Zamykający - 2008-10-01, 21:28 To by było świetne, aczkolwiek jak mówią "czarodziej nigdy nie zdradza swych tajemnic" xDFHOMGHT - 2008-10-07, 00:38
MZet napisał/a:
Prawda FHOMGHT ?
Oczywiście, jak najbardziej! :grin2:
( jeszcze tylko bandaże na rękach i zabieram się za kolejną pokrakę ).rudezuo - 2008-10-07, 12:15 Świetna prace zarówno technicznie jak i tematycznie.Przynoszą mi na myśl Zew Cthulhu.
Sama troche grafikuje ale warsztatem to ci do pięt nie dorastam Navar - 2008-10-07, 21:37 Ten coś z pierwszejs trony, podpisany K'H przyciąga uwagę, hipnotyzuje wręcz. W latach 80 spokojnie kupiliby go od ciebie na okładkę jakiegoś horroru Barkera.FHOMGHT - 2008-10-10, 11:45 Idąc w ślad za MZetem, również postanowiłem przerobić jedno ze zdjęć naszej Miho. Zajęło mi to około 5 godzin. Mam nadzieję, że Misza nie rzuci za to na mnie jakiejś klątwy! xD
A swoją drogą, to można by było utworzyć konkurs ”Przerób Zdjęcie Miho” ( coś na wzór dorób usta Alessie ). Miho była by w jury. :razz:
Rudezuo, liczy się przede wszystkim to, że tworzysz. Z wielka chęcią obejrzał bym twoje prace.Mi - 2008-10-10, 12:02 Rany, jak wy mnie rozpieszczacie =D.
Czuję się zaszczycona, znowu, nie wiem, jak mam dziękować. W życiu żadnej klątwy nie rzucę, przecież to dla mnie komplementy jak z mojej biednej Dąbrowy aż po sam Bałtyk!
A Memory jest świetne. Nawet wiem, z którego to zdjęcia. Kukurydza zmieniła się w krwawego 7days'a ^^" .
PS. Misza? Podobać mi się ^^" .FHOMGHT - 2008-10-10, 12:25
Miho napisał/a:
Kukurydza zmieniła się w krwawego 7days'a ^^" .
Krwawego 7days'a? :shock: Przecież MoM trzyma w rękach G(ł)oda! :grin2:
MZet napisał/a:
FHOMGHT a może weźmiemy wszystkie dziewczyny z forum i zrobimy z nich pociąg..?
Tak! I nie będziemy się pytać o pozwolenie! :grin:
MZet napisał/a:
Miho możemy zagłaskac na śmierć :lmao:
Dzień i noc, dzień i noc, dzień i... :razz:
Cytat:
Co do obrazka to za bardzo jej usta zmieniłeś co zaważyło na całej twarzy
Wiem, nie wyszło to za dobrze, ale Misza na fotce ładnie się uśmiechała, a to kompletnie mi nie pasowało ( choć korciło mnie, żeby tak zostawić ).
MZet napisał/a:
mnie zainspirowałeś do przerobienia kogoś innego
A możesz zdradzić kogo? :-]Zamykający - 2008-10-10, 16:24 7-days. A ja myślałem że to jakiś Tremer, czy inna glizda. :-]tumi1 - 2008-10-11, 15:13 Niezłe rysuneczki Nie powiem, że masz talent, bo masz xD Niezłe, extra...brak mi słów