Bersek - 2008-03-30, 20:06 BH (Banana-Head dla tych co nie wiedzą)/ChikitaHead (jak kto woli :grin2: )
http://www.fotosik.pl/pok...871de1ecfd.html
xDAnonymous - 2008-03-30, 21:41 Hehe, nie tak dosłownie xD. Przypomniało mi się hasełko z 13 posterunku.:
Zjedz banana "Prutas", nie będzie bolał cię... brzuch.bloo - 2008-03-30, 21:48 Bersek - 2008-03-30, 21:49 A jutro dokończę moją wariację z Siamem... :shifty:
EDIT: Skończone
http://www.fotosik.pl/pok...31fb2f9bd4.html
:grin:pyramid.pusher - 2008-03-31, 19:04 Banana Head - no, teraz już wiemy, co będzie traumą przewodnią piątki. Pewnie Alex w dzieciństwie o mało co nie udławił się bananem, teraz ten wraca w koszmarnej wersji by ponownie toturować jego tchawicę!
Bondage Paradise 2 - ło, nawet nie pamiętam jakie sceny tam kręciłem, myślę jednak, że to ja byłem tam dominatorem ; D Ale ten Siam wygląda na twardego konkurenta, mam nadzieję że sprałem go na kwaśne jabłko. Jak wyjdzie to obejrzę.
Dobre montaże, czekam na więcej podobnych humorystycznych sajlentów ; )Bersek - 2008-03-31, 19:13
bloo napisał/a:
Berserk, za***ste
Pyramid Head napisał/a:
Dobre montaże, czekam na więcej podobnych humorystycznych sajlentów ; )
Dzięki i fajnie, że wam się podoba. Od razu człowiek ma motywacje do działania. Ja wiem, że to nie są jakieś super fotomontaże, ale to dopiero moje początki
Tak w ogóle to am zamiar zgnoić całą menażerię potworów z SH5 na ile to możliwe. Następny do odstrzału leci
http://silenthill5.net/si...hillv_oct_1.jpg (ale jeszcze nie mam pomysłu), albo ten screen http://silenthill5.net/si...thillv_dec1.jpg (tu już wiem co zrobię XP )Devinitum - 2008-03-31, 20:43
Bersek napisał/a:
Ja wiem, że to nie są jakieś super fotomontaże, ale to dopiero moje początki
A tam "godosz"...najważniejszy jest pomysł i kreatywność! Mnie się prace podobają i czekam na następne.Bersek - 2008-03-31, 21:25 ...Anonymous - 2008-03-31, 21:33 W tej ostatniej był zajefajny pomysł, ale tak, to niestety widać, ze fotomontaż ;].Plazior - 2008-04-04, 00:32 http://img146.imageshack....371/logonm3.png
Moje LOGO bedziecie mogli je ujzec w mojich nowych filmach (Tak filmach nie filmikach)Anonymous - 2008-04-04, 16:41
Cytat:
Tak filmach nie filmikach
Zatrudnili Cię w jakiejś wytwórni?;]
Samo logo - no nie wiem... wygląda jakby robione naprędce.Plazior - 2008-04-04, 16:47
Puty napisał/a:
Zatrudnili Cię w jakiejś wytwórni?;]
To JA mam swoja wytwornie! HA!
Puty napisał/a:
Samo logo - no nie wiem... wygląda jakby robione naprędce.
Gorzej wyszło niż poprzednie. Nie mogłeś dać mniejszej rozdzielczości obrazu? Tu jest strasznie pusto.
PS: Dodam swoje userbary niedługo (SilentHillowe )Mi - 2008-04-04, 22:06 Mnie zaś bardziej podchodzi wersja druga; mniej nawalone tego wszystkiego.
Fajny ludek; trochę przypomina sympatyczny chlebek z anime "Kogepan" .
PS. Wykażę się teraz ogromnym brakiem wiedzy języka japońskiego (;)) ale co oznaczają "krzaczki"? Twój nick po japońsku ^^" ?Plazior - 2008-04-04, 22:14
Miho napisał/a:
Mnie zaś bardziej podchodzi wersja druga; mniej nawalone tego wszystkiego.
Mnie rowniez.
Miho napisał/a:
Wykażę się teraz ogromnym brakiem wiedzy języka japońskiego (;)) ale co oznaczają "krzaczki"? Twój nick po japońsku ^^" ?
HA!To moja slodka tajemnica...Dowiesz sie co to znaczy jak pojdziesz na moj film do kina. (prequel Blade Runner 'a)
Miho napisał/a:
Fajny ludek; trochę przypomina sympatyczny chlebek z anime "Kogepan" .
LOL,to moj GOD!(Srlsy?To Domo nie mow ze go nieznasz :shock: )
No, skoro prawidłowo skojarzyłam bohatera z tytułem anime, to chyba raczej znaczy, że je znam XP...Mr_Zombie - 2008-04-05, 10:52 Wszystko fajnie, tylko nie podoba mi się ten napis "Plazi". Wygląda, jakbyś go robił odręcznie w Paincie za pomocą spreju.
Jednak drugie logo jest dużo lepsze. Ten snajper na pierwszym jest zupełnie niepotrzebnym dodatkiem, a drugie - znaczek rozpoznawczy, nazwa i tyle; czyli prosto, ładnie i przejrzyście.Plazior - 2008-04-05, 13:33 Ver.2.1
-Poprawiony bla(on)d w przeliterowaniu slowa japonskiego.
No, skoro prawidłowo skojarzyłam bohatera z tytułem anime, to chyba raczej znaczy, że je znam XP ...
Zwracam honor XP .
Mr_Zombie napisał/a:
Jednak drugie logo jest dużo lepsze. Ten snajper na pierwszym jest zupełnie niepotrzebnym dodatkiem, a drugie - znaczek rozpoznawczy, nazwa i tyle; czyli prosto, ładnie i przejrzyście.
Mr_Zombie napisał/a:
Wszystko fajnie, tylko nie podoba mi się ten napis "Plazi". Wygląda, jakbyś go robił odręcznie w Paincie za pomocą spreju.
:grin2:SiedzacyWKiblu - 2008-04-06, 08:27 Mam problem nie wiem co śmiesznego mam dopisać w tablicach.
Anonymous - 2008-04-06, 10:23 A moze po prostu ten napis powiększ.StuntmanMikeL - 2008-04-06, 10:46 Hmm... A ja się zastanawiałem gdzie się podziało moje logo xD
Puty napisał/a:
Emmm a czym to się róznio od oryginalnego loga gry? ;]
Wiesz, zbytnio się przy tym nie wysilałem bo klan potrzebował logo "na szybkensa", ale jako że klanowicze byli więcej niż zadowoleni więc nie targnąłem się na nic więcej. Swoją drogą - to logo można podziwiać na stronie x-fire:)
Devlock napisał/a:
Mike-L, wszystko ładnie dopasowane, mnie się podoba - zwłaszcza kolorystyka.
Tak, dziękuję, wiem, mam wrodzony talent :grin: . Nie no a tak na serio to starałem się żeby było jak najbardziej "anrijalowo":) Swoją drogą(znowu) - gierka wymiata!Bersek - 2008-04-06, 12:18 We Cum xD Cez masz jakieś większe plany z tym obrazkiem? :shifty:bloo - 2008-04-07, 12:21 StuntmanMikeL - 2008-04-07, 12:46 Fajna, fajna. Ale na mojego styranego CRT-ka raczej za jasna i wypala mi oczyxD. Poza tym raczej mało na niej sie dzieje. Ja bym dorzucił coś w prawej części ekranu - pełno tam pustego miejsca :grin2: .R4Zi3L - 2008-04-07, 16:01 No ja myśle że to jest background do filmu Ceza... mam nadzieje że kiedyś wyjdzie jakaś większa jego częśc,...