Dzieki za wszystkie pozytywne komentarze, sprobuje zrobic wiecej tego Crap'u =DTrivane - 2008-04-12, 11:30 @ Zamykający - rządzisz! ^^ genialny ten czesio :P prawie się poryczałem ze śmiechu xD
@ plazi - byłoby idealnie, gdybyś wymyślił nieco lepsze hasła :P dowal jakiś cytat z SH bądź wymyśl - niekoniecznie musi być po polsku ;D
@ mike-L - przyznam szczerze :) nie zrozumiałem za bardzo przesłania tego zdjęcia :>Zamykający - 2008-04-12, 12:31
Trivane napisał/a:
przyznam szczerze nie zrozumiałem za bardzo przesłania tego zdjęcia
To podsumowanie całego talentu reżyserskiego Uwe Boll'a, który kręci wyłącznie szmiry i jak słusznie zauważył Mike: gów**. Można wejść na Filmweb.pl i tam popatrzeć sobie na oceny jego dzieł. A najlepiej samemu/samej obejrzeć.
PS. Boll ma się brać za ekranizację Far Cry'a, oł maj faka God!Trivane - 2008-04-12, 15:33 To z kolei zmienia postać rzeczy nie widziałem ani jednego dzieła Boll'a.. nawet pierwszy raz o nim słyszę ^^StuntmanMikeL - 2008-04-12, 16:12 Heh, w sumie to to zdjęcie na spontanie i zgorączkowany wyprodukowałem więc bez żadnych rewelacji. Ale mam już w planach coś lepszego - jest już w fazie post produkcji w photoshopie wiec niedlugo sie pochwale:)Bersek - 2008-04-12, 21:25 ...Zamykający - 2008-04-12, 22:17
Bersek napisał/a:
Wiem do czego się doczepicie, ale niestety siedziałem nad tym małym szczegółem godzinę i nie udało mi się zrobić lepiej :->
Niestety, muszę się przyczepić do tego "małego szczegółu". Lisa jeżeli w ogóle kiedykolwiek dotknęła Kaufmana, to tylko po to, aby zabrać go do diabła.
Bersek napisał/a:
Mam nadzieję, że wam się spodoba :grin2:
Ale podobać się, podoba. Anonymous - 2008-04-12, 22:19 Może być, szkoda, że kauf ma wzrok skierowany w inną stronę.
Cytat:
Lisa jeżeli w ogóle kiedykolwiek dotknęła Kaufmana, to tylko po to, aby zabrać go do diabła.
Chyba Origins rzuca nowe swiatło na tą parkę ;].Mi - 2008-04-13, 14:47 Zajefajny pomysł, Bersek .
Wykonanie też niczego sobie- naprawdę nieźle.
Imo wygląda to tak, jakby Kaufman powiedział Lisie, że na podłodze jest robak :razz: .
Zamykający napisał/a:
Lisa jeżeli w ogóle kiedykolwiek dotknęła Kaufmana, to tylko po to, aby zabrać go do diabła.
Nudziło mi się w pracy xDBersek - 2008-04-13, 17:45 ...Zamykający - 2008-04-13, 18:44 Pozwól, Mike, że uczepię się raz tego tematu. Niedopracowane to trochę, ale to chyba nic. Ważne, że nie stało się prawdą.
http://www.fotosik.pl/pok...3b58d53541.htmlStuntmanMikeL - 2008-04-13, 19:02 A to potrzeba mojego zezwolenia xD ? Czadowe! Więcej takich prac, nawet jeśli niedopracowane:). Ale poczekajcie - moja praca nt. Uwe >jakby to ujął Don LaFontaine< COMING SOON!:)Mi - 2008-04-13, 22:07 Widzę, że przeżywamy prawdziwy wysyp radosnej twórczości :grin: . Świetnie chłopaki !
Bersek, w zasadzie to nie wiem, co byś jeszcze miał dopracowac w pierwszej pracy. I szczerze
Bersek napisał/a:
Wiem do czego się doczepicie, ale niestety siedziałem nad tym małym szczegółem godzinę i nie udało mi się zrobić lepiej
nie wiem o co chodzi. Nie mogę się dopatrzec xD. A Lisa-policjantka jest git!
Majk, toś się zawziął na Bolla . Ale dobrze, należy mu się .
Zamykający, boskie xD.
Jeszcze tylko nowych prac Plaziego brakuje.Plazior - 2008-04-14, 01:36
Pik:Co racja to racja.Bersek - 2008-04-14, 07:06 Plazi pierwsza praca świetna (sam robiłeś czy to jakiś filtr narzuciłeś na obrazek?)
Nie wiem dlaczego Miho miałaby być emo, ale nieważne...lecimy do drugiego obrazka.
Istne zuo xD Ciekawe co na to bohaterka obrazka :grin:
Miho napisał/a:
nie wiem o co chodzi. Nie mogę się dopatrzec xD . A Lisa-policjantka jest git!
Chodziło mi o cień na ramieniu, ale widzę że nikt nie zauważył, to dobrze :razz:
Co do Lisy to mi się osobiście nie podoba w tej roli, ale fajnie jest zobaczyć co by było gdyby.
Miho napisał/a:
Majk, toś się zawziął na Bolla
:shifty:
EDIT:
:-]
Mike-L napisał/a:
Uwe >jakby to ujął Don LaFontaine< COMING SOON!:)
Mike-L napisał/a:
http://img230.imageshack....dumbbodygx7.jpg
Mike-L napisał/a:
Kto nie lubi Uwe Bolla? Wszyscy? No to czek dis ałt!:)
StuntmanMikeL - 2008-04-14, 09:47 In your dreams :razz: . Ten "oscarowy Uwe" to tylko w filmie s-f możnaby zobaczyć xDPiK - 2008-04-14, 11:54 Nie wrzucajcie tu śmieci na pół ekranu, tyczy się to szczególnie plazi'ego. Takie kolorowe shity zrobione na szybko w paincie, to do shouta jak już koniecznie chcesz się tym podzielić. Inaczej ten temat zmieni się w parodię i żeby znaleźć jakąś ciekawą pracę trzeba będzie się przekopać przez tonę crapu.
Dobra, koniec kazania ;]
Bersek te Twoje fotomontaże są coraz lepsze, oby tak dalej Plazior - 2008-04-14, 13:21 Bersek:Robilem sam...
A twoje nowe prace...
Swietne, co tu wiecej pisac...
(Nawet na dysk zapisalem a to rzadko sie zdaza )
Pik:Juz zmnienilem :-]Bersek - 2008-04-14, 16:33
plazi napisał/a:
Mowisz, masz...
plazi zmotywowałeś mnie do ciężkiej i żmudnej pracy.
plazi napisał/a:
Mowisz, masz...
Nawet nie pytajcie czy w Paincie bo to chyba jasne...
Mi - 2008-04-14, 16:41 Ja zadam jedno pytanko;
Czemu wyście się ukrywali przez ten cały czas :shock: ?
Przecież te wasze ostatnie prace (plaziego i Berseka) nadają się normalnie do różnych mangowych/niemangowych galerii :O ... Ludzie się w oekaki produkują i w życiu nie wychodzi im coś takiego...
Edit: Aha ... :lol-sweat:Plazior - 2008-04-14, 16:47 Yes, we can.Bersek - 2008-04-14, 16:49 ..Zamykający - 2008-04-14, 17:00 Bersek, ja nie wiedziałem że z Ciebie taki artysta! I Ty dopiero teraz się ukazałeś???