Cafe 5to2 - Silent Hill !LIVE czyli Polskie Ciche Wzgórza
bloo - 2008-06-09, 21:32 Bersek - 2008-06-10, 06:15 ...Undertaker - 2008-07-01, 11:05 A ja nie jestem ministrantem ani nie byłem,ale tak się składa że osiedlowa siłownia do której chodze jest właśnie na zachrystii.Kiedyś dostałem klucz do niej a co się z tym łączy,musiałem najpierw otworzyć całą zachrystie
byłem z kumplem i po otwarciu olaliśmy siłownie i poszliśmy trochę pozwiedzać to miejsce,w sumie fajny stuff (nie licząc siłowni),billard,kręgle,ping-pong i takie tam pierdółki,poszliśmy na aulę(tam gdzie są zbiórki ministrantów [chyba]) no i tam były schody w dół....no to WIADOMO,idziemy xD Jak się potem okazało,weszliśmy do pokoju zwanego "Ciemnicą" ... (Ciemno jak cholera,no to robimy światło z komórek) był tam ogromny krzyż położony na ziemi (max się spękaliśmy) ale jeszcze nie uciekaliśmy,poświeliciliśmy trochę dalej i były tam stare ograny przypominające mi klimaty z SH,odwracając się zahaczyłem nogą o jakiś karton i przewróciłem się plecami na krzyż :shock: nie wiecie co wtedy człowiek czuje...gdy jest się max przestraszonym i leży się w ciemnościach na krzyżu,do głowy przychodzą różne myśli np.że może ja też tak skończę
Mało Silentowe? Zdjęcia wyglądają jak żywcem wyjęte z SH. Mógłbyś pokusić się o trzaśnięcie kilku fotek bardzo wcześnie nad ranem, kiedy to słońce dopiero wschodzi. Imo efekt powinien być dużo lepszy :grin2:R4Zi3L - 2008-07-09, 14:32 wiem... chcialem ale nie zdazylem sie obudzic... slonce tam bardzo wczesnie wzeszlo... do tego robilem te fotki tylko wokol domu... nie chcialem sie zabardzo wypuszczac bo bym dostal wczape od meksykanow...bloo - 2008-07-09, 15:52 StuntmanMikeL - 2008-07-11, 16:13 Mi się podoba ten intensywny "glow" (nie wiem jak to nazwać - HDR?) na tych zdjęciach. Można sobie wyobrazić jakby mogła wyglądać NAPRAWDĘ next-genowa grafika w SH.
Fajne zdjęcia, miejscówki faktycznie do złudzenia przypominają te z SH. Widać, że Konami team tam było .R4Zi3L - 2008-07-12, 03:53 Cholera... zabralem gdzies podrodze tka informator... i tam byla mapa miasteczka nad jeziorem.... normalnie przecieralem oczy... wyladalo prawie jak poludniowa czesc SH.... i kur... nie moge teraz tego znalezc... ale znalezlem cos podobnego... tamto naprawde wygladalo jak mam w grze... szary kolor itp
Przełamię rutynę i zamiast zdjęcia, wrzucę film.
Coś na kształt fabryki? Zresztą nieważne, zrobione ze szczątkową fabułą, więc można uznać to za Silent Hill !Live.R4Zi3L - 2008-09-01, 18:06 Mam dziwne uczucie ze juz to gdzies widzialem...Church - 2008-09-01, 18:08 Jest bardzo możliwe, że na starym forum - kiedyś w dziale twórczości, teraz tu.Bersek - 2008-09-27, 07:37 ..MZet - 2008-09-27, 11:10 Fajnie Bersek Sezon na mgły się zaczyna co mnie bardzo cieszy bo już niedługo wybieram się w bardzo Silentowe miejsca w Niemczech
Wczoraj wjechałem w taką mgłę że musiałem zwolnić do 30ki bo nic nie było widać.
Będzie pięknie sobie połazić po szpitalu z samego rana w gęstej mgle, z budynkami powoli wyłaniającymi się niej.
Wesołe miasteczko czeka jeszcze w kolejce. Mam nadzieję że uda mi się zaliczyć i to i to w jeden weekend a jeśli nie to nie szkodzi bo mam w miare blisko Bersek - 2008-09-27, 11:18 ..MZet - 2008-09-27, 11:47 W Berlinie. W Polsce to w ogóle lipa jest i nie ma co sobie dupy zawracać.Ana - 2008-09-28, 10:17
MZet napisał/a:
Fajnie Bersek Sezon na mgły się zaczyna co mnie bardzo cieszy bo już niedługo wybieram się w bardzo Silentowe miejsca w Niemczech
Wczoraj wjechałem w taką mgłę że musiałem zwolnić do 30ki bo nic nie było widać.
Będzie pięknie sobie połazić po szpitalu z samego rana w gęstej mgle, z budynkami powoli wyłaniającymi się niej.
Wesołe miasteczko czeka jeszcze w kolejce. Mam nadzieję że uda mi się zaliczyć i to i to w jeden weekend a jeśli nie to nie szkodzi bo mam w miare blisko
No to i to zaliczyć to trochu ciężko będzie...
Chyba, że na lekko-nerwowo-szybkiego [?]MZet - 2008-09-28, 11:15 No też tak uważam. Beelitz 200ha, miasteczko ok 80ha (hektarów jak coś ).
Nie chcę latać jak głupi i oglądać wszystko w biegu dlatego rozłożymy to na dwa wyjazdy. Kto chętny z nami?