|
|
Forum Silent Hill Page
|
|
Archiwum - Ankieta- Czas
bloo - 2008-06-12, 10:47 Temat postu: Ankieta- Czas pomysły z tematu czas i miejsce rozbiłem na dwa tematy.
Zanim zagłosujecie przeczytajcie pełne opisy spod linków (apel szczególnie do młodszych forumowiczów, co to lubią klikać a nie lubią czytać ). Bez tego głosowanie nie ma sensu, bo właściwie nie wiecie na co głosujecie
Można oddać głos na dwa pomysły. Wszystkie pomysły są dobre, związane z realiami i klimatem SH, więc zastanówcie się dobrze, zanim wybierzecie faworyta
MZet - 2008-06-16, 23:43
Zaznaczyłem czasy pionierów chociaż w sumie jest mi to obojętne w jakim czasie by się to działo (byle nie w czasach gwiezdnych wojen np )
Raq - 2008-06-18, 11:12
Bersek i bloo to obecnie moje typy aczkolwiek jak pisze MZet byle nie były to laserowe wojny w cyberprzestrzeni....lata 70 też nie wyglądaja źle...a nawet i wcześniej
Doxepine - 2008-06-19, 10:21
Nie wiem, czy gracz mógłby wczuć się w rolę, gdy akcja gry toczy się w jakiejś przeszłości czy przyszłości... W zasadzie czas w grze jest czymś drugorzędnym, więc nie jest tak bardzo istotnym "szczegółem"... Moim zdaniem...
Bersek - 2008-06-19, 10:45
Doxepine napisał/a: | Nie wiem, czy gracz mógłby wczuć się w rolę, gdy akcja gry toczy się w jakiejś przeszłości czy przyszłości... |
Dlatego wybrałem czas z SH1, no może kilka lat wcześniej :grin2:
Raq - 2008-06-19, 13:46
przyszłosć nie...przeszłosć myślę ze owszem.... w sumie mozna by sie bawić w cos w stylu 'nie wiadomo keidy' tzn tak ze w sumie oprzeć nawet na tym fabułę
|
|
|