko kiedy mam czas dłużej posiedzieć i obecnie tylko fabułą i mechaniką gry się zajmuję, bez kodzenia i modelowania.
Wysłany: 2011-11-06, 17:13
Dla mnie nasz projekt to mnóstwo frajdy, a weny to ja nie mam na pracę dyplomową
Odnośnie oddzielnego forum - taki pomysł już kiedyś padł, ale doszliśmy do wniosku, że obecnie jest to bez większego sensu, ponieważ i tak mało kto się udziela, więc tym bardziej nikomu nie chciałoby się tworzyć kolejnego konta. Gdy już będziemy mieli co pokazać - demo, screeny, szkice, trochę oprawy audio, wtedy powstanie też oddzielna strona. Wydaje mi się, że wtedy bardziej zachęcimy do współpracy potencjalnych chętnych, gdy sami będziemy mogli wykazać się mierzalnymi efektami naszej pracy. Konspekt, dziurawa fabuła, dema techniczne, parę modeli i grafik to trochę za mało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum