Forum Silent Hill Page

Our Special Place - Mniam Mniam... Nasze przysmaki

Raq - 2008-01-31, 14:33

Warnów byście nei chcieli za te posty :P ? Ja obecnie jestem po 3...czekaja 4...ale już nie chce słodkiego
Bersek - 2008-01-31, 14:52

...
Zaratul - 2008-01-31, 14:56

Pączki?To jakieś święto jest dzisiaj?Aaaa wielki czwartek dzisiaj. :)
Pączków nigdy nie jem bo nie lubię.Ja nie lubię w ogóle słodkiego(żadnych czekolad,cukierków i innych takich). :lol:
A co do ankiety to oczywiście herbata,żadnej kawy.Jestem herbacianym nerdem,potrafię wypić kilkadziesiąt herbat dziennie. :razz:

Anonymous - 2008-01-31, 15:38

Cytat:
Pączków nigdy nie jem bo nie lubię.Ja nie lubię w ogóle słodkiego(żadnych czekolad,cukierków i innych takich).
To dotyczy wszystkich frykasów? A chipsy 8-) ^_^ ?
Raq - 2008-01-31, 15:50

Chipsy sux....ostatnio mnie wzięło i kupiłem te trójkątne do dip'ów...never again...po raz kolejny wyrzuciłem kasę w błoto..nie lubię i tyle

Za to dzis obiadek, ziemniaki posypane koperkiem, pierś z kurczaka w panierce, i sałatka z pomidora ogórka zielonego i cebuli z tzw dresingiem :D ...smak wiosny na całego :D mówie wam coś wspaniałego mimo ze to ja robiłem xD

Anonymous - 2008-01-31, 15:58

Cytat:
Chipsy sux....
Tej, bluźnierco a warna chciołeś? ;]
Cytat:
kupiłem te trójkątne
Sam za nimi nie przepadam. To się tortilla chips chyba zwie ;].
Cytat:
Za to dzis obiadek
Ja mam moją ulubioną fasolkę po bretońsku :-] . Tyle, że po niej radzę nie podchodzić na bliżej niż 5 metrów :grin: .
Co do pączków - ja właśnie wchłaniam 3 pierwsze :) .

Bersek - 2008-01-31, 16:03

...
Zaratul - 2008-01-31, 16:08

Puty napisał/a:
Cytat:
Pączków nigdy nie jem bo nie lubię.Ja nie lubię w ogóle słodkiego(żadnych czekolad,cukierków i innych takich).
To dotyczy wszystkich frykasów? A chipsy 8-) ^_^ ?

Chipsy uwielbiam. :) Obojętnie czy jetem najedzony,czy jadłem obiad czy nie,na chipsy ZAWSZE mam ochotę.Nawet jeśli mój brzuch pęka z przejedzenia. :razz:

A co do owoców(pewnie mnie wyśmiejecie)nie lubię żadnych. :oops:

Raq - 2008-01-31, 16:19

Puty napisał/a:
Tej, bluźnierco a warna chciołeś? ;]
szczera prawda a normalne ze w tym kraju się karze za mówienie prawdy Kaczuszko :P
Puty napisał/a:
Sam za nimi nie przepadam. To się tortilla chips chyba zwie ;].
za wszystkimi rodzajami nie przepadam
Puty napisał/a:
Ja mam moją ulubioną fasolkę po bretońsku
już nie pamiętam kiedy jadłem, mama nie lubi i nie robi a ja niestety nie bardzo umiem a i czasu nie chce mi sie poświęcać
Puty napisał/a:
Co do pączków - ja właśnie wchłaniam 3 pierwsze .
zaraz jem czwartego :D w ogole z czym jecie?? nadzienie
Bersek napisał/a:
A dzisiaj zrobiłem sobie ryż z bitą śmietaną + starte jabłka z cynamonem i cukrem. Pycha, a jakie syte...
staryyy...autentycznie zrobiło mi sie niedobrze jak to przeczytałem...chyba najgorsza kombinacja jaką mogę sobie wymyślec...
Zaratul napisał/a:
A co do owoców(pewnie mnie wyśmiejecie)nie lubię żadnych.
uwielbiam owoce...wczoraj machnałem 1/2 ananas'a i aż mnie palił jęzor xD...ogólnie baaaardzo lubię prócz bananów...cytrusy i wszystko co ma dużo soku :D
Bersek - 2008-01-31, 16:27

...
Anonymous - 2008-01-31, 16:47

Nosz... :evil: za te banany to ban powinien być, ja z Wami zwariuję :madman: xD.
Pączki z czym? Powidła. Ale kupne lubię jeszcze z toffi. Zaratul - Hell yeah - swój ziom :sugoi: .

Raq - 2008-01-31, 17:00

Bersek napisał/a:
Zawsze możesz kupić gotowe..też dobre.
niby tak ale za 5zł to ja mam u nas hamburgera wielkości duzego talerza...a po słoiku takiej fasolki to jeszcze musze zjeść conieco zeby sie najeść
Bersek napisał/a:
Ja tego nie wymyślam. Przecież nie walę wszystkiego co mam pod ręką do garnka. Może to na "papierze" źle wygląda, ale w rzeczywistości jest pyszne.
ja nie mówie ze wymyślasz, ja poprostu nienawidze czegos takiego, ry ogólnie jest mi obojętny z małym minusem...w połączeniu z mlekiem i pochodnymi to w ogole masakra już...do tego cynamon którego niecierpię...chyba ze odrobina w jabłecznku...ogólnie ta kombinacja jest dla mnei nie do przełknięcia
Bersek napisał/a:
To tak jak ja. Nie lubię bananów w każdej formie, a już szczególnie "Kubusiów" i "Pysiów" o smaku banana. Nie wiem czy już o tym nie wspominałem
tzn ja zjem ale nie lubię...jako dodatek gdzies tam to machnę ale bez entuzjazmu...ostatnio nawet kupiłem i zjadłem jednego..sams ie dziwie..ale faktycznie gestych soków z bananem raczej niet...za to z malinami itp to mmm...
Puty napisał/a:

Nosz... za te banany to ban powinien być, ja z Wami zwariuję
ssij drąga :P
Puty napisał/a:
Powidła. Ale kupne lubię jeszcze z toffi
uuu z toffi nie probowałem a samo toffi bardzo lubię :D ...ja lubię te ze śmietana, ostatnio jadłem z makiem i musze powiedzieć ze był suuuuper no i advocat również dobry :D ...za to niecierpie tych kawaków pomarańczowych/cytrynowych którymi niekiedy sa posypane kreple
Bersek - 2008-01-31, 17:05

...
Anonymous - 2008-01-31, 17:41

Raq napisał/a:
ssij drąga
Chciałbyś :p, zamiast tego zostało Ci:
Raq napisał/a:
ostatnio nawet kupiłem i zjadłem jednego..sams ie dziwie..
Wychodzą Twe pragnienia. Lecz musisz objśc się smakiem(czyt. bananami :P )
Raq - 2008-01-31, 18:13

Ty lubisz banany a to taki homoseksualny owoc :P ja nie lubie bo to papka taka, ja lubie soczyste owoce
Puty: oj no nie oszukuj sie, ze kupiłeś go wbrew sobie. Może teraz zabrzmi to homoseksualnie, ale: To w Tobie siedzi :D

Mi - 2008-02-01, 13:11

Pringles wróciły do sklepów :shock: !!!!
Teraz już na pewno będę grubsza niż dłuższa ^^"!
Nawet ostatnio zjadłam o smaku fety (!), kurka dobre to to, ale i tak nie przebija Original.

Tortillę lubię, ale tylko z ciepłym sosem serowym (dają taki w Cinema City :sweet: ). Banany też lubię (bez sosu).
Za to nienawidzę jabłek... jedyny rodzaj króry mi podchodzi to te twarde, zieloniutkie i na maxa słodkie. Inne-fuj.

A ryżowe danie Berseka wcale nie wywołuje u mnie odruchów wymiotnych, wręcz przeciwnie, z chęcią bym takie zjadła.

Zgłodniałam, idę po sałatkę z tuńczyka xD.

Raq - 2008-02-01, 13:17

Ja znów obiad :D sałata z kapusty pekińskiej i świerzych warzyw , ziemniaki z patelni i skromne jajo sadzone do tego :d kocham takie obiady :D
_Music - 2008-02-01, 18:16

U mnie ostatni domowy obiad- wracam do Kraka jutro.

I do almy obok mnie rzucili pringelsy- teraz mam dylematy moralne za każdym razem kiedy tam jestem.

Anonymous - 2008-02-07, 03:40

Dopiero teraz zauwazyłem nową ankietę... ja gdybym nie musiał nie jadłbym obiadu. To jest jedyny posiłek, który odbywa się u mnie w domu regularnie, reszty, nie ma. Acz z "brunch" spotykam się po raz pierwszy O_o.
Raq - 2008-02-07, 03:47

Brunch akurat by mi odpowiadał aczkolwiek ja chyba najbardziej obiado kolację...czyli obiad w godzinach wieczornych, to do mnie przemawia, z racji tego ze jadam dość póxno a lubie ciepłe jedzenie a zimne mnie nie kreci...nawet kanapki itp
_Music - 2008-02-07, 13:13

Obiado- kolacja, późna i sycąca- idealne zakończenie dnia.
Mi - 2008-02-07, 16:27

Również obiado-kolacja... nie ma to jak zjeśc pod wieczór coś ciepłego ^_^.

A jeszcze tak wracając do supersłodkiego dania Berseka; wczoraj babcia zrobiła naleśniki, a ja, znudzona dżemem pokroiłam sobie do nich brzoskwini z puszki, natomiast babcia ubiła śmietanę. Przez połówę naleśnika było pysznie, potem jednak było coraz bardziej mdło i koniec z końcem zrobiło mi się niedobrze ^^"... nie ma to jak nawalic sobie kilo bitej śmietany na brzoskwinie i zawinąc w naleśnik :razz: .

Raq - 2008-02-07, 16:58

nie ma jak zjeść porcję ruskich kilkukrotnie przekraczajacą mozliwosci :D od wczoraj wieczora do teraz mi xle :P ...a dobry pomysł chyba jutro zakupię brzoskwinie w puszce ubiję śmietanę i posypię odrobiną kakao :D wspaniałe żarcie :D
mukunio - 2008-02-07, 21:19

Śniadanie - Chyba najgorszy posiłek dnia, rano nie mam apetytu a i tak mam czas tylko na jakieś płatki albo bułke.
Brunch - Druga przerwa w szkole, ide po bułke z brzoskwinią i red bulla... już troche lepiej.
Lunch - W sumie nie praktykuje.
Obiad - No i właśnie. Najlepszy posiłek dnia. Czy to gdzieś na mieście czy w domu to popołudniu mam nareszcie czas żeby spokojnie i bez pośpiechu zjeść ciepły syty posiłek.
Kolacja - U mnie kolacji mam kilka. Pierwsza tak ok. 20, następna przed 23 i mała przekąska tuż przed snem ok. 1-2. Najczęściej coś małego na zimno. Parówki, jogurt, czekolada, sucharki... do wyboru do koloru xD

małe i piskliwe - 2008-02-08, 15:04

śniadanie- po przebudzeniu nie czuję głodu, ale godzinę później kanapka staje się zbawieniem
brunch- nie jem
lunch- nie jem
obiad- czekam na to cały dzień, to chyba najprzyjemniejsza chwila (chyba że za dużo zjem).
kolacja- nie jem, chyba że mnie zmuszą, najwyżej jogurt lub owoc