hahaha bosko Zamykający - 2007-12-03, 17:13 Tak mi się dziś nudziło na 4 godzinach matmy (Sic!) że naskrobałem to:
Kośmin - 2007-12-03, 18:03 Piramid rządzi! Też bym chciał umieć coś takiego z nudów naskrobać...Bersek - 2007-12-03, 18:12 Wow nieźle Zamykający. W porównaniu ze wcześniejszymi to niebo, a ziemia Zamykający - 2007-12-03, 18:17 Nom, tak już to jest, myszka ogranicza. (Każdy kto próbował narysować coś w Paincie wie o czym mówię xD)Crazy Mara - 2007-12-03, 18:31 Dlaczego od razu myszka? Najtańszy tablecik i jedziesz xD A co do rysunków... Ile ja bym dała żeby umieć coś takiego narysować i to na matmie xD Są poprostu cudne chociaż Piramida za bardzo odchudziłeś :]Makaroniarz - 2007-12-03, 18:40 Pyramid to jedyna rzecz jaka w miare rysuje. Za to poprosilem mojego najlepszego przyjaciela o rysunek Insane Cancera... moja szczena byla o pietro nizej jak to zobaczylem :shock: Gosciu odpieprzyl TAKI rysunek, ze teraz dumnie wisi na scianie w ramce (a starzy mowia, ze mam cos z bania) xDBersek - 2007-12-03, 18:42
Cytat:
Pyramid to jedyna rzecz jaka w miare rysuje. Za to poprosilem mojego najlepszego przyjaciela o rysunek Insane Cancera... moja szczena byla o pietro nizej jak to zobaczylem :shock: Gosciu odpieprzyl TAKI rysunek, ze teraz dumnie wisi na scianie w ramce (a starzy mowia, ze mam cos z bania) xD
Mógłbyś zrobić fotkę i wrzucić? Chętnie bym zobaczył Makaroniarz - 2007-12-03, 18:44 Nie mam ani skanera, ani cyfrowki, a do telefonu nie mam kabla... Ale postaram sie wrzucic jak najszybciej. MUSICIE to zobaczyc Zamykający - 2007-12-03, 22:00 Pewnie że ołówek. Rysowanie długopisem czy innym trwałym cholerstwem jest po prostu w moim wypadku niebezpieczne. Na ogół popełniam tyle błędów w rysunku, że na jeden jest ok. 20 elementów od nowa. (Na szczęście zawsze udaje mi sie za drugim podejściem )
Crazy Mara napisał/a:
Piramida za bardzo odchudziłeś :]
Bo to ten Piramid z filmu, podróba
Makaroniarz napisał/a:
(a starzy mowia, ze mam cos z bania) xD
Skąd ja to znam xD. Moi starzy się wściekli jak zobaczyli Double-Heada. Też myśleli że mam coś z głową bo Closera i PH jakoś przełknęli, w końcu to tylko monstra. Ale "taki pies to już przesada!"
Zamykający - 2007-12-03, 22:20 Thx za dobre rady FHOMGHT - 2007-12-28, 03:40 Bardzo mi się podobają Twoje prace. Jesteś dobry w ołówku. PH i DH są super. Ekstra są te obrazki zrobione za pomocą painta. Podziwiam, gdyż wiem jakie trudności sprawia rysowanie za pomocą myszki. Życzę powodzenia. Twórz więcej! Trivane - 2007-12-28, 10:53 http://img67.imageshack.u...kkkkkkkkis9.jpg http://img341.imageshack....farahyh2vn9.png
To sa prace pewnej znajomej... szczeka opada, nieprawdaz?
Do tej pory nie moge wyjsc z podziwu jak Ona tego dokonala genialne...FHOMGHT - 2007-12-28, 11:01 No no no! :shock: Kobieca twarz pierwsza klasa! Mam nieodparte wrażenie, że gdzieś już ją kiedyś widziałem. Mangowa buźka za to narysowana bardzo dynamicznie, sprawia nieco przestrzenne wrażenie. Masz bardzo utalentowaną znajomą Trivane. Jak możesz, to postaraj się zamieścić więcej jej prac.Trivane - 2007-12-28, 11:12 Juz wiecej chyba nie wymusze mowila tylko, ze z takim jednym rysunkiem meczy sie 4-5 godzin.. ale warto ^^ niektorych pewnie zdziwi fakt, ze Ona ma 14 lat jest zarowno mistrzynia olowka jak i prac w programach graficznych... m. in. w photoshopie
Ja w tym wieku raczej tak dobry w rysowaniu nie byłem. Za to rozumiem, co znaczy "męczyć" się z rysunkiem. Ja z niektórymi swoimi męczyłem się po kilkanaście godzin - rozrysowanie ołówkiem, nałożenie konturów długopisem żelowym, wymazanie ołówka i nakładanie szczegółów, wraz z cieniowaniem - mnóstwo roboty. W każdym bądź razie bardzo mi się podoba. Trivane - 2007-12-28, 11:37
FHOMGHT napisał/a:
W każdym bądź razie bardzo mi się podoba.
Przekaze Jej ta informacje xD
Kiedys.. jak bylem w przeszkolu: mialem czas na rysowanie i ladne kolorwanie roznych obrazkow. Jednak z biegiem lat moj talent zaczal sie pogarszac - teraz nawet trudno mi jest naysowac podstawowa rzecz- mianowicie czlowieka... wychodza mi za duze rece, glowa, stopy itp. dlatego jestem pelen podziwu gdy widze takie prace ^^ trudno ktorakolwiek opisac jednym slowem...Mi - 2007-12-28, 12:45 No, jak na 14 lat, naprawdę wcale ładnie .
Najbardziej podoba mi się Orochimaru, choc jest najprostszy w wykonaniu.
Pierwsza twarzyczka, to klimaty Egipskie, druga bardzo kojarzy mi się z Ciri z Wiedźmina -fajnie, fajnie.
Ostatnia wyszła zdecydowanie najgorzej, ale, jak już pisałam, jak na 14 lat to szacuneczek .Bersek - 2007-12-28, 13:03
Trivane napisał/a:
http://img527.imageshack..../rysuneknj2.png
Jeśli się nie mylę to taka kobitka z Guild war Poza tym naprawdę nieźle jej to wychodzi. Trivane pogratuluj jej ode mnie xDZamykający - 2007-12-28, 17:40 Eeekstra rysunki Triviane! Twoja koleżanka ma wielki talent, a ma dopiero (a może aż ) 14 lat. Strach pomyśleć, co będzie gdy zacznie je (umiejętności) szlifować...
Aaa, to mi przypomniało, że miałem też w gimnazjum taką koleżankę, która rysowała jak szatan. Zamieszczę jej rysunki już wkrótce (zdjęcia były robione na kom. kolegi :p)
Ps.
Bersek napisał/a:
Jeśli się nie mylę to taka kobitka z Guild war
Naprawdę? A mi jako fanowi trylogii Thomasa Harrisa o dr. Lecterze skojarzyła się z narkotykową bossówą Eveldą Drumgo. (miała podobną aparycję) Trivane - 2007-12-28, 19:53
Miho napisał/a:
Pierwsza twarzyczka, to klimaty Egipskie
To jest Farah z Prince of Persia TTT Babilon, Persja etc.
Juz Jej mowilem, ze w przyszlosci moze szukac pracy przy boku Square Enix'a xD takiego talentu po prostu nie mozna zmarnowac..Iskariota - 2008-01-09, 12:20 http://www.fotosik.pl/pok...1c3c5fb66e.html
Narysowałem to 3 albo 4 lata temu więc wybaczcie niezgrabną ręke, choć karykaturalne podejście nadaje nieco inny wydźwięk. Inspirowane SH oczywiście.FHOMGHT - 2008-01-10, 20:54 Bardzo klimatycznie narysowany obrazek ( tło robi swoje ). Dla mnie nie ma tutaj nic karykaturalnego. Wprost przeciwnie, wyczuwam w tym nutkę cierpienia i niepewności. Rysunek ok. :]Iskariota - 2008-01-10, 21:04 To miłe usłyszeć pochwałe od kogoś kto tworzy takie prace jak Ty Ale by nie było ze sobie z dziobków spijamy Ty mi ja Ci Dawniej Lubiłem rysować i nawet potrafiłem. Teraz tylko lubie Coraz gorsze prace mi wychodzą. Ale natomiast pomysły mam. Więc jak znajde czas to reaktywuje swą twórczość.yuniku - 2008-01-15, 00:49 http://img223.imageshack....ileenbmpjm0.jpg
nie cierpię przerysowywać, nie umiem inaczej, ale rysować lubię <^.^>