Mi - 2008-07-13, 15:12 Czesc wszystkim nowym =D!
Może zawitacie na dłużej =D...?Anonymous - 2008-07-17, 23:19 Siemacie ludzie ;]
Już od jakiegoś czasu nie mogę się do Was dobić. Hasło zaginęło w akcji po wymianie kompa, a i stary email już nieaktualny, więc nie ma szans na przypomnienie.
Deva nie moge dorwać na gg, więc postanowiłem tymczasowo (?) założyć nowe konto. Stęskniłem się za wami ;]bloo - 2008-07-17, 23:25 Anonymous - 2008-07-17, 23:31 A pomalutku ;]
Powoli przyzwyczajam się do życia w małżeństwie ;] Nie jest tak źle jak mówią Za ok. miesiąc synek przychodzi na świat, wtedy pewnie pochłonie większość czasu.
Kończę już o sobie, bo mnie ktoś zjebie za offtop na dzieńdobry kura205 - 2008-07-18, 10:43 Witaj CZmiel. O dzieci sie nie martw bo jak dobrze wychowasz to będziesz miał spokój. Jak wczoraj z kumplem siedziałem i pilnowałem dzieci kumpeli to az mnie zdziwiło jak dzieci mogą byc spokojne gdy im PS2 pokażesz :grin2: A tym bardziej mnie szokło jak taka mała to na pamięć Resident Evil 4 i God Of War znała :grin: Chociaż Silent Hill'a To się jeszcze boi :razz:Anonymous - 2008-07-18, 23:07 Witam wszystkich użytkowników Forum. Jestem tutaj nowy, więc zorientowanie się "co jest grane jakby" może mi zająć trochę czasu. Niemniej jednak mam nadzieję, że będzie mi się z Wami miło prowadziło dyskusję na tematy SH i nie tylko :-> .bloo - 2008-07-18, 23:12 Anonymous - 2008-07-18, 23:25 Miło. Nie będę ukrywał, że Silent to nie jest moja ulubiona seria, ale nie zmienia to faktu, że bardzo ją lubię (pewnie i tak wszyscy to piszą...) i chcę się o niej dowiedzieć więcej. No i mam nadzieje, że to nie jest Forum fanbojów, a jedynie miłośników tej gry, otwartych na inne poglądy. :-> . Anyway, dzięki za miłe powitanie i wracam do przeglądania Forum :grin:_Music - 2008-07-18, 23:45 Biorąc pod uwagę, że większość forumowiczów bardziej kręci RE5 aktualnie niż SH5, to raczej nie jesteśmy funnyboyami :]Anonymous - 2008-07-18, 23:53 Zabawne że wspomniałeś o RE :grin: . W sumie mi blisko do fanboja serii o wiecznie żywej korporacji Parasolka i nieugiętych najemnikach ze STARS. Wasze Forum polecił mi koleś z forum o Residencie. Niby dwie konkurujące ze sobą serie, ale moim zdaniem większość ludzi czeka na RE5 tylko przez wzgląd na jej poprzedniczkę, która jakby nie patrzeć jest dobrą grą. Ja też nie jestem wyjątkiem i na nią czekam. Ale w SH5 też z pewnością znajdę wiele "radości" z zabawy :->Carmash - 2008-07-19, 08:49 Pikaczu! Miło widzieć byłego kolegę po fachu na starych śmieciach. Pozostałych witam prawie tak samo serdecznie Devinitum - 2008-07-20, 15:14 A ja witam ponownie po 4 tygodniowej rozłące z forum. Dziś wróciłem z sanatorium, w którym byłem totalnie odcięty od świata (co miało też swoje plusy mimo wszystko) i tylko mniej więcej orientuję się co tu się działo. A poza tym czuję się teraz trochę nieswojo (nawet we własnym domu btw :roll: ), więc potrzebuję jeszcze trochę czasu, żeby znów zacząć tu normalnie funkcjonować (przedewszystkim poczytać trochę ponad 800 postów ).
Jeśli ktoś ma jakąś sprawę do mnie, to śmiało pisać na GG/PW, bo na razie, to ja tu widzę tylko prośbę o zmianę nicka (ANTH) i hasła (PiK).
A tak przy okazji, to witam wszystkich nowych. Seba_Trybi - 2008-07-28, 17:10 Witam wszystkich jestem nowy zarejestrowałem sie dzis mam 21 lat jestem z Krakowa i mam na imię Sebastian i mam nadzieje ze zorietuje sie co i jakbloo - 2008-07-28, 17:21 Arael - 2008-08-03, 23:33 Również witam.
Postaram się "pościć" na tym czcigodnym forum, możliwie często i niegłupio ; )Devinitum - 2008-08-04, 07:36 Witam i życzę miłego pobytu na forum. Wendigo - 2008-08-10, 09:35 Ave jestem samcem płci męskiej, nazywam sie Dariusz, ale wszyscy mówią na mnie Janek(serio nie wiem czemu), lubie Star Wars,Chelsea Londyn, szachy i Silent Hill(od niedawna, gram w dwójke, ale przeszedłem już dwa razy)aha i mam 16 latZaratul - 2008-08-10, 10:23 Witamy na forum nowego użytkownika.
Już widzę że zacząłeś postować w dziale Silent Hill 2. Mam nadzieję że zostaniesz na dłużej na naszym forum. Piccolo - 2008-08-11, 14:49 To i ja się przywitam. Witam ponownie zainteresowała mnie seria Silent Hill więc postanowiłem zajrzeć na forum, mam nadzieję, posiedzieć tutaj dłużej .Jo-Jo - 2008-08-11, 20:09 Witam wszystkich przebywających tu forumowiczów
Mam nadzieję, że będę tutaj przyjemnie przesiadywał i dyskutował na najróżniejsze tematy
Interesuje się serią Silent Hill od 2001 roku kiedy to w łapki otrzymałem pierwszą część tej jakże wybitnej gry, w grze głównie zainteresowały mnie rozmaite smaczki oraz to, że była " inna " od takie serii Resident Evil np.
Jestem bezgranicznie oddany soundtrackom z gier, słucham ich niemalże 24 godziny na dobę, moje ulubione typy soundtracków to symfoniczne oraz ludowe ( np. Jade Empire bądź moja ulubiona ga ostatnich ... hmm 5-ciu lat - Okami )
Cóż ... nie pozostaje mi nic więcej do powiedzenia, jak tylko jeszcze raz ciepło powitać szanowne zgromadzenie :3Wendigo - 2008-08-11, 20:13 Amaterasu ja także jestem nowy, ale witam w naszych nieskromnych progach.Suffering - 2008-08-12, 09:28 Cześć Wam.
Jako że jestem tu nowy, to napisze pare słów o sobie.
Nazywam się Michał, mam 17 lat i uczę się w pewnym Piaseczyńskim liceum.
Przygode z Silent hill zacząłem dość niedawno, a moją pierwszą częścią była 3.
Dotychczas przeszedłem tylko dwie części, a dokładnie 3 i 4.
Poza Silent Hillem lubie też serie Resident Evil. (niektórzy mogą kojarzyć mnie z forum RCS, mam tam nick Maślak, he.)
Jeśli chodzi o muzyke to słucham tego co mi sie spodoba. Ostatnio przeważa rock i jego odmiany.
Nie wiem co by tu jeszcze napisać więc chyba styknie. No, to jescze raz cześć Wam. ^_^Wendigo - 2008-08-12, 10:09 Witamy oby u nas nie będziesz cierpiałPiccolo - 2008-08-12, 11:35 Witaj Suffering, chyba cię nawet kojarzę z RCS, sam tam jakiś czas byłem jak przechodziłem RE4, również pod nickiem Piccolo, może mnie pamiętasz , wyjaśnialiście mi na czym polega mit Hanka xD.Carmash - 2008-08-13, 15:06 Coraz więcej padawanów, coraz więcej xD Witam wszystkich nowo przybyłych userów.