|
| |
Forum Silent Hill Page
|
 |
Indian Runner - Poszedłem w śmierć i ciągle tworzę
MZet - 2025-09-14, 21:34 Temat postu: Poszedłem w śmierć i ciągle tworzę Różne cuda się zdarzają, więc może któregoś dnia zajrzy tutaj ktoś kto mnie zna i pamięta i w przypływie sentymentu postanowi odwiedzić stare śmieci. Zawsze będę mile wspominał to miejsce i ludzi których tutaj poznałem. Widziałem osobiście chyba najwięcej ze wszystkich forumowiczów i czasami myślę sobie co u nich.
Ja oprócz tego że trochę dojrzałem i dzisiaj mam już 42 lata i swoją rodzinę to dalej interesuję się i tworzę dziwne rzeczy.
Moja ciekawość zaprowadziła mnie do branży pogrzebowej, którą pokochałem całym sercem i czułem się w niej jak w domu. Stamtąd trafiłem na anatomię gdzie mogłem zobaczyć jak człowiek wygląda w środku i wielokrotnie pokroić go na wszystkie możliwe sposoby zaspakajając przy tym swoją ciekawość i głód wiedzy.
Obecnie zajmuję się moją twórczością artystyczną związaną ze śmiercią i nie tylko. Wszystko jak zwykle z jajem i wsadzając kij w mrowisko.
Można mnie znaleźć na YouTube i Instagramie jako Martin's Graveyard.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i myślę sobie o Was jak najcieplej.
To zawsze będzie dla mnie Naszym specjalnym miejscem.
MZet czyli
Marcin Zbierski
Zaratul - 2025-09-21, 18:54
No witam pana MZeta! O panie! Ile wspomnień z tym forum i z tą starą epiką. Złote lata internetu panie! Miło słyszeć że znalazł pan interesujące hobby, życzę powodzenia w dalszej karierz. No i gratki że osiągnęło się stabilność poprzez założenie rodziny!
|
|
|