Forum Silent Hill Page

Hilltop Center - Nowi użytkownicy.

sebal - 2011-04-28, 17:55

??????????
LaMuertePL - 2011-04-28, 18:02

Witamy na pokładzie!
sebal napisał/a:
-anime
-spaniem
-ładnymi dziewczynami

:thumbup:

Katja - 2011-04-28, 18:48

Witam, witam :D , i plusik za L2 :grin: (na jakich serwerkach pykałeś?) :razz:
sebal - 2011-04-28, 19:04

?????
Cyceron - 2011-06-01, 21:25

Witam !

Nazywam się Krzysztof. Od paru lat mieszkam w Frankfurcie nad Menem i tam też studiuję na Hochschule für Gestaltung. Zainteresowania podałem już w profilu.
Słucham klasyki , szczególnie Griega i jego sonat. Czasem lubię też posłuchać Mansona. Oczywiście uwielbiam OST z SH (szczególnie 2-jki).

Pozdrawiam serdecznie :grin:

Żelazko - 2011-06-01, 21:46

Witam :) .Kolejny brat z zagranicy witamy. :3
Polecam rozglądnąć się po wątkach w działach Silent Hill na pewno się coś ciekawego znajdzie, ostatnio mamy zastój w tematach opartych na teoriach. Mam nadzieje, że z nowymi użytkownikami, to się ruszy. :P
Ciekawe zainteresowania, szczególnie ta kryptologia. ;D

Cyceron - 2011-06-01, 22:12
Temat postu: ...
Dziękuję za miłe powitanie. Miałem przyjemność już od długiego czasu przeglądać pokaźne zasoby tego forum i mam nadzieję, że pytania które niedługo zadam wyjaśnią mi parę nieścisłości XD.

A poza tym, to dzięki tej stronie odkryłem twórczość Francisa Bacon i Hansa Bellmer, którzy do dzisiaj są częściowo moją inspiracją :grin:

AlaV - 2011-06-01, 22:17

Słuchasz Griega? Lubię niektóre jego utwory, szczegłonie "W grocie Króla Gór". W każdym razie witamy serdecznie i życzymy miłego i owocnego postowania^^.
dolgo - 2011-07-28, 18:27

To witanie się brzmi jak na grupowej sesji :D

Jestem Olga, studentka psychologii, i tak naprawdę już to powinno wystarczyć.

Od dawna zaglądam do tego forum, szczerze mówiąc jest to niezła kopalnia wiedzy i niejedne nocne godziny spędziłam czytając Wasze teorie, za które należą Wam się brawa! No i dołączam się dlatego, abym mogła czasem napisać które momenty w grze mnie przeraziły.

No, więc witam wszystkich! :)

Żelazko - 2011-07-28, 20:49

dolgo - witamy i zapraszamy.

Witamy użytkowniczkę, mam nadzieję, że zagościsz u nas na stałe. ^^

Anonymous - 2011-07-29, 00:11

Cześć x)
Kwiatek1993 - 2011-07-29, 12:06

Witamy.
No to teraz wszystkie nasze posty będą podchodzić pod psychoanalizę :D .
Też chciałbym kiedyś psychologię studiować. Gdzie studiujesz?

LaMuertePL - 2011-07-29, 12:28

Witam panią psycholog. :grin:
A Ty się Kwiatek od niej odczep. :P

dolgo - 2011-07-29, 13:29

Wawa :) Ale na razie mamy zajęcia typu "co z każdym z nas jest nie tak, czyli dlaczego studiujemy psychologię". I robią na nas eksperymenty. Więc do tej pory to starsi studenci bardziej na nas korzystają :D

Oczywiście żartuję. Tzn. zajęciami, z eksperymentami nie :D

PS. Dziękuję za powitanie! :D

Kwiatek1993 - 2011-07-29, 14:03

Takie eksperymenty? xD
Zaczyna się od 1:52
http://www.youtube.com/watch?v=SXXbIOc9h4g

dolgo - 2011-07-29, 14:28

Pffff.. nie ma prądu? Za uczestnictwo w takim eksperymencie dostalibyśmy minimum punktów! xD
Fakt, potem na zajęciach niektórzy dostają ataku strachu albo na ulicy wskoczyć pod samochód, ale jednak punkty z eksperymentów naprawdę się przydają do zaliczenia przedmiotu...

Henry Townshend - 2011-07-30, 15:16

Witam. Jestem Mateusz i mam 22 lata i jestem studentem Logistyki. Uwielbiam horror w każdej jego postaci. Mój ulubiony pisarz to Stephen King. Jeśli chodzi o filmy to moim "NAJLEPSZYM Z NAJLEPSZYCH" jest Sin City. Moje ulubione filmowe horrory to przede wszystkim Coś z '82, Noc Żywych Trupów z '68, Lśnienie z '80 i wiele innych (również "nowszych" datowo), których w tym momencie nie mogę sobie przypomnieć :-> . Mam nadzieję na dobrą współpracę :->
Kwiatek1993 - 2011-07-30, 15:26

Witamy Henry. Zachęcam Cię do czynnego udziału na forum :)
dolgo - 2011-07-30, 18:11

Witamy, Heniek! Widzę, że gustujesz w bardzo dobrych książkach, co bardzo Ci się chwali! :D
Henry Townshend - 2011-07-30, 18:26

A dziękuję :-> Zapomniałem dodać ze styczność z Cichym Wzgórzem po raz pierwszy miałem bodajże w wieku 10-11 lat, kiedy zagrywałem się w "szkolne" demko na starym dobrym PSX. Zatwardziałym fanem serii jestem natomiast od 5-6 lat.
Mi - 2011-07-31, 02:31

Witam nowych użytkowników! dolgo, dobrze mieć kolejną kobietę w szeregach, mam (i zapewne nie tylko ja) nadzieję, że nie uciekniesz od nas krótko po rejestracji, bo mamy takiego pecha, że wszystkie użytkowniczki oprócz Ali i mnie znikają w tajemniczych okolicznościach ;) . Henry Townshend, już Cię lubię za nicka, który świadczy o tym, żeś Waćpan pro SH4, za Kinga, Sin City i Noc Żywych Trupów. Lśnienia Kubricka niestety nie lubię ;) .
Zaratul - 2011-07-31, 08:58

Jeszcze ja nie przywitałem nowych userów a to źle ponieważ z tego co widzę to piszą bardzo ciekawie w tematach.Witam pana Henry`ego i panią Dolgo. :)
dark.alessa - 2011-08-07, 07:52

Witam wszystkich tu obecnych.
Jestem Samael i mam 18 lat. Moja przygoda z grą Silent Hill zaczęła się w czwartej klasie podstawówki (kurcze, szmat czasu :grin:) od pierwszej części. Jednakże później w miarę zafascynowania serią apetyt rósł nadal, grając w kolejne cześci. Dzisiaj po tych kilkunastu altach bycia zatwardziałym fanem serii zdecydowałem się sam coś wnieść do tej społeczności, tworząc muzykę dark ambientową i pisząc opowiadanie/pseudo powieść na motywach gry. Jednakże o projekcie i opowiadaniu opowiem w innym temacie, więc zdecyduję się przybliżyć swoje zainteresowania. Słucham black metalu, wliczając zespoły jak Burzum, Mayhem, Gorgoroth czy Dimmu Borgir, itd... Mogę naliczyć 50 aktualnych ulubionych zespołów. Pasjonuje mnie II wojna światowa, zagadnienie Holokaustu. Także posiadam dość obszerną wiedzę o okultyzmie, satanizmie i innych religiach. W wolnych chwilach grywam w Silent Hill 3 i czytam dzieła Nietzschego. Mam nadzieję, że współpraca z Wami na forum będzie samą przyjemnością.

_Music - 2011-08-08, 10:13

Aby zrównoważyc wszechświat, bo dużo mroku, to wrzucam zdjęcie różowego kota

Ale i tak witamy.

OldSnake - 2011-08-09, 15:26

Z kolei ten kot to mnie przeraża, ale oryginalna zagrywka.