Zamykający, jaki fajny Witch King Ci wyszedł. Jestem pod dużym wrażeniem Ale nogi to mogłeś dorobić temu biedakowi
A żeby nie robić spamować, czy coś tam to wrzucę coś od siebie przy okazji:
http://static.oekaki.pl/d...df5a1ccf1_5.png Ostatnio strasznie mi się nudzi więc rysuję wszędzie Teraz to najczęściej na komputerze :grin:
Wysłany: 2009-08-17, 22:55
Witam!
Jestem nowym użytkownikiem. Poniżej zamieszczam (po namowie przyjaciela) odręczny szkic w wersji beta. Jest to Crainiac jedno ze straszydeł z serialu Extreme Ghostbusters. Dziecinnieję, ale uważam, że dzieciaki przerażał
Powtarzam. To naprawdę wczesna beta. Jeszcze jej nawet nie obrobiłem w Photoshopie . Po ulepszeniu będzie bardziej szczegółowy. A ulepszenie już wkrótce zrobię.
Ostatnio zmieniony przez ramir3z 2009-08-17, 22:57, w całości zmieniany 3 razy
Heathen, mogłabyś spróbować wrzucić to gdzieś indziej? Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale obrazek ładuje mi się jedynie do 1/10 maksimum, po czym staje w miejscu i nie jest to wina przeglądarki, bo próbowałam otworzyć tę stronę na wszystkich trzech, jakie mam.
OMG, jest śliczna *___*
Mi ładuje się cała na szczęście....
Nie masz deviantarta albo czegoś? Chciałabym przyfawować tą pracę x33
Jest naprawde pro.
_________________ Farewell the ashtray girl
Angelic fruitcake
Beware this troubled world
Control your intake
Goodbye to open sores
Goodbye and furthermore
We know we miss her
We miss her picture ...
Heathen, mogłabyś spróbować wrzucić to gdzieś indziej? Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale obrazek ładuje mi się jedynie do 1/10 maksimum, po czym staje w miejscu i nie jest to wina przeglądarki, bo próbowałam otworzyć tę stronę na wszystkich trzech, jakie mam.
Już poprawiłam... z przyzwyczajenia zuploadowałam jako PNG ( więc miało ponad 700Kb ^^' )
SuiKaede napisał/a:
OMG, jest śliczna *___*
Jest naprawde pro.
Deva mam ... - www.ladymarta.deviantart.com ale tego tam nie wrzucałam ( raczej galerię mam zawaloną mangą ^^' )
Pro to nie jest... bo było rysowane na odwal i na dodatek na papierze do drukarki ( nie wiem jak to wyszło... ale jakoś wygląda )
w sumie... idem Cię watchnąć... ostatnio latałam po twoim devie... i jakoś nie pomyślałam, by Cie sobie "zaznaczyć >:3 )
_________________ 手を繋ぎ 共に進むはずの道 足跡遠く 続いている ...
* Złączyliśmy dłonie na drodze którą powinniśmy podążać. Ślady naszych stóp widoczne z oddali...
Kurczę, dziewczyno... jakie odwal się? Praca jest naprawdę super, masz ogromny talent!
Dopiero się uczę ^^' ( chociaż to wina mangi, którą zaczęłam 3 lata temu rysować, zaprzestając rysowania portretów...co się teraz na mnie mści:P więc uczę się na nowo )
Anyway - dziękuję! mam dodatkową motywację by brnąć dalej ;3
* Złączyliśmy dłonie na drodze którą powinniśmy podążać. Ślady naszych stóp widoczne z oddali...
Jestem pod wrażeniem. Jeśli chodzi o rysunek, to masz to, co Muhammad Ali jeśli chodzi o boks. I to coś to się nazywa TALENT.
Dziękuję : )
Ale talentem tego bym nie nazwała...
Trochę ciężkiej pracy, po "uparciu się" za młodu, że będę dobrze rysować
By the way... Jako, że wczoraj jak i dziś miałam chwilę by porysować, to wrzucę i te 3 rysunki...
Więc mamy : mniej udaną Marię (shame on me ~ )
(troszeczkę za bardzo trzęsły mi się łapki... i poniosło mnie )
Natomiast ten rysuneczek ma zabawną historię...
Otóż, miała to być wcześniejsza Heather, ale coś mi z jej twarzą nie pasowało, więc zmieniłam kształt oczu itp. ... tak powstały wersje A* i B** : D ... A efekt końcowy stał się randomową dziewoją... fin.
* Alessa
** Angela
No i szybki szkic, z którego jestem zadowolona :3 ... udało mi się w prostym szkicu uchwycić " to coś"
( tak to jest, jak kilka lat się nie rysuje ludzi =3='' )
I tyle... Dla zainteresowanych
-Używam promarkerów Letraset
OMG, jest śliczna *___*
Jest naprawde pro.
Deva mam ... - www.ladymarta.deviantart.com ale tego tam nie wrzucałam ( raczej galerię mam zawaloną mangą ^^' )
Pro to nie jest... bo było rysowane na odwal i na dodatek na papierze do drukarki ( nie wiem jak to wyszło... ale jakoś wygląda )
w sumie... idem Cię watchnąć... ostatnio latałam po twoim devie... i jakoś nie pomyślałam, by Cie sobie "zaznaczyć >:3 )[/quote]
Super, ja załoczuje ciebie, a ty mnie nie musisz - nic na siłe :3 Nie lubie jak ktoś tylko z grzeczności to robi. Wiadomo, że do pięt ci nie dorastam xD
Mi się twoje prace naprawde strasznie podobają *__* Ta Maria też cudna... jeden z piękniejszych fanartów tej postaci, jaki kiedykolwiek widziałam *___*
_________________ Farewell the ashtray girl
Angelic fruitcake
Beware this troubled world
Control your intake
Goodbye to open sores
Goodbye and furthermore
We know we miss her
We miss her picture ...
Bardzo ładnie rysujesz Heathen, ale nie mogę się nie przyczepić do tej Marii, która wygląda jak krzyżówka Cameron Diaz i Courtney Love. xD Poza tym, prace genialne. Możesz zrobic uzytek z takiego talentu w przyszłości.
Bardzo ładnie rysujesz Heathen, ale nie mogę się nie przyczepić do tej Marii, która wygląda jak krzyżówka Cameron Diaz i Courtney Love. xD Poza tym, prace genialne. Możesz zrobic uzytek z takiego talentu w przyszłości.
Wreszcie ktoś się przyczepił ! Yeeey :3
Maria jak dla mnie jest na tyle trudna do narysowania, gdyż wiele muszę sobie wyobrazić, by ją narysować ", no i ja aż takiego "skilla" to nie mam
Muszę się jeszcze dużo nauczyć, wiec biore się do roboty :grin2:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum