R4Zi3L - 2013-03-25, 19:10 Nie grałem osobiście w HD Collection, ale z tego co czytałem i słyszałem patch do wersji PS3 zrobil ten port tylko grywalny. Nadal wersja na X360 jest lepsza.simon1771 - 2013-06-03, 11:06 Witam wszystkich forumowiczów :grin:Żelazko - 2013-06-03, 14:58 Ino simonie witamy na naszym forum. Rozgość się do woli i podziel się coś o sobie. :oko:simon1771 - 2013-06-06, 22:17 Kilka słów o sobie. Jestem z Łodzi mam 26 lat, interesuje się filmem (głównie horrory), psychologią, NLP, i SH oczywiście. Historię z serią zacząłem od jedynki grając na PSX jakieś 13 lat temu, później była dwójka, trójka i the room. Pomimo upływu lat fascynacja Cichym wzgórzem pozostała i trwa do dziś.Żelazko - 2013-06-07, 08:20 Aj rozgość się. Ino tylko pisać posty. Jeszcze trochę i wyrwe twój numer peselu. :oko:anti.dot - 2013-07-24, 14:28 Hejo Co prawda ciężko powiedzieć, że jestem nowym użytkownikiem (od zarejestrowania minie za chwilę rok ), ale przywitać się oczywiście można Tak więc:
WITAM
Możecie mnie wziąć za heretyka, ale swoją przygodę zacząłem od Silent Hill: Origins i nawet mi się spodobał. W tej chwili mam ukończone SH1, SH2, SH3, SH0, SH:SM i niedługo mam zamiar zacząć 4
Pozdrawiampiotros - 2013-08-26, 11:04
anti.dot napisał/a:
[..]Możecie mnie wziąć za heretyka, ale swoją przygodę zacząłem od Silent Hill: Origins i nawet mi się spodobał. W tej chwili mam ukończone SH1, SH2, SH3, SH0, SH:SM i niedługo mam zamiar zacząć 4 [..]
Widzę, że zacząłeś przygodę od tej samej części co ja... Było to moje pierwsze spotkanie z serią SH i to jeszcze na PSP, a wsiąkłem tak, że teraz gram w ostatnią część Downpour ze smutkiem, że to już ostatnia część...
Pozostałe już przeszedłem, a w SH2 i SH3 obejrzałem wszystkie możliwe zakończenia...
SH4 podobało mi się najmniej ze wszystkich, ale i tak warto zagrać, bo są momentami ciekawe patenty, no i lokalizacje... anti.dot - 2013-08-28, 21:58 No ja nie mam żadnej dużej konsolki (jedynie PSP), więc w Downpoura niestety nie pogram, poza tym Homecoming ścina mi się tak że nie da się w niego grać, chociaż komputer przewyższa wymagania, ale czuje, że zbyt wiele nie stracę.. Też uważam 4 za najsłabszą, co prawda były "momenty", ale wciąż częściej się irytowałem przy grze niż czułem satysfakcję, tak jak to było w poprzednich częściach Aratron - 2013-10-20, 13:52 Witajcie. Czytałem sobie te forum od długiego, długiego czasu, ale teraz postanowiłem dopiero się zarejestrować. Ciekawy jestem czy jeszcze to forum żyję . Oficjalnie cześć Alice - 2013-10-20, 16:07 Ja żyję, ale jestem tu stosunkowo nowa.Żelazko - 2013-10-20, 17:40 Ahoj Aratron. Rozgość się i mam nadzieję że nie dołączysz szybko do "odpadków". xDimalaxyfox - 2013-11-27, 10:14 Witam, po długiej przerwie postanowiłam ponownie przejść silent hill 2. Od razu przypomniałam sobie o stronie http://www.silenthill.prv.pl/, na którą swego czasu zaglądałam wielokrotnie, jednak dopiero teraz odkrywam to forum .
Mam 24 lata, pracuję i studiuję. Nie mogę się doczekać aż odkryję jakie tematy i dyskusje skrywa to forum Alice - 2013-11-27, 12:06 Zapraszam do mojej gry forumowej, jeśli masz trochę czasuAmy Blue Rose - 2013-12-30, 17:24 Witam was i od razu zaznaczam,że jestem "zielona" w gry typu survival horror, już wcześniej chciałam w to zagrać ale jakoś nie mogłam się zebrać a wkrótce mam taki zamiar.
A tak ogólnie to interesuje się różnymi rzeczami, mieszkam a małym nudnym mieście. Pracuję w drukarni jako pomocnik introligatora. Ok jak macie jakieś pytania to oczywiście na nie odpowiem z miłą chęcią, byleby nie były zbyt dociekliwe lolek00 - 2013-12-30, 18:51 Witaj Amy Niebieskoróżyczkowo :"I Co cię natchnęło do tego posunięcia?
edit: coś się psuje z forumem : |Amy Blue Rose - 2013-12-30, 20:01 A chociażby to,że lubię takie klimaty i szukałam w miarę dobrego forum o grze i jak widać udało się.vilku666 - 2013-12-30, 21:38 Ja również Cię witam Amy, wszyscy kiedyś byliśmy tutaj zieloni, wielu z nas chciałoby być na twoim miejscu i jeszcze raz zakochać się w silent hill ^_^
Mamy nadzieję że poczujesz to co my do tej gry, musisz zagrać jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś i podzielić się wrażeniami.Salvin - 2013-12-30, 21:49 Witamy i zapraszamy ;P
Amy Blue Rose napisał/a:
Pracuję w drukarni jako pomocnik introligatora
Trudne słowo, musiałem w googlach zobaczyć co taka osoba dokładnie robi :razz:Żelazko - 2013-12-31, 17:14
Salvin napisał/a:
Witamy i zapraszamy ;P
Amy Blue Rose napisał/a:
Pracuję w drukarni jako pomocnik introligatora
Trudne słowo, musiałem w googlach zobaczyć co taka osoba dokładnie robi :razz:
Witamy Niebieskorożyczkowa . Życzę ci przyjemnego startu z seria Silent Hill i dużo fun w sylwestra i nowym roku.
Ciekawy zawód, możesz coś opowiedzieć więcej o nim. Amy Blue Rose - 2013-12-31, 18:45 A dziękuję bardzo, co do tego zawodu to zajmuję się min. nakładaniem arkuszy do różnych gazet, książek oraz klejeniem kalendarii trójdzielnych, odbieraniem zeszytych broszur, pakowaniem w papier oraz folię druków,, ulotek itp rzeczy.Alice - 2013-12-31, 22:22 Dzięki, mnie się szukać nie chciało.Amy Blue Rose - 2014-01-04, 23:23 W porządku i dzięki za miłe przywitanie.N. - 2014-01-07, 18:10 Witam wszystkich. Nie pochwalę się jak na razie ukończeniem jakiejkolwiek z części SH, gdyż samodzielną przygodę z tą serią dopiero zaczynam... ale nie powiem, żebym nie była obeznana z fabułą i klimatem. Dobre parę lat temu całymi godzinami przesiadywałam obok starszego brata [lub między dwoma starszymi braćmi] i patrzyłam, jak grał, między innymi w Silenta.
Co o mnie? Mieszkam w okolicach Krakowa i uczę się w liceum, natomiast w wolnym czasie gram/czytam/słucham muzyki/zabawiam kota...
Pozdrawiam. ;>Wendigo - 2014-01-08, 21:07 Witamy :3 Oby gry z serii przypadły Ci do gustu i zostaniesz z nami na dłużej. Ostatnio u nas straszna posucha.Anemonek - 2014-02-26, 10:21 E ten teges, wypada się chyba przywitać, no nie? A więc Hej. Nie, to zbyt banalne. Nie sądzę by imię było potrzebne, więc wystarczy jak będziecie mówić do mnie Anemonek, Anemonek, Cynka itd. Nie grałem zbyt wiele w SH, lecz przebywam w towarzystwie, które uświadomiło mnie w wszystkim oraz sam sporo czytałem o tym. Czym się zajmuje obecnie? Pracuje nad pewnym projektem o którym zdążyłem już napisać info na forum. No dobra starczy tego dobrego, mam nadzieję iż przygoda na tym forum będzie trwać dość długo.
Pozdrawiam Anemonek.