moje nicki sa jak emo ... jeden przychodzi po drugim bez wiekszego ciecia; a mialem ich juz chyba 5 na forum ... z najlepszym na swieta wielkanosce tamtego roku. zreszta nie tylko ja. bo coz powiedziec, o osobie, co to w pidżamie paadowala ? albo ze nawet tutaj Maciek Sztur przebywal ? o.O wiedzielisie ?
_________________ Powód bana: trolling użytkowników SHP i toksyczność; więcej w ostrzeżeniach użytkowników.
///Żelazko
Cheryl Mason- jak nie trudno się domyślić, to pochodzi od pewnej postaci z SH. Bardzo mi się spodobała i dlatego nadałam sobie taki nick na tym forum ^^ (A tak to używam innego).
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 996 Skąd: Dowództwo Galaktyczne Ashtar
Wysłany: 2008-08-11, 15:41
Wyjaśnie mój nick, Wendigo to stwór z mitologii północnych szczepów amerykańskich, według wierzeń, grzeszny człowiek zmieniał się w Wendigo w nocy, polował na ludzi i żywił sie ich mięsem, Wendigo był zbudowany z lodu, pokonać mógł go ogień, który roztapiał jego serce.
Na nick natrafiłem przez X-men, tam Wolverine walczył z Wendigo, z nickiem nie identyfikuje sie, ale w moim mniemaniu jest fajny.
Ostatnio zmieniony przez Wendigo 2010-11-27, 17:05, w całości zmieniany 2 razy
Pierwsza ksywka powstała...Zaraz...To moje nazwisko xD
Potem Płazus. Kumpela mnie tak nazwała i tak zostało przez 6 lat
No i na końcu Plazi. James mnie tak nazwał bo nie potrafi wypowiedzieć "Ł" xD
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Wysłany: 2008-08-11, 17:44
Piccolo powstał jak byłem jeszcze uber 10 może nawet młodszy i zgodnie z falą maniakalnie oglądałem Dragon Balla. Teraz DB uważam już za anime dobre, i zasłużone przynajmniej dla Polski ale nick już sobie zachowałem .
_________________ Why so serious?
Ostatnio zmieniony przez Piccolo 2008-08-11, 17:45, w całości zmieniany 1 raz
Mój nick wbrew pozorom nie ma nic wspólnego ze Starcraftem.
Po prostu pewnego dnia przychodzę do kumpla który gra w Diablo 2 swoim nekromantą o nicku Zaratul.
Ten nick mi się bardzo spodobał i....mu go po prostu ukradłem.
Wklejam z Wikipedii, bo myślę, że mniej więcej oddaje charakter mojego nicka... Zresztą, ukochana przeze mnie osoba mówi, że wywieram na nią taki wpływ, jak właśnie ten lek...
http://www.teva.pl/u235/navi/31396 napisał/a:
Doksepina jest trójpierścieniowym lekiem przeciwdepresyjnym. Hamuje wychwytywanie zwrotne noradrenaliny ze szczeliny synaptycznej, działa również cholinolitycznie hamując czynność neuronów wytwarzających acetylocholinę.
Wykazuje średnio silne działanie uspakajające i przeciwlękowe, słabe działanie przeciwdepresyjne. Nie działa stymulująco na napęd psychoruchowy, nie wpływa na czynności motoryczne.
Wysłany: 2008-09-14, 11:40
Cytat:
Wyjaśnie mój nick, Wendigo to stwór z mitologii północnych szczepów amerykańskich, według wierzeń, grzeszny człowiek zmieniał się w Wendigo w nocy, polował na ludzi i żywił sie ich mięsem, Wendigo był zbudowany z lodu, pokonać mógł go ogień, który roztapiał jego serce.
Wysłany: 2008-09-14, 11:53
Cytat:
W Faloucie to były chyba Wanamingo czy jakoś tak (dawno nie grałem więc mogę się mylić)
Aaa, chyba masz rację. Mój błąd :]
btw. jak jestem na chatach to przybieram nick Blablachar.
Inna sprawa, że na chat'cie nie siedziałem chyba od czasów szkoły podstawowej. No ale spodobał mi się ten nick- pomysł kumpla, tan nazwał swoją postać w diablo bodajże.
Pasowało by trochę odświeżyć temat. Mój nick powstał od mojego nazwiska - Żelazko. Niektórzy jak np. pan P. ;P mogą uważać moje nazwisko za zabawne ale, szczerze mówiąc to sam się z niego śmieje nie raz. :grin:
Spokojna głowa, Pan P. Też ma "ciekawe" nazwisko Fajne teksty mogą czasem paść: "Chcesz, Żelazkiem po ryju!" albo u doktora (Oeatkera) "Pan Żelazko proszony do gabinetu." Mieć wyróżniające się nazwisko jest w pyte. Wiem coś o tym
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Wysłany: 2009-01-26, 21:33
Fantagiro (w oryginale Fantaghiro) - to imię bohaterki serii włoskich baśni telewizyjnych pod tym samym tytułem . Dosyc lubie te filmy, a i imię jest ciekawe, więv jestem Fantagirohttp://pl.wikipedia.org/wiki/Fantaghiro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum