matej88 - 2011-09-18, 19:12 Temat postu: SaveWitam. Nie mam motywacji żeby zaczynać od nowa Silent Hilla a skończyłem w ratuszu kawałek po zabiciu porcelanowej lalki. W związku z tym że po awarii systemu i formacie straciłem moje pliki save ma ktoś może jakiś save mniej więcej na zbliżonym poziomie. Może być nawet trochę wcześniejszy (byle by nie latać po cmentarzu i hotelu bo to zabiera za dużo czasu a to jest już mój 4 podchód pod SHH i chciałbym go w końcu skończyć przed wyjściem Downpour). Czekając na odpowiedź pogram trochę w Shattered Memories, o którym dowiedziałem się przed chwilą z waszego forum . Pozdrawiam wszystkich fanów.Kwiatek1993 - 2011-09-18, 21:28 Zapytaj użytkownika OldSnake na privie, on jest najprawdopodobniej posiadaczem na swoim komputerze tejże części. Inni za nią nie przepadają więc raczej Ci nie pomogą. Życzę powodzenia.OldSnake - 2011-09-19, 20:29 Niestety nie pomogę, wszystkie Silent Hille posiadam na konsole PlayStation. Mogę jedynie doradzić, że lepiej zacząć od nowa ponieważ gra ma pewne błędy względem seve'ów(o których wiem między innymi z doświadczenia), więc takie kombinowanie może Ci w którymś z przyszłych momentów uniemożliwić przejście gry, oczywiście te błędy nie muszą zawsze się ujawnić, ale wersja PC to bynajmniej podwójnie podwyższone ryzyko.