Forum Silent Hill Page

Hilltop Center - Nowi użytkownicy.

pyramid.pusher - 2008-06-05, 21:06

Ojojojojo... Yyy tzn. oi oi, witamy spowrotem ; )
Oldskulowo sieł robi.

Bersek - 2008-06-06, 06:46

Witaj _Ana_
_Ana_ napisał/a:
PS. Ktoś na forum zajął mój nick "Ana" dlatego musiałam dodać te durne kreseczki/deseczki -.-' ale nieważne. ;]

http://www.psxzone.opalne...topic.php?t=106
Może to coś wyjaśni :grin2:

Robak - 2008-06-06, 07:58

Widzę nadeszły czasy retro xD Cześć Wam! :grin2:
Anonymous - 2008-06-07, 13:04

No a ja chciałem się pożegnać. Przepraszam za brak właściwego taktu i nie zrobienie tego od razu. Przeżyłem tu wspaniałe 2 lata(ciul z poprawnością tego stwierdzenia i głosami, ze to tylko net), dziękuję wszystkim. Razem zlikwidowaliśmy bezropopście i załataliśmy dziurę budpostową a ja obsadziłem radę ministrów. Czy to czyni mnie lepszym od Nighta lub QDC? Nie, ale mogę stanąć z nimi w jednym szeregu. Kierunek forum niebardzo mi odpowiada jednak nie mam zamiaru tego roztrząsać - po prostu uznałem, że nie warto się denerwować. Ostatnio wchodząc na forum czułem się jakoś tak... dziwnie. Miejsce to przestało być dla mnie odskocznią od rzeczywistości, atmosfera zrobiła się cięższa. Niewątpliwie wpłynęła też na mnie deklaracja PiKa, (pomyślałem:"kurde, taki weteran daje "se" siana") i oczyszczenie mnie z zarzutów xD - usunięcie niesłusznego osta. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Puty
PS.
Bersek napisał/a:
Witaj _Ana_
_Ana_ napisał/a:
PS. Ktoś na forum zajął mój nick "Ana" dlatego musiałam dodać te durne kreseczki/deseczki -.-' ale nieważne. ;]

http://www.psxzone.opalne...topic.php?t=106
Może to coś wyjaśni :grin2:

Nie do końca ;) teraz klucz do tych profili dzierży administrator. Zresztą wątpię by ktoś chciał wrócić do tych profili; udało się przenieść 2(1 niepełny) działy.

Alessa/Cheryl - 2008-06-13, 19:11

Heyka!Jestem Kasia.Mam 16 lat.Teraz będę chodzić do 1 liceum(ech...okropność)Co lubię...hmm wiele rzeczy xD ale najbardziej lubię anime i mange,grać w Silent Hill i oglądać horrory :grin:
Devinitum - 2008-06-13, 19:24

Gdyby każda dziewczyna na świecie miała takie zainteresowania... :puppyeyes: ...eee... Witam! ;D
R4Zi3L - 2008-06-13, 19:48

Żegnamy Putego, witamy nowych(starych) :D
ANTH - 2008-06-13, 20:02

Devlock napisał/a:
Gdyby każda dziewczyna na świecie miała takie zainteresowania...

...to bym ze znudzenia i przekory zaczął oglądać M jak Miłość.
Również witam! ;)

Mi - 2008-06-14, 08:41

Czesc, Alessa :]!
Witamy kolejną damę w naszych skromnych progach =D.

PS. O ile mi się dobrze kojarzy, Crazy Mara miała kiedyś identyczny avatar ;].

Crazy Mara - 2008-06-14, 09:12

Eloł Alesso! (skądś znam to imię ale nie mogę sobie przypomnieć skąd :razz: )
Miho napisał/a:
PS. O ile mi się dobrze kojarzy, Crazy Mara miała kiedyś identyczny avatar ;]
Tak ;D I czuję się okradziona z mojego byłego pomysłu xD
ANTH - 2008-06-25, 00:15

Dobra, ja się Wam z czegoś zwierzę. Ostatni raz na moim dawnym profilu pisałem jakieś 2,5 roku temu. 2,5 roku temu powiedziałem, ze już na to forum nie wrócę, no cóż, mam w zwyczaju naginać zasady do okoliczności. :lol: Tak naprawdę, jak już się pewnie niektórzy domyślili, ANTH jestem. Mam nadzieję, że nie dostanę za takie zagrywki bana, bo podoba mi się tu (a najbardziej podoba mi się "Projekt: Silent Hill"). :D
EDIT: Właściwie to prawie 3 lata. No matter.

Bersek - 2008-06-25, 00:22

O'Blivion napisał/a:
ANTH jestem

Zagiąłeś mnie :o
Dlaczego się ukrywałeś pod innym nickiem? :shifty:

ANTH - 2008-06-25, 00:29

Chciałem przed powrotny zadomowieniem się sprawdzić, jak się teraz toczy forumowe życie, a nie chciałem by traktowano mnie inaczej z racji tego, że jestem tu "weteranem". Ot cała historia. ;)
bloo - 2008-06-25, 01:03

Mi - 2008-06-25, 12:40

o,o ANTH ????
Honto ni- honto ni- honto ?? Nie robisz sobie jaj ?
Nie mogę uwierzyc, różowe berety special forces to ja pamiętam jeszcze z NG :shock: !

ANTH - 2008-06-25, 20:14

No, będę Was musiał przekonać jakoś, że to ja. I przekonać administrację do zmiany nicka ;) A o różowych beretach to ja już zdążyłem zapomnieć. ^_^
EDIT: _Music prawie jak w dobrej telenoweli ;)

_Music - 2008-06-25, 21:47

O- Antha to i ja pamiętam.
Ale zwroty akcji się tu dzieją!

Carmash - 2008-07-01, 20:31

ANTH? Nie ukrywam w tym momencie swojego zaskoczenia, jednocześnie serdecznie cię witając. Dawne czasy były naprawdę złe. Mam jednak szczerą nadzieję, że może być tylko lepiej, a stare waśnie już dawno poszły w niepamięć :)

Przy okazji witam przyszłych 15 użytkowników, bo znając życie, nie zajrzę do tego topicu prędzej, jak za kilka miesięcy ;)

Rafał07 - 2008-07-08, 13:00
Temat postu: Witam!
Witam wszystkich serdecznie na forum!

Mam na imię Rafał i mam 16 lat. Interesuję się głównie modelarstwem, grafiką komputerową no i SH już od niepamiętam kiedy. Chyba dawno :grin2: Od dawna odwiedzam to forum ale jakoś nie mogłem się sprężyć w sobie i zarejestrować- aż do teraz ;) . Prowadze też stronkę, jedynie o sh 5, jednak brak czasu zmusza mnie do nieczęstych aktualizacji serwisu. Jak co to serdecznie zapraszam, nie wiem czy moge zamieszczac tu swoje linki, więc kod na avatarku ^_^ .

yarex - 2008-07-08, 19:32

Hejka. Jestem Jarek, mam 23 i studiuję socjologię na UMK.
Zainteresowania: Fantasy, gry, rysowanie (już rzadko) oraz pisarstwo własne ;)
Bliższe wyjaśnienia znajdziecie na mojej stronce

http://yarex.republika.pl

PS. Wracam z powrotem na forum po dłuuugiej nieobecności.
PS2. Byłem jednym z twórców spolszczenia do Silent Hill 4 ;)

woziu - 2008-07-09, 21:36

Witam. Nazywam się Bartek mam 15 lat. Interesuje się grami komputerowymi (oprócz wszelakich gier strategicznych), sportem (szczególnie siatkówką). Z muzyki najczęściej słucham metalu, lubię książki fantasy (saga o wiedźminie, Władca Pierścieni) i science-fiction (Gra Endera, Mistrz Pieśni, Barrayar). No o mnie to wszystko :grin2:
Bersek - 2008-07-09, 21:42

..
woziu - 2008-07-09, 22:20

Biorę się... Szkoło Podstawowa Midwich witaj... :grin2:
Światłocień - 2008-07-12, 21:43

woziu666 napisał/a:
Interesuje się grami komputerowymi (oprócz wszelakich gier strategicznych),

Sfuj hłop :razz:

Ja jestem Światłocień-forumowy abstractman i to ja jestem tutaj od pieprzenia 3po3. Pozatym jestem sympatycznym i błyskotliwym userem. Każdy tutaj spełnia jakąś rolę: de bijacz i Suavek narzekają, bloo wali ciekawostki z różnych dziedzin wiedzy (głównie fizyki) a plazi i ja robimy za młodocianych debili, którzy sa jednak w pelni akceptowani. Jest jeszcze mnówstwo innych wyrazistych osobowości: Miho, grupa Moderatorska, PH, O'blivion itd. Z czasem obędziesz się z każdym :)

Witamy witamy, chlebem i solą
:grin: <wychodzi Carmash w rajtuzach a,la Werona z wielkim okrągłym omącznionym bochnem i glinianą solniczką a w tle przygrywa średniowieczna biesiadna muzyczka> xD

Alessa/Cheryl - 2008-07-13, 12:04

Hehe..coraz nas więcej... :grin: ^^"