Forum Silent Hill Page

Hilltop Center - Nowi użytkownicy.

Bersek - 2009-11-02, 11:22

Mam złe przeczucia :D
Carmash - 2009-11-02, 12:32

Niech no tylko Cez dowie się, że lubisz zegarki... xD
Żelazko - 2009-11-02, 12:33

Wielebny napisał/a:
Moje zainteresowania to zegarki :razz: i kolekcjonowanie dzwonków :razz:

xD

Witam, na forum chyba jeszcze zbieracza dzwonków i zegarków nie mieliśmy na forum :lol: . Pozdrawiam i życzę miłego postowania :)

_Music - 2009-11-03, 16:38

Kimas napisał/a:
Na pewno tu zabawię i chętnie podzielę się swoimi opiniami.Mam tylko prośbę,aby ludzie udzielali się na forum.Nie chodzi o to,że mało tematów jest poruszanych bo jest ich sporo tak samo jak i postów ,ale zauważyłem,że no może z 6 do 10 ludzi się głównie udziela a zarejestrowanych jest dużo więcej od co taka mała prośba:).

Bo niektórzy tylko obserwują i czasem tylko wejdą z gracją wujka mistrza ciętej riposty, wprowadzając zamieszanie i konsternację w temacie na tydzień.

Dzień dobry wszystkim nowym użytkownikom.

Wielebny - 2009-11-03, 21:14

Dziękuje za takie miłe powitanie i postaram sie troche postować :grin:
Amicus - 2009-11-23, 21:34

Dobra, to ja też się tu wpiszę :P

Dużo raczej nie będzie więc nie bijcie :P

Mam na imię Irek, moja data wypuszczenia do obiegu to 25.07.1992 :P Mieszkam sobie w mieście Kwidzyn.
Uczę się w technikum informatycznym (druga z czterech klas).
Jestem przeciętnego wzrostu (jakieś 184 cm), mam niebieskie oczy i ciemne włosy, a z cech charakterystycznych to mam skrzywienie przegrody nosowej :P
Lubię sobie pogadać z kolegami/koleżankami, poczytać jakieś fajne książki (Wiedźmin wymiata :P ), czasem wyskoczyć na jakieś piwko z kolegami, które zwykle kończy się nabijaniem lufki z sami wiecie (chyba) czym... xD Lubię sobie pooglądać Dragon Ball'a (bajka młodości :]).
Jak na razie ukończyłem tylko SH3 (na easy :D [zabierzcie tego psa!] bo na wyższym byłoby raczej ciężko [na easy przechodzenie trwało bite 10 godzin, a grałem z dwoma kumplami :P ]).
Słucham reggae, szczególnie do gustu przypadł mi Bas Tajpan :]
No i co by tu jeszcze dodać.... Aha, mam nadzieję że mnie stąd nie wygonicie :P

Hmmmmmm....

A tak, jeszcze jedno :D

Sadzić, palić, zalegalizować! :D

Doxepine - 2009-11-24, 00:07

Amicus napisał/a:
Mam na imię Irek

Padłem, kwiknąłem, wierzgnąłem i umarłem :eek:

Witam swojego imiennika!

majonez - 2009-11-29, 16:38

Witam szanownych forumowiczów...

No to tak, na imię mam Przemek, mam 18 lat, me przezwisko to majonez, uwielbiam gry komputerowe, matka twierdzi że zaczyna to graniczyć z maniactwem ale ona zawsze wszystko wyolbrzymia, lubie strategie, strzelaniny, wszelkiego rodzaju gry akcji, rpg i oczywiście serie Silent Hill, na razie grałem w pierwsze cztery części i bardzo chciałbym zagrać w origins oraz homecoming, moją ulubioną częścią jest 3 ale najlepszą fabułę posiada 2, a tak właściwie to ile razy przerzedliście silent hill, bo ja część 1 chyba siedem razy, część 2 osiem razy, część 3 około 20 :grin:
No a część 4 niestety tylko raz bo jakoś nie przypadła mi do gustu.

To by było na tyle.

Pozdrawiam wszystkich fanów Silent Hill ta gra jest boska :grin2:

Ateigna - 2009-11-30, 19:06

Ponieważ wypadałoby się przywitać, także...witam wszystkich użytkowników :-> . Fanatyczką Silent Hill jestem od pierwszego, przypadkowego zetknięcia się z demem pierwszej części gry na moim starym, "nieżyjącym" już PSX, czyli jakieś 9 lat. Niedługo potem była pełna wersja, która moje zauroczenie zamieniła w prawdziwą i bezgraniczną miłość. Następnie przyszła kolej na SH 2, która jest póki co moją ulubioną częścią serii oraz na SH 3 i kolejne, które już tak mną nie poruszyły, ale uwielbienia do serii nie zredukowały. To chyba tyle. :->
Mi - 2009-11-30, 20:37

Wreszcie kolejna kobieta na forum, witamy :) !
Nowy narybek w postaci płci męskiej oczywiście również ;) .

StuntmanMikeL - 2009-11-30, 21:22

No no, przedstawicielek płci pięknej ostatnio coraz więcej u nas, rad z tego faktu jestem. ;D No i ten avatar, widzę, że miłośniczka filmów Lyncha. Coś czuję, że wpasujesz się tu jak ręka w rękawiczkę. x)
Ateigna - 2009-11-30, 22:02

Owszem, uwielbiam Lyncha. W ogóle jestem miłośniczką surrealizmu i postrzegania świata z tej innej, o wiele ciekawszej, perspektywy :grin2: .
morda_kapciu - 2009-12-19, 23:02

Dobra, jeszcze się nie przedstawiłem

Krzysztof, lat 23, lubię grać w gierki i śpiewać techno. Skończyłem Contrę w lewą stronę.

I to by było na tyle.

Dziękuję za uwagę. :lol:

StuntmanMikeL - 2009-12-20, 13:30

morda_kapciu napisał/a:
Skończyłem Contrę w lewą stronę.

No jakbyś grał przez lustro to to jest nawet do zrobienia. xD Witamy, witamy, tylko o co chodzi z tym nickiem? x)

Mi - 2009-12-20, 16:01

StuntmanMikeL napisał/a:
o co chodzi z tym nickiem?

...mnie również przeraża xD.

morda_kapciu - 2009-12-20, 18:23

StuntmanMikeL napisał/a:
tylko o co chodzi z tym nickiem? x)

Sam nie mam pojęcia. Musiałem być pijany, albo pod wpływem fencyklidyny i tak mi się wpisało. :lol: wiem tylko, że wolnym tłumaczeniu znaczy to "proszę się uspokoić".

Doxepine - 2009-12-20, 18:50

morda_kapciu napisał/a:
fencyklidyny

Nie będę pytał, skąd masz dostęp do tego "leku"... xD Nawet nie wiedziałem, że to się jeszcze produkuje... Swoją drogą, piękną ma to nazwę - anielski pył.

Carmash - 2009-12-20, 21:42

Ateigna napisał/a:
W ogóle jestem miłośniczką surrealizmu

Właśnie zaskarbiłaś sobie moją sympatię xD Witam wszystkich nowo przybyłych ;)

angel95 - 2009-12-28, 19:21

Cześć, początkowo nie wiedziałam, gdzie napisać, ale chyba znalazłam odpowiedni temat. ;) Moje imię to Angelika, lubię gry, filmy, sztuki walki i muzykę., mam 14 lat, sama nie wiem, co tu jeszcze dopisać., miło będzie Was poznać.
StuntmanMikeL - 2009-12-28, 19:50

Witam koleżankę z jednego miasta. ;)
angel95 - 2009-12-28, 20:11

Ty także z Koszalina?
_Music - 2009-12-29, 00:35

Aż przejeżdżałem dzisiaj przez Koszalin- najbardziej charakterystyczny to jest bar piwny w (chyba) centrum :]
StuntmanMikeL - 2009-12-29, 10:13

No pacz. Szkoda, że nie dałeś znać jakoś wcześniej. Ze dwa piwka byśmy obalili w owym barze (co by jedno samotne sie nie czuło xD ). Mnie jest bardzo łatwo namierzyć, zwłaszcza jak w pracy jestem.

_Music napisał/a:
bar piwny w (chyba) centrum :

Centrum jest tam, gdzie jest ratusz, a w okolicy to zaskakująco sporo takich miejscówek, gdzie można się napić.

angel95, tak, tak, też jestem z Koszalina.;]

Wendigo - 2009-12-29, 10:44

Witam tych, których nie witałem, a powitać powinienem, życzę miłego spamowania :)

angel95, widzę, że jesteś z 17 lutego, fajna data, najfajniejsi ludzie się w tym dniu rodzą :)

angel95 - 2009-12-29, 14:40

StuntmanMikeL, Gdzie dokładnie pracujesz?

Wendigo, dzięki ;)