Lepiej nie pokazywać tego ludziom z KONAMI, bo znając ich zachłanność - kto wie, czy nie zobaczylibyśmy stosownych dodatków do Simsów.
Cytat:
Nie mówiłaś, że Dyzio jest artystą
Nie znasz MC Dyzmy? Kośmin - 2008-01-26, 12:16 MC z gitarą? No, no, widzę, że jest wszechstronnie utalentowany^^.Bersek - 2008-01-26, 14:11 ...Shi'nayne - 2008-01-26, 22:26
Cytat:
Lepiej nie pokazywać tego ludziom z KONAMI, bo znając ich zachłanność - kto wie, czy nie zobaczylibyśmy stosownych dodatków do Simsów.
Silent Sims 2
Swoją drogą, takie coś często mi się dzieje, jak po wczytaniu stanu gry szybko wciskam Esc. Tylko że to zawsze tyczyło się jakichś wcześniejszych momentów w obrębie sh2, ale tamtym razem uruchomiłam grę zaraz po sesyjce simsów.Kośmin - 2008-01-26, 23:34 A ja myślałem, że to fotomontaż taki xD.
http://img183.imageshack....ge=pr0xdpj7.gif
Kumpel zrzucił screena i nie mogłem z beki jak mi to pokazał xD.R4Zi3L - 2008-01-26, 23:52 hmmmm... o co kaman?Światłocień - 2008-01-26, 23:53 Ehhhh nie mogę odżałować obrazka który wrzuciłem na Ś.P forum SHNG. Nikt mi nie chciał uwierzyć że to cieplutki screen, a nie żaden fotomontaż. I nadal przysięgam na Silent Hill i moje genitalia, że ten screen, na którym pod hasłem "Teatr Romantyczny"(czy jakoś tak) w Wikipedii widniał napis: To tylko zalążek artykułu związanego z Teatrem. Jeśli możesz, rozjeb go" był autentyczny XD
Póki co macie coś co wyskakuje mi dość regularnie na YouTubie
Bo masz namieszane w papierach jeśli chodzi o screeny... wszyscy pamiętają ambulance ending
Haha do końca życia będą Ci to wypominali :razz:R4Zi3L - 2008-01-27, 09:50
Światłocień napisał/a:
To tylko zalążek artykułu związanego z Teatrem. Jeśli możesz, rozjeb go" był autentyczny XD
Ja ci wierze... każdy może to zrobić bo każdy może edytować w całości wikipedie... tzn nie wiem czy teraz sie nie zabezpieczyli, ale na chwile mozna to zrobic... NIC WIELKIEGO...
YT ma typowe amerykanskie poczucie humoru...Zamykający - 2008-01-28, 18:23 Nie wiem czy to już było (a nie chce mi się sprawdzać) ale jakby co to warna mi dać http://www.youtube.com/wa...feature=relatedR4Zi3L - 2008-01-28, 21:15 Stare... ale jare Było pare przeróbek jego video'a..
Nie wszystkie są fajne, ale danio i prezydent wymiatają R4Zi3L - 2008-01-29, 20:40 O kurde... niektóre to widać ze domowe przeróbki... ale przyznam... ze niektóre były naprawde profesjonalnie