Your Aspie score: 74 of 200
Your neurotypical (non-autistic) score: 133 of 200
You are very likely neurotypical
_________________ „Większość ludzi, w jakimś momencie życia, potyka się o prawdę. Wielu szybko się podnosi, otrzepuje i zajmuje swoimi sprawami, jakby nic się nie stało.” - Winston Churchill
"Czytaj wszystko, słuchaj każdego. Nie dawaj wiary niczemu, dopóki nie potwierdzisz tego własnymi badaniami" - William Cooper
No najbardziej twojemu charakterowi odpowiada Neurotyczny charakter. Charakter człowieka jest podzielony na 4 główne części które są ze sobą połączone każda cecha charakteru ma w sobie obie osobowości do siebie przylegle np Introwertyk połączony jest z neurotykiem, a ekstrawertyk w tym przypadku z neurotykiem itd .
Neurotyk cechy charakteru (Melancholik + Choleryk )
Ekstrawertyk (Choleryk + Sangwinik )
Równowaga emocjonalna ( Sangwinik + Flegmatyk )
Introwertyk ( Flegmatyk + Melancholik ) i tak koło się zatacza
a żebyś wzrokowo zrozumiała co powiedziałem proszę :
http://pl.wikipedia.org/w...aga_emocjonalna
Proszę bardzo kochana
Ostatnio zmieniony przez Kwiatek1993 2010-04-14, 22:04, w całości zmieniany 3 razy
No najbardziej twojemu charakterowi odpowiada Neurotyczny charakter. Charakter człowieka jest podzielony na 4 główne części które są ze sobą połączone każda cecha charakteru ma w sobie obie osobowości do siebie przylegle np Introwertyk połączony jest z neurotykiem, a ekstrawertyk w tym przypadku z neurotykiem itd .
Neurotyk cechy charakteru (Melancholik + Choleryk )
Ekstrawertyk (Choleryk + Sangwinik )
Równowaga emocjonalna ( Sangwinik + Flegmatyk )
Introwertyk ( Flegmatyk + Melancholik ) i tak koło się zatacza
a żebyś wzrokowo zrozumiała co powiedziałem proszę :
http://pl.wikipedia.org/w...aga_emocjonalna
To jest na tym bazowane? Nie skminiłem. Ale w sumie wychodzi, że najwięcej mam z melancholika, co by się bardzo zgadzało.
Ja to odczytałem, że jest podział na czynności intelektualne (talenta umysłowe, panowanie nad sobą i behawioryzm społeczny) i fizyczne - to jest ten podział górna połówka i dolna połówka. A te dwie grupy występować w formie autystycznej i zrównoważonej (podział na lewe i prawe półkole).
Nevermind. W obu przypadkach się zgadza. :razz:
To nie jest na tym oparte. W wiki po prawej jest otwartość (ekstrawersja) a tutaj po prawej jest Aspi czyli cechy ze spectrum autystycznego (typowe dla zespołu Aspergera). Neurotypowy = nieautystyczny.
Wiek: 33 Dołączyła: 20 Mar 2013 Posty: 1759 Skąd: Niegrywalne Miasto Wolnego Świata
Wysłany: 2013-04-13, 11:37
Mi chyba żaden link nie działa.
_________________ Damage done to the flesh, what they said, in the name of the...
Damage done to the heart, is the start, of the end!
Damage done to my soul, and you know, it knows where my...
Damage done to my life, cursing loud, as the chaos!
Wiek: 33 Dołączyła: 20 Mar 2013 Posty: 1759 Skąd: Niegrywalne Miasto Wolnego Świata
Wysłany: 2013-04-13, 20:10
Działa.
Twój wynik Aspi: 109 na 200
Twój wynik neurotypowy (nieautystyczny): 98 na 200
Wygląda na to, że masz cechy zarówno Aspie, jak i neurotypowe
_________________ Damage done to the flesh, what they said, in the name of the...
Damage done to the heart, is the start, of the end!
Damage done to my soul, and you know, it knows where my...
Damage done to my life, cursing loud, as the chaos!
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 996 Skąd: Dowództwo Galaktyczne Ashtar
Wysłany: 2013-04-13, 21:34
Twój wynik Aspi: 118 na 200
Twój wynik neurotypowy (nieautystyczny): 88 na 200
Wygląda na to, że masz cechy zarówno Aspie, jak i neurotypowe
Takie cuś mi wyszło. W szczegółowym raporcie wyczytałem, że miałem wyjątkowo wysoki wynik w miejscach, w których wysokie wyniki osiągają ludzie z ADHD. Poczytałem na wiki trochę i sporo rzeczy do mnie pasuje, ale chyba nie ma co sobie chorób wmawiać, bo przeczytałem w internetach.
Ostatnio zmieniony przez Wendigo 2013-04-13, 21:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum