|
|
Forum Silent Hill Page
|
|
Pomoc - Walka z bossami
wawmaster - 2008-01-13, 17:34 Temat postu: Walka z bossami Witam Gram aktualnie w SIlent Hill 3 i doszedlem własnie do pierwszego BOSSA i tutaj mam problem. Przeczytałem w poradniku, ze trzeba go zabić za pomocą pistoletu i tu zaczynają sie schody. Mam pistolet ale nie mam do niego naboi. A gdy podchodze do bossa z rurką to odrazu mnie atakuje. Znalazlem różne kody w tym również na amunicje, ale nie mam pojęcia gdzie je wpisać (nie lubie używac kodów, ale teraz jestem w kropce:/ ) Może ktoś z Was jest w stanie mi pomóc?? Szkoda by mi było przerywac teraz gre bo jest naprawde świetna.
Bardzo prosze o pomoc
a moze ktoś z Was ma jakiegoś save'a, który mógłby mi pomóc??? prosze o cokolwiek!!!!
SiedzacyWKiblu - 2008-01-13, 17:57
Bossa da się pokonać nawet nożem niestety ja nie mogę dać większych detali mogę dać tylko to.
http://pl.youtube.com/watch?v=NQdF1MjPXtE
Cytat: | Ten gigantycznych rozmiarów robal wynurza się z 6 dziur atakując i chowając się co jakiś czas. Jeżeli atak dosięgnie Heather dziewczyna upadnie i dojdzie do siebie dopiero gdy robak zacznie się znowu wynurzać z dziury. Najlepszą taktyką jest atakowanie tego bosa gdy wynurza się ze swojej kryjówki celując prosto w jego paszcze (w momencie kiedy ją otwiera).
|
wawmaster - 2008-01-13, 18:41
Cez, udało mi sie pokonałem go stalową rurką (jeszcze zanim przeczytałem twojego posta) Wziąłem sie porządnie do roboty i zarombałem dziada "z rurki". Nie sądziłem ze mi sie uda. ale tak czy siak dostajesz pomógł za dobre chęci P
Makaroniarz - 2008-01-13, 18:56
Tez mialem ten problem, ale jako, ze nie uzywam broni palnej na normalnych przeciwnikow (poza zadkimi wyjatkami) to poprostu do niego strzelalem z handguna.
wawmaster - 2008-01-13, 19:12
od teraz bede "szanował" naboje i nie bede strzelał do jakiś małych potworków, bo wiem ze napewno przydadzą sie one na bardziej wymagającego bossa.
krytykg - 2008-02-03, 13:27
Do Wawmastera: Też się z nim mocowałem parę dni temu. Miałem dwadzieścia siedem naboi a potem dokończyłem sprawę nożem. Jeśli wystrzelałeś wszystkie naboje, to pozostaje ci tylko rura i nóż. A oto co zrobiłem gdy skończyły mi się naboje: Stałem mniej więcej na środku, gdy to coś wysuwało się z dziury podszedłem na wystarczającą odległość a gdy stwór otworzył swoją paszczę uderzałem dwa razy z noża. Po za tym nóż jest chyba szybszy od rury. Powodzenia!
Doktor Śmierć - 2008-06-07, 19:07
Fajna taktyka z tym nożem, teraz spróbuj tego samego aby pokonać w taki sposób Alees'e
Makaroniarz - 2008-06-08, 07:36
Jak nie chce sie tracic nerwow z powodu brakujacej amunicji wystarczy tylko dobra bron biala na zwyklych przydupasow, a na bossow wystrzelac cala uzbierana amunicje. SH3 przeszedlem z amunicja, ktora doslownie sie wysypywala z kazdej kieszeni. Z reszta w statach mialem napisane, ze bronia palna zabilem chyba 14 czy 15 przeciwnikow.
Amy Blue Rose - 2014-02-14, 09:03
Tak się składa,że też zużyłam naboje na te małe oraz duże potwory, dobrze będzie jak znajdę naboje do pistoletu bo załatwienie Split Worma jest wyczerpujące.
|
|
|