Czyli ile ludzi ja ma w sobie. :shock:
Płeć mózgu
Liczba punktów: 60.
Twoj mózg jest typowo męski. Jednak Twój sposób myślenia jest zgodny ze sposobem myślenia obu płci.
Cytat:
Wyniki pokrywające się tj. między 50 a 60 punktów, oznaczają zgodność w myśleniu obu płci.
Zdolności intuicyjne
intuicja-------9------75%
myślenie------3------25%
Similar minds.
Ja zawsze Paronoja na 90%.Nic się nie zmieniłem.
Cytat:
suspicious of others until they have proven themselves trustworthy, more doubt than belief, preoccuppied with death and suffering, fears being harmed or controlled, bitter, looks for hidden meaning in things, personality is centered around low self esteem issues, feels misunderstood, thinks people would not like them if they really knew them, defensive, often experiences disgust, love-hate relationships with most things, likes to test people's loyalty, thinks life is overrated, focuses on suffering, feels like an outsider, existentially depressed, does not trust what people say, prone to shame, suffers from depression, knows the dark side of life very well, attracted to things associated with sadness, would rather remain alone than risk rejection, hard to get to know, makes enemies, loner
I słowa które opisują i sa to te same co 10 miesięcy temu.
Cytat:
messy, depressed, introverted, feels invisible, does not make friends easily, nihilistic, reveals little about self, fragile, dark, bizarre, feels undesirable, dislikes leadership, reclusive, weird, irritable, frequently second guesses self, unassertive, unsympathetic, low self control, observer, worrying, phobic, suspicious, unproductive, avoidant, negative, bad at saving money, emotionally sensitive, does not like to stand out, dislikes large parties, submissive, daydreame
Ulubiony enneagram http://www.enneagram.pl
Jak zawsze między 4w5 a 5w4 .Chociaż 4w5 to moja gorsza wersja.
Czyli 5w4.
Cytat:
Różnica między skrzydłami 4 i 6 w piątkach, jest taka sama jak między sztuką i nauką. Skrzydło cztery, daje piątce zmysł abstrakcyjny oraz intuicyjny odcień myślom, tak jakby piątka myślała za pomocą geometrycznych kształtów zamiast myśleć słowami lub realnymi obrazami. Piątka ze skrzydłem 4 może być artystycznie utalentowana i doświadczać emocjonalnych nastrojów jak czwórka. Połączenie intelektualnej i emocjonalnej wyobraźni. Ceni sobie świat filozofii i pięknego konstruowania myśli. Najlepszym dla niej światem jest połączenie umysłowych horyzontów i estetyki. Połączenie ciekawości i wrażliwości na odbiór z potrzebą tworzenia własnej unikalnej wizji.
Gdy 5w4 jest w stresie, wydaje się być jakby nieobecna, gdy jest o coś spytana, odpowiada szeptem. Jej zachowanie oscyluje pomiędzy chęcią odosobnienia, a przypływami przyjacielskiej troski. Może stać się nieuchwytna, niedostępna i abstrakcyjna. Zachowuje się jakby znajdowała się wewnątrz swojej kuli izolującej ją od świata. Czasem odnosi się wrażenie nieznacznego wywyższania się ponad innych. Wizerunek "nieobecnego profesora" dobrze opisuje piątki z tym skrzydłem. 5w4 jest niezwykle wrażliwa na otoczenie i uczucie zbytniej nadopiekuńczości innych. Bardzo przewraźliwiona na krytykę. Może bardzo wolno powracać do siebie po traumatycznych przeżyciach. Typowymi pułapkami dla 5w4 są izolowanie się i popadanie w melancholię oraz depersje o podłożu egzystencjalnym.
4 typy osoboości czyli jaki jesteś.
http://www.traugutt.net/l...stionariusz.php
Towarzyski sangwinik 6
Energiczny choleryk 16
Perfekcyjny melancholik 12
Spokojny flegmatyk 6
Połączenie choleryka z melancholikiem. :jupi: Paradoks w mojej głowie 2 siły które się nie łączą.Chociaż pamiętam jak kiedyś flegmatyk i melancholik to było moje połączenie.Ludzie zmieniają się i to na lepsze. :cool:
Dla tych co brali test na 4 osobowoście.
Dalsze inf.Opis osób.
Jednostka ekstrawertyczna
-Towarzyska
-Aktywna
-Asertywna
-Dominująca
-Poszukująca
-Wybuchowa
-Śmiała
Jednostka Neurtotyczna
-lękliwa
-wpadająca w depresjie
-z niską samoceną
-spiętą
-irracjonalną
-płochliwą
-z poczuciem winny
To się zgadza ,ze mną.
Ale jest nadzieja.Wcześniej byłem full Introwertykiem.Jak tak dalej będe iść to zgodnie z tym jak idzie zegara to stanę się ekstrawertykiem.
Test Robaka
http://www.okcupid.com/online.dating.persona.test - niektóre pytania są bardzo ciekawe ^^
Niestety by poznać wyniki trzeba się zarejestrować.
Tak czy siak ten test dowodzi ,że jestem cytuje
Cytat:
Horny. Stubborn. Kinda cute. Slightly immature. And often found on rough terrain. You are The Billy Goat.
Paranoid: Very High
Schizoid: High
Schizotypal: High
Antisocial: Moderate
Borderline: Low
Histrionic: High
Narcissistic: Very High
Avoidant: High
Dependent: High
Obsessive-Compulsive: High
To pytanie mnie rozpierniczyło.
Do you have an intense fear of separation from those you love?
Ostatnio zmieniony przez SiedzacyWKiblu 2008-02-27, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
_________________ feed feed feed eat eat eat head head head long long long hair hair hair smokin' smokin' smokin' caterpillar caterpillar caterpillar run run run
Wysłany: 2007-11-17, 23:01
Archetyp Liczba punktów Aktywność
Niewinny 11 aktywny
Sierota 11 aktywny
Wędrowiec 17 bardzo aktywny
Wojownik 20 bardzo aktywny
Męczennik 15 bardzo aktywny
Mag 16 bardzo aktywny
Czasem ciężko wybrac tylko jedną odpowiedz, przynajmniej dla mnie w pytaniach często zdarzały się odpowiedzi o takim samym dla mnie priorytecie, zrobiłam więc test 2 razy.
Wstyd się przyznac, ale... jestem Dahlią ^^" i Vincentem :->.
Mi wyszedl DOG 2% ludzi! Jestem SPECIAL or whatever. :grin:
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
You are... Laura (from Silent Hill 2)!
Nie spodziewałbym się tego xD. Pewnie miałbym inny wynik, ale nie rozumiałem niektórych słówek po angielsku więc...
Cytat:
191 other people got this result!
This quiz has been taken 23522 times.
1% of people had this result.
Ostatnio zmieniony przez Bersek 2008-02-15, 09:38, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum