Leżę i kwiczę. pyramid.pusher - 2008-05-11, 18:35 Thrash Metal is officially the gayest genre in the world!!!
Oczywiście przy wrzuceniu takiego linka nie mogą nie pojawić się słowa wyjaśnienia - nie jestem ABSOLUTNIE żadnym najeżdżaczem tegoże gatunku, a fanom polecam traktować tenże wpis z przymrużeniem oka. Ja aż tak bardzo mrużyć nie musiałem, lata 70-80 to była jednak era pedalskich wizerunków (co kontynuowane jest do dziś, ale zeszło na inne gatunki). Komentarze pod co niektórymi zdjęciami też boskie ; D Aha, no i z tego co się orientuję, nie wszystkie zespoły uwzględnione w tym chwalebnym rankingu są thrashowe.
no i:
http://lol.thedaniel.dk/18.jpgbloo - 2008-05-24, 17:43 Teufel.86 - 2008-05-26, 14:31 A oto mój ulubiony "teledysk", gdzie wokalistka przypomina mi "najcudowniejszą" osobę na uczelni z jaką się zetknęlam
Weź Ty się człowieku naucz w końcu wysilać tą mózgownicę i pisać jakieś opisy do tych swoich linków. Pomijając fakt, że dajesz totalne głupoty to jeszcze spamujesz tym wszystkim na lewo i prawo zarówno na forum jak i w shoucie. No litości...