Forum Silent Hill Page

Hilltop Center - Nowi użytkownicy.

Bersek - 2008-05-17, 19:23

SKY napisał/a:
Ciekawa tylko jestem czy kolega K@t (choć może miał inną ksywe, nie pamiętam) sie tu jeszcze czasem kręci? :->

Kilka jego postów z przed paru lat jest wklejonych, ale jako taki się tu nie udziela z tego co wiem.
Tak w ogóle to witaj :grin:

Anonymous - 2008-05-17, 19:33

Witamy kolejną dziewczynę 8-)
Devinitum - 2008-05-17, 22:21

Bersek napisał/a:
SKY napisał/a:
Ciekawa tylko jestem czy kolega K@t (choć może miał inną ksywe, nie pamiętam) sie tu jeszcze czasem kręci? :->

Kilka jego postów z przed paru lat jest wklejonych, ale jako taki się tu nie udziela z tego co wiem.

Mee to przecież K@t. ;)

Witam, SKY. :)

pyramid.pusher - 2008-05-17, 22:45

Witam witam, jak miło witać użytkowników wracających do SHP : )
DFF - 2008-05-18, 09:25

Cześć nazywam się Marek, mam 21 lat i jestem z Krakowa. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. :)
Bersek - 2008-05-18, 10:20

Siemasz Marku i również pozdrawiam.
PS. Zaintrygował mnie Twój avatar. Co to jest?

StuntmanMikeL - 2008-05-18, 10:43

Bersek napisał/a:

Logo Slipknota. Drugi po NIN mój ulubiony zespół :grin2: .
Kiedyś chciałem sobie wydziarać dokładnie to logo ale coś nei wyszło xD

Anonymous - 2008-05-18, 15:31

Witamy, witamy ciekawe czy to info o nowej części tak działa;]
Carmash - 2008-05-18, 16:05

Serdecznie witam wszystkich nowo przybyłych członków naszej społeczności xD Miłego pisania!
kura205 - 2008-05-18, 16:56
Temat postu: Witam Wszystkich!
Jestem Tutaj świeży jak bułeczka ale chyba mnie polubicie.
Nazywam się Łukasz ale mówić do mnie kURA . Mam 20 lat i jakieś 2 godziny temu przeszedłem Silent Hill: Origins na PS2. Więc mam nadzieje ze sobie tam popiszemy ^^ . Po za tym zarejestrowałem sie tu bo na forum SH TC Jakoś tak az za Silent Hill'owo się zrobiło. Czyli ja, a w około ani żywej duszy. Moge jeszcze dodac że Silent Hill 1 to moja ulubiona część choc pod względem fabularnym to Dwója jedzie z nią łeb w łeb. No to w sumie tyle....
Pozdrowienia dla Romana za użyczenie Konsolki :grin2:

Devinitum - 2008-05-18, 17:06

Witam. :) No kilka postów przydałoby się o Silent Hill: Origins, pomimo tego, że ta część jest trochę... oklepana.

A tak przy okazji: Posty proponuję pisać standardowym kolorem, co by czytelniej było.

Anonymous - 2008-05-18, 18:24

No wystarczyłoby taką, którą da się przeczytać bez podświetlania ;) . Ahoj, przeżywamy hossę na polu użytkowników ;].
DFF - 2008-05-19, 19:24

Bersek napisał/a:

To nonagram (dziewięcioramienna gwiazda), a jednocześnie logo SlipKnoTa (mojego ulubionego zespołu). Pozdrawiam

BroVaR - 2008-05-19, 22:17

Kilka słów o mnie.
Witam, jestem BroVaR; aka. Bartek. Jestem nowo-starym wyjadaczem. Kiedyś byłem obecny na tym forum pod ksywą "Browiec", więc kilka osób powinno mnie znać; np. Robak czy Pyramid Head (pamiętasz, jak mi przez GG wysłałeś poradnik-opowiadanie do SH z Playstiation Plus? ;) ).
Wracając do konkretów:
- Wiek - 20 lat (niedługo 21, ale ten czas leci ;P)
- Wzrost - 177 cm (niziutki ze mnie typ ;) )
- Waga - 74-76 kg (się przytyło trochę :) )
- Status - (niedługo może) uczeń szkoły policealnej Cossinus, kierunek: grafika komputerowa.
Zainteresowania: gry, komputery, sport, rysowanie, tworzenie wideoklipów (tak, tak, zaraz się pochwalę moim dorobkiem w odpowiednim dziale :) ), muza (ogólnie słucham wszystkiego - metalu, popu, rocka, nawet reggae, i trochę techna z hip-hopem).
I jeszcze taka mała ciekawostka, która pewnie wielu zszokuje - pomimo dość mocno wymownej ksywki, nie jestem miłośnikiem piwa :P . No może prócz Redds'a, Gingers'a, i dla upartego Lecha - to jeszcze mogę strawić. Oczywiście ze zdrowym rozsądkiem, rzecz jasna ;) .

pyramid.pusher - 2008-05-19, 23:35

Je, witaj z powrotem mejt ; D Pewnie, że pamiętam - te skany były cholernie duże ; )
Robak - 2008-05-20, 09:46

Ja również Ciebie pamiętam BroVaR. Tak w ogóle to witajcie wszyscy, których nie witałem ;)
tumi1 - 2008-05-20, 16:08

Siemka,Tomek jestem.
Z zainteresowań można wymienić pisanie opowiadań fantasy,czytanie książek(fantasy tylko,nie chemia,czy matam:)).No i SH.i tu jak na ironię (ze względu na gatunek)pojawiło się moje pierwsze opowiadanie:).Jestem twórczy i mam wyobraźnię,z pewnością.Lat ile mam to widać,dobra,chyba wszystko.Ale mam nadzieję,że sie skumplujemy:)

Światłocień - 2008-05-20, 16:49

BroVaR napisał/a:
Kilka słów o mnie.
Witam, jestem BroVaR; aka. Bartek. Jestem nowo-starym wyjadaczem. Kiedyś byłem obecny na tym forum pod ksywą "Browiec", więc kilka osób powinno mnie znać; np. Robak czy Pyramid Head (pamiętasz, jak mi przez GG wysłałeś poradnik-opowiadanie do SH z Playstiation Plus? ;) ).
Wracając do konkretów:
- Wiek - 20 lat (niedługo 21, ale ten czas leci ;P)
- Wzrost - 177 cm (niziutki ze mnie typ ;) )
- Waga - 74-76 kg (się przytyło trochę :) )
- Status - (niedługo może) uczeń szkoły policealnej Cossinus, kierunek: grafika komputerowa.
Zainteresowania: gry, komputery, sport, rysowanie, tworzenie wideoklipów (tak, tak, zaraz się pochwalę moim dorobkiem w odpowiednim dziale :) ), muza (ogólnie słucham wszystkiego - metalu, popu, rocka, nawet reggae, i trochę techna z hip-hopem).
I jeszcze taka mała ciekawostka, która pewnie wielu zszokuje - pomimo dość mocno wymownej ksywki, nie jestem miłośnikiem piwa :P . No może prócz Redds'a, Gingers'a, i dla upartego Lecha - to jeszcze mogę strawić. Oczywiście ze zdrowym rozsądkiem, rzecz jasna ;) .

Jeśli miałeś takiego fajnego gifa z kuflem piwa na avku to Cię pamietam :grin:
Witam Was! :razz:

BroVaR - 2008-05-20, 21:08

Pyramid Head napisał/a:
Je, witaj z powrotem mejt ; D Pewnie, że pamiętam - te skany były cholernie duże ; )

Ano. Trochę się pomęczyłem u wujka z ich wydrukowaniem (nie licząc już ilości czarnego tuszu, zmarnowanego na ich wydruk :D ), ale w końcu się udało. Do dzisiaj mam te skany w swojej półeczce-bibliteczce, pieczołowicie spięte spinaczem, leżące wśród CD-Action'ów, PXExtreme'ów, Neo +'ów i innych "czasoumilaczy" :) .

Światłocień napisał/a:

Jeśli miałeś takiego fajnego gifa z kuflem piwa na avku to Cię pamietam :grin:
Witam Was! :razz:

Gratuluję niezawodnej pamięci, Swiatłocieniu :) .

No i tobie, Robalu, też gratuluję bystrości umysłu ;) .

ANTH - 2008-05-20, 23:14

Cześć wszystkim.
Anonymous - 2008-05-20, 23:17

Jak wylewnie ;]. A opowiedziałbyś coś o sobie? Nie gryziemy ;].
ANTH - 2008-05-20, 23:26

Jestem O'Blivion (referencja do świetnego filmu Wideodrom). Studiuję zarządzanie, dorywczo pracuję, śpię po 6 godzin dziennie, czytam książki nawet gdy nie pada i telewizor działa. Tak w skrócie.
5 - 2008-06-05, 20:22

Ahoj gromada, przypałętałem się jakoś. Pamięta mnie ktoś może, człeka co dawno dawno temu, w odległej galaktyce za forum SHC był odpowiedzialny? :)
Światłocień - 2008-06-05, 20:32

Ja Cię nie pamiętam, mimo iż masz bardzo ciekawy nick. Witamy na forum SHP :grin2:

EDIT

Ahhh Viru5...coś...gdzieś...kiedyś... :razz:

Ana - 2008-06-05, 20:51

Witać się trza.

Może jeszcze ktoś mnie kojarzy :P .
Obecnie mieszkam w Szczecinie, powiedzmy, że kończę liceum xD
Życie prowadzę studenckie, spuszczona ze smyczy rodzicielskiej ;].

Eeee... no! narazie tyle ^^

PS. Ktoś na forum zajął mój nick "Ana" dlatego musiałam dodać te durne kreseczki/deseczki -.-' ale nieważne. ;]