_________________ "And shepherds we shall be,
For thee my lord for thee,
Power hath descended forth from thy hand,
That our feet may swiftly carry out thy command.
So we shall flow river forth to thee
And teeming with souls shall it ever be
In nomine Patris, et Fillis,
Et Spiritus Sancti."
Kawałek głównie poprawia mi humor dlatego że przypomina mi beztroskie czasy dzieciństwa. I ogółem piosenka jest zajebista. Każdy ją lubi.
O KU3,14! NIEWIARYGODNE ŻE NIKT JESZCZE TEGO NIE ZAPODAŁ! Śpiewanie tego w grupie w centrum miasta to epickie doznanie. Ogółem piosenka jest instant poprawiaczem humoru.
Et Spiritus Sancti."
Hasiok & Maciej Maleńczuk - Synu Wczoraj chcąc nie chcąc musiałem tego posłuchać (w towarzystwie siedzieliśmy) i przyznaję szczerze - kawałek mnie złamał jak zapałkę.
Carmash napisał/a:
Coil - Going Up
Coil - Fire Of The Mind
Coil - At The Heart Of it All
Za Coila dzisiaj się w końcu złapałem i nie żałuję ani sekundy. Fire Of The Mind przekłuwa samą duszę. Tym, co jeszcze nie mieli okazji ich posłuchać też polecam.
Et Spiritus Sancti."
A teraz trochę starego, dobrego, polskiego reagee. I mam na myśli coś, nie to gówno co teraz popularne w Polsce jest i dzieciaki 12 lat chodzą z "dredami" i palą "jointy" bo przecież o to chodzi w reagee
Et Spiritus Sancti."
Diablo II OST - Tristram Village Uwielbiam sobie to zapuścić w taki smutny zimowy (a jeszcze bardziej jesienny) poranek. Uczucie nostalgii mnie miażdży, a utwór jest zabójczo dobrze skomponowany. Już nie robią takich ost'ów, za komuny było lepiej etc. etc. Miłego słuchania.
Nie wiedzieć czemu nagle zachciało mi się słuchać soundtracka do Okami i właśnie trafiłem na takiego 'antydepresanta' - naprawdę relaksuje chodzi mi o kawałek Reset (thank you).
Bardzo Japońskie
Takie podnoszące na duchu
Jeśli już w tych klimatach się przeijamy polecam
Yoshida Brothers - My Heart Holds http://www.youtube.com/watch?v=EbYgIxYdSrA ( japońscy bracia wywijają na Shamisenach )
niektóre ich nuty są epickie ! np ten : http://www.youtube.com/watch?v=0p_yo_VGOSw
Nie jest to co prawdę antydepresant, ale u mnie wywołuje przypływ energii, a o to chyba chodzi między innymi w poprawie humoru
Ostatnio zmieniony przez Kwiatek1993 2011-02-16, 13:28, w całości zmieniany 3 razy
Et Spiritus Sancti."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum