Zamykający, Gekko jak na myszkę wyszedł bardzo dobrze
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Ostatnio zmieniony przez Plazior 2008-08-10, 14:31, w całości zmieniany 2 razy
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
:D a jak ci mój pomysł dałem to powiedziałeś ze mało poważny xD jedyne do czego ja się tu moge przyczepić to łapa trzymajaca ząb, taka dziwna jest, ale ogólnie to wporzo
O Jezusie.... MZet, zabiłeś mnie tym obrazkiem o.0 Teraz będę się dołować przez kilka miesięcy tym, że nie potrafię tak rysować. Na dodatek, ten rysunek kojarzy mi się (nie wiem czemu) z "Opowieśćmi z Narni" 0.o.
O mnie już nie wspominjąc xD Mi Bozia wyjątkowo talentów plastycznych poskąpiła. Pamiętam jak raz wrzuciłem tu skan projektu mojego potwora, to... lepiej nie mówić. xD
Komuś się z KFC kojarzył pamiętam xD
MZet- Awesome! :razz: Mi się dla odmiany z Raymanem 3 kojarzy :grin:
Z początku był to zwykły bazgroł który zaraz miał wylądować w szufladzie. Ale twarz wychodziła lepiej niż się spodziewałem, więc skupiłem się na tej części olewając przy tym resztę .A tak w ogóle to cierpię na lenia złośliwego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum